Αγώνες Ποδηλασίας mtb : Sfendami Night Trail

Δελτίο Τύπου των Διοργανωτών. Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 2ο Sfendami Night Trail – αγώνας  νυκτερινού  ορεινού τρεξίματος – ορεινής ποδηλασίας. 127 αθλητές συμμετείχαν στους αγώνες όπως επίσης μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν στο αγώνισμα του προσανατολισμού στις τσουβαλοδρομίες και στην διελκυστίνδα καθώς και στους παιδικούς αγώνες τρεξίματος και ποδήλατου . Μεγάλη συμμετοχή αθλητών , θεατών στο πάρτυ που ξεκίνησε με τους τερματισμούς των αγώνων και κράτησε ως αργά .

Νικητές στον αγώνα ορεινής ποδηλασίας είναι ο Μολλά Χαρούν με  2ο τον Αδαμίδη Αναστάσιο και 3ο τον Καραγιάννη Νίκο . Στον αγώνα ορεινού τρεξίματος ο Σταμούλης Κωνσταντίνος πέρασε πρώτος τη γραμμή του τερματισμού ενώ ακολούθησαν ο Φαχουρίδης Θεόδωρος στη 2η θέση και ο Βυζαρέλης Απόστολος στην 3η θέση ! Το τεχνικό πρόβλημα που προέκυψε στη γραμματεία των αγώνων δεν επέτρεψε την άμεση ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων .

Οι 3 πρώτοι νικητές και η πρώτη νικήτρια των αγώνων κέρδισαν δωρεάν εγγραφή για το Sfendami Mountain Festival 2012 .  www.sfendami.gr. Η διοργάνωση ευχαριστεί την εταιρία TSIRIKOS BIKES για την προσφορά της μπλούζας της διοργάνωσης , την ΕΡΤ 3 για την τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων , την ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. για τις υπηρεσίες ασφαλείας που παρείχαν στους αθλητές κατά τη διεξαγωγή των αγώνων , την εταιρία Shimano για την τεχνική υποστήριξη στον ποδηλατικό αγώνα που αποδεδείχθηκε πολύτιμη  στην εξέλιξη του αγώνα ,   το κτήμα ΑΔΑΜΟΣ για την προσφορά των κρασιών , την εταιρία 3E – COCA COLA για τα νερά ΑΥΡΑ που προσέφερε  τους 30 εθελοντές της Σφενδάμης , και τον Τάσο Κωνσταντινίδη – υπεύθυνο σταθμών ανεφοδιασμού . Οι αθλητές έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το Sfendami Mountain Festival 2012 στις 21 και 22 Απριλίου 2012 .

You May Also Like

More From Author

2Comments

Add yours

+ Leave a Comment