Triathlon Training Camp

Estimated read time 1 min read

Προπονητικό Camp Τριάθλου

Ορεινή Κορινθία Παρασκευή 26 μέχρι και Κυριακή 28 Ιουνίου 2020

Το τριήμερο Παρασκευή 26 μέχρι και Κυριακή 28 Ιουνίου η κορυφαία σε οργάνωση και επιτυχίες ελληνική ομάδα τριάθλου «Athens Triathlon Team» θα βρεθούν στην ορεινή Κορινθία (Γκούρα) για ένα πολύ πλούσιο προπονητικό τριήμερο camp προετοιμασίας. Περισσότεροι από 25 αθλητές & αθλήτριες καθώς και οι συνοδοί και οι οικογενειές  τους θα διαμείνουν στην Γκούρα και με σημείο αναφοράς τη λίμνη Δόξα θα προπονηθούν και θα προετοιμαστούν για τους αγώνες Τριάθλου (κολύμβηση, ποδηλασία, τρέξιμο) του φθινοπώρου.

Μερικές μέρες μετά την άρση του lockdown για τις μονάδες εστίασης και φιλοξενίας που είχε πολύ σημαντικές αρνητικές συνέπειες για περιοχή το camp έρχεται να ενισχύσει σημαντικά την τοπική κοινωνία.

Το Τρίαθλο (ολυμπιακό άθλημα από το 2000) είναι από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα αθλήματα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο δυτικό κόσμο.

Η Ομάδα Athens Triathlon Team είναι η μοναδική ομάδα Τριάθλου στην Ελλάδα που λειτουργεί με τα πιο σύγχρονα Ευρωπαικά μοντέλα λειτουργίας και μέλη της είναι έλληνες και ευρωπαίοι τριαθλητές.

Το μοναδικής ομορφιάς φυσικό περιβάλλον  (με την τεχνητή λίμνη της Δόξας να κλέβει τις εντυπώσεις), η χαμηλή κυκλοφορία αυτοκινήτων στους δρόμους (απαραίτητο στοιχείο για προπόνηση ποδηλασίας με ασφάλεια) και κυρίως η ύπαρξη του Κέντρου Υγείας είναι οι βασικοί λόγοι της επιλογής της περιοχής για αυτό το πρώτο πρώτο προπονητικό camp της ομάδας μετά την περίοδο της πανδημίας.

O προπονητής (head coach) της ομάδας και πρωταθλητής Τριάθλου Γιάννης Ψαρέλης μας είπε σχετικά :

«Εχουμε αθλητικο-κεντρική προπονητική φιλοσοφία και το μότο μας είναι «Δεν αφήνουμε Τίποτα στην Τύχη» (Nothing το chance). Αυτό αφορά οτιδήποτε σχεδιάζουμε είτε αφορά τις καθημερινές προπονήσεις μας στην Αθήνα όσο και τα προπονητικά camp στην περιφέρεια. Οτι κάνουμε θέλουμε να είναι υψηλού επιπέδου ακολουθώντας τα πρότυπα των καλύτερων ευρωπαικών ομάδων τριάθλου. Πάνω από όλα επιθυμούμε συνεχώς να βελτιωνόμαστε πάντοτε τόσο σε δομές όσο και προσφερόμενες υπηρεσίες ώστε οι αθλητές και οι αθλούμενοι μας να απολαμβάνουν τις καλύτερες δυνατές και ασφαλείς συνθήκες προπόνησης. Εχουμε εργαστεί για αρκετές εβδομάδες και έχουμε επισκεφθεί πολλές φορές την περιοχή ώστε να σχεδιάσουμε με κάθε λεπτομέρεια το camp.

Σε συνέχεια του παραπάνω και καθώς η ασφάλεια αποτελεί το σημείο αναφοράς μας οφείλω να σταθώ στη σημασία του Κέντρου Υγείας της περιοχής ως προαπαιτούμενο για ένα camp Τριάθλου (κολύμβηση, ποδηλασία, τρέξιμο) – όπου πάντοτε υπάρχει ο κίνδυνος ενός ποδηλατικού ατυχήματος – και να ευχαριστήσω εκ των προτέρων το Διευθυντή του ΚΥ και το ιατρικό προσωπικό για την εξαιρετική διάθεση και συμβολή στο σχεδιασμό του camp.»

Ο πρωταθλητής Τριάθλου στην απόσταση sprint Παναγιώτης Δημόπουλος και μέλος της προπονητικής ομάδας  και της τεχνικής επιτροπής της Athens Triathlon Team Παναγιώτης Δημόπουλος μας δήλωσε σχετικά : «Λόγω έλλειψης αγώνων ειναι έντονη η επιθυμία μας να βρεθούμε σε ένα αμιγώς τριαθλητικό περιβάλλον κοντά στη φύση. Είναι μια ευχάριστη απόδραση από την ρουτίνα της πόλης παρέα με φίλους αθλητές. Είναι μια ευκαιρία για όλους τους τριαθλητές  για να επικεντρωθούν υπό την καθοδήγηση των έμπειρων και με διεθνείς πιστοποιήσεις προπονητών στη βελτίωση τους και στους στόχους της αγωνιστικής περιόδου.»

Ο Ισπανός Τριαθλητής Andreu Torregrosa θα συμετέχει στο camp καθώς – και θα προπονείται με την Athens Triatlon Team μέχρι και τα τέλη Ιουλίου- ανέφερε με ενθουσιασμό τα παρακάτω αναφορικά με τη συμμετοχή του στο camp: « Ειλικρινά ενθουσιασμένος & ανυπομονώ να συμμετέχω στο προπονητικό camp της Athens Triathlon Team. Μετά το lockdown λόγω Covid-19 δεν μπορώ να σκεφτώ ένα καλύτερο τρόπο να επιταχυνθεί η επανάκτηση της αθλητικής μας φυσικής κατάστασης. Εχω προπονηθεί και έχω συμμετέχει σε αγώνες σε διάφορες χώρες του κόσμου (Ισπανία, ΗΠΑ, Ουρουγουάη, Ελβετία κ.λπ.) και είναι υπέροχο να επιστρέφω στην Ελλάδα και να προπονούμαι με την ομάδα Τριάθλου της Αθήνας (Athens Triathlon Team). Η Λίμνη Δόξα δείχνει να είναι μία υπέροχη τοποθεσία όπου θα μπορέσουμε να εστιάσουμε στην προπόνησή μας. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον coach Ψαρέλης και την ομάδα που εδώ και 7 χρόνια μου επιτρέπουν να προπονούμαι μαζί τους όταν μπορώ να έρχομαι στην Ελλάδα».

Ο Πάνος Σαρίδης, αθλητής και μέλος της τεχνικής επιτροπής της ομάδας Athens Triathlon Team μας δήλωσε σχετικά:

«Το δεύτερο προπονητικό camp της ομάδας μας για το 2020 γίνεται σε μια υπέροχη περιοχή την ορεινή Κορινθια. Επιλέξαμε τη Λίμνη Δόξα καθώς θεωρούμε ότι είναι ιδανικός καλοκαιρινός προορισμός για προετοιμασία / προπόνηση τριάθλου και οχι μόνο. Η περιοχή είναι ιδανική για προπονητικό camp, ιδίως το καλοκαίρι όπου νωρίς το πρωί και αργά το απόγευμα έχουμε δροσιά και γενικότερα καιρικές συνθήκες που πληρούν τις προπονητικές απαιτήσεις των αθλημάτων αντοχής. Εχουμε εξαιρετική ποιότητα αέρα (χωρίς πρωτογενείς ή δευτερογενείς ρύπους) και επίσης εξαιρετική ποιότητα νερού στη λίμνη για κολύμβηση.

Μακάρι το παράδειγμα της συστηματικής διοργάνωσης καλά οργανωμένων προπονητικών camp στην περιφέρεια να το ακολουθήσουν και άλλες ομάδες τριάθλου ώστε να ενισχύσουν την θέση και τη φήμη της χώρα μας στο ανταγωνιστικό χάρτη του αθλητικού τουρισμού.

Το camp έχει σχεδιασθεί έτσι ώστε να μπορούν οι αθλητές και αθλήτριες να έρθουν με τις οικογενειές τους. Με αυτό τον τρόπο και με το ζωντανό παράδειγμα τα παιδιά μας θα βιώσουν την αξία της άθλησης στη ζωή, την υγεία και τη διάθεση δίνοντας το μήνυμα οτι ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής και ψυχαγωγίας.”

Η Ασημίνα Σηλαίου, πρώην πρωταθλήτρια και διοργανωτής του αγώνα ορεινού τρεξίματος στη ζήρεια τόνισε τη σημασία του αθλητικού τουρισμού για την ενίσχυση της οικονομικής ζωής της περιοχής και μας ανέφερε σχετικά : “H σημασία του αθλητικού τουρισμού ως βασικού πυλώνα της ανάπτυξης της ζήρειας γίνεται ακόμα μία έντονη και επιτακτική στις μέρες μας και πρέπει να προσεχθεί από όλους που αγαπάμε και νοιαζόμαστε για την περιοχή. Θα θέλαμε να καλοσωρίσουμε την ομάδα Τριάθλου Athens Triathlon Team και τους ευχόμαστε να εκπληρώσουν τους προπονητικούς στόχους του camp”

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το camp, μπορείτε να επικοινωνήσετε :

Γιάννης Ψαρέλης, BSc, MSc, MBA, PhDc (Κινητό :+30 6937170260 &Email : smartsportcoach@hotmail.com)

www.triathlon.gr

www.triathlonworld.gr

www.triathloncoach.gr

You May Also Like

More From Author

518Comments

Add yours
 1. 1
  Reagan

  I was suggested this web site by my cousin. I’m not sure whether
  this post is written by him as nobody else know
  such detailed about my difficulty. You are amazing! Thanks!

 2. 20
  FlexoBliss

  I’m not sure where you are getting your information,
  but great topic. I needs to spend a while learning more or figuring out more.
  Thanks for magnificent info I was looking for this info for my mission.

  Also visit my web page :: FlexoBliss

 3. 21
  Mega Arise

  I was honored to obtain a call from my friend immediately he identified the important recommendations shared on your site.
  Examining your blog publication is a real excellent experience.
  Thank you for taking into account readers at all
  like me, and I would like for you the best of success for a
  professional in this area.

  Review my webpage – Mega Arise

 4. 22
  Bea

  I have recently started a blog, the info you provide on this web
  site has helped me tremendously. Thank you for all of your time & work.

  My web blog … Bea

 5. 24
  Claudio

  Hello my friend! I wish to say that this article is awesome, nice written and come with approximately all
  vital infos. I’d like to peer more posts like this.

  Take a look at my blog – Claudio

 6. 26
  Air Cooler Pro Air Conditioner

  Great – I should definitely pronounce, impressed with your website.
  I had no trouble navigating through all tabs as
  well as related information ended up being truly simple to do to access.
  I recently found what I hoped for before you know it at all.
  Reasonably unusual. Is likely to appreciate it for those who
  add forums or something, website theme . a tones way for your customer to communicate.

  Excellent task.

  Here is my site :: Air Cooler Pro Air Conditioner

 7. 27
  https://theocratic.net/

  I wanted to post you the tiny note to be able to say thank you once again with your lovely information you have documented in this case.
  This is simply incredibly open-handed with people like you in giving freely
  what exactly many of us could have supplied as an ebook
  to generate some dough on their own, most notably considering
  the fact that you could have tried it in case you wanted.
  Those solutions in addition served like the easy way to understand that the rest
  have the same passion the same as my own to find out whole lot more when it comes to this issue.
  I’m certain there are a lot more pleasant sessions ahead for folks who read carefully your site.

  My blog post … https://theocratic.net/

 8. 28
  Bellissi Cream

  What i don’t realize is in fact how you’re now not really much more neatly-favored than you might
  be now. You are very intelligent. You understand thus significantly relating
  to this subject, made me in my opinion consider it from a lot of numerous angles.
  Its like women and men aren’t interested until it is something
  to accomplish with Lady gaga! Your own stuffs nice. At all times
  maintain it up!

  Feel free to visit my web-site Bellissi Cream

 9. 33
  Mega Arise Max Pills

  Hiya, I’m really glad I have found this information. Nowadays
  bloggers publish only about gossips and net and this
  is actually annoying. A good blog with exciting content, this is what I need.
  Thanks for keeping this website, I will be visiting it.
  Do you do newsletters? Can’t find it.

  Also visit my web page – Mega Arise Max Pills

 10. 35
  Insta Frost Air Conditioner

  I would like to thank you for the efforts you’ve put in writing
  this website. I am hoping the same high-grade blog post from you in the upcoming
  also. In fact your creative writing abilities has encouraged me to get my own blog now.
  Really the blogging is spreading its wings rapidly. Your write up is a good example of it.

  Here is my page: Insta Frost Air Conditioner

 11. 41
  Bodycor Keto Review

  Right here is the right website for anyone who would like to
  understand this topic. You understand so much its almost hard to argue with you (not that I really will need to…HaHa).
  You definitely put a brand new spin on a topic that has been written about for years.
  Great stuff, just great!

  Visit my blog post … Bodycor Keto Review

 12. 43
  Max Extend Pills Reviews

  First off I would like to say excellent blog! I had a quick question in which I’d like to ask if you do not mind.
  I was interested to know how you center yourself and clear your thoughts prior to writing.
  I have had a difficult time clearing my mind in getting my ideas out there.

  I truly do take pleasure in writing however it just seems like the first 10 to 15 minutes are wasted simply just trying
  to figure out how to begin. Any recommendations or tips?
  Thank you!

  My website: Max Extend Pills Reviews

 13. 58
  Lourdes

  Greetings! I know this is kind of off topic but I
  was wondering if you knew where I could get a captcha plugin for my
  comment form? I’m using the same blog platform as yours and I’m having difficulty finding
  one? Thanks a lot!

  Also visit my blog … Lourdes

 14. 59
  Essential Nutrition Muscle

  Hey! I know this is somewhat off topic but I was wondering which blog platform are you using for this website?

  I’m getting tired of WordPress because I’ve had issues
  with hackers and I’m looking at alternatives for another platform.
  I would be fantastic if you could point me in the direction of a good platform.

  Feel free to visit my homepage: Essential Nutrition Muscle

 15. 60
  Leonore

  First off I want to say superb blog! I had a quick question which I’d like to ask if
  you don’t mind. I was curious to know how you center yourself and clear your mind prior to writing.
  I have had difficulty clearing my thoughts in getting my ideas out.
  I truly do take pleasure in writing but it just seems
  like the first 10 to 15 minutes are usually lost just
  trying to figure out how to begin. Any recommendations or tips?
  Kudos!

  my blog post Leonore

 16. 62
  Mega Arise Max Reviews

  I want to convey my admiration for your generosity in support of
  those individuals that have the need for guidance on this particular content.
  Your special commitment to passing the message around appears to be exceptionally significant
  and have in most cases helped professionals like me to arrive at their
  targets. Your personal interesting useful information can mean so much a person like me
  and additionally to my colleagues. Best wishes; from everyone of us.

  my web site – Mega Arise Max Reviews

 17. 65
  Keto Lite Review

  Thank you for your whole work on this site. Kim enjoys participating in research and it
  is simple to grasp why. All of us hear all relating to the compelling manner you render informative secrets via the web blog and in addition encourage response from
  some other people on this area plus our favorite child has
  always been becoming educated a lot of things. Have fun with the rest of the year.
  You’re the one doing a very good job.

  Look into my site – Keto Lite Review

 18. 74
  Bonita

  Wow, superb blog layout! How long have you been blogging for?
  you make blogging look easy. The overall look of your web site is great, as well as the content!

  Also visit my web page … Bonita

 19. 76
  Dentitox Pro Reviews

  Hello there! This article couldn’t be written any better!

  Reading through this post reminds me of my previous roommate!
  He constantly kept preaching about this. I’ll send this article to
  him. Pretty sure he will have a good read. Thank you for sharing!

  Feel free to surf to my web-site Dentitox Pro Reviews

 20. 78
  Dick Fuel XXX

  I truly love your blog.. Excellent colors & theme. Did you build
  this website yourself? Please reply back as I’m wanting to create my own blog and want to know where you got this from
  or exactly what the theme is called. Thanks!

  My blog post :: Dick Fuel XXX

 21. 82
  Radical Slim Keto

  I would like to show appreciation to you just
  for rescuing me from this particular dilemma.

  As a result of surfing around throughout the online world and coming across notions which are not powerful, I believed my
  life was well over. Living minus the approaches to the problems you have solved through your short article is a critical case, as well
  as the kind which could have badly damaged my career if I had not noticed your web page.
  The ability and kindness in playing with almost everything was
  important. I am not sure what I would’ve done if I had not
  discovered such a step like this. I’m able to at this point
  look forward to my future. Thanks a lot so much for this high quality and effective guide.

  I will not think twice to recommend your web sites to any individual who needs counselling on this matter.

  Also visit my web-site Radical Slim Keto

 22. 86
  beauty.ipt.pw

  I’ve been exploring for a bit for any high-quality articles or blog posts in this kind of house .
  Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this website.
  Reading this information So i am happy to exhibit that I have a very
  just right uncanny feeling I discovered exactly what I needed.
  I most unquestionably will make sure to don’t put out of your mind this website and provides it a glance regularly.

  my web blog – beauty.ipt.pw

 23. 93
  Flat Belly Fix

  Hi there just wanted to give you a quick heads up.

  The text in your article seem to be running off the screen in Opera.

  I’m not sure if this is a format issue or something to do with web browser compatibility but I thought I’d
  post to let you know. The layout look great though! Hope you get
  the problem resolved soon. Kudos

  Feel free to visit my site – Flat Belly Fix

 24. 97
  c2180621.ferozo.com

  Pretty component of content. I simply stumbled upon your web site and in accession capital to claim
  that I get in fact loved account your blog posts. Any way I will be subscribing on your augment or even I achievement you get right of entry to consistently
  rapidly.

  Have a look at my web blog: c2180621.ferozo.com

 25. 101
  www.hltkd.tw

  Can I just say what a comfort to uncover an individual who truly knows what they’re discussing on the
  internet. You certainly know how to bring an issue to light and make it
  important. More and more people really need to look at this and understand this side of your story.

  I was surprised that you aren’t more popular since you surely possess the gift.

  my homepage – http://www.hltkd.tw

 26. 102
  Jolt Alpha Pills

  Can I simply say what a comfort to discover someone who
  genuinely knows what they’re talking about on the web.

  You actually understand how to bring a problem to light and make it
  important. A lot more people need to look at this and
  understand this side of your story. I can’t believe you’re not more popular because you surely possess the
  gift.

  Also visit my site :: Jolt Alpha Pills

 27. 105
  Divine Dynamic Keto Reviews

  Thanks for all of the effort on this web page. My niece really loves
  doing investigation and it’s really obvious why. All of us notice all
  about the Divine Dynamic Keto Reviews medium you deliver
  advantageous things through the web blog and as well as welcome
  participation from others on that article plus my princess is undoubtedly
  becoming educated a lot. Take pleasure in the
  remaining portion of the year. Your carrying out a powerful job.[X-N-E-W-L-I-N-S-P-I-N-X]I’m extremely inspired together
  with your writing skills and also with the format on your blog.
  Is that this a paid subject or did you customize it your self?

  Either way stay up the excellent quality writing,
  it is rare to peer a great weblog like this one today.

 28. 108
  Keto Boom BHB Review

  Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of
  any widgets I could add to my blog that automatically tweet my newest twitter updates.
  I’ve been looking for a plug-in like this for quite some time and
  was hoping maybe you would have some experience with something like this.

  Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading your blog
  and I look forward to your new updates.

  Take a look at my blog – Keto Boom BHB Review

 29. 111
  Karry

  Greate pieces. Keep posting such kind of information on your blog.
  Im really impressed by it.[X-N-E-W-L-I-N-S-P-I-N-X]Hey there, You’ve
  performed a great job. I will certainly digg it and individually recommend to my friends.

  I’m confident they will be benefited from this web site.

  Feel free to visit my homepage: Karry

 30. 112
  amasconsultores.cl

  I’m amazed, I must say. Rarely do I come across a blog that’s both equally educative and engaging, and let me tell you,
  you have hit the nail on the head. The issue is something that not enough men and women are speaking intelligently about.

  Now i’m very happy that I came across this during my hunt for something relating to this.

  Feel free to visit my web site … amasconsultores.cl

 31. 113
  ACV Rx Review

  Great – I should certainly pronounce, impressed with your website.
  I had no trouble navigating through all the tabs as well as related info ended
  up being truly easy to do to access. I recently found what I hoped
  for before you know it in the least. Quite unusual. Is likely to appreciate it
  for those who add forums or anything, website theme .

  a tones way for your customer to communicate.
  Excellent task.

  Also visit my web-site :: ACV Rx Review

 32. 116
  Renown CBD Gummies

  I would like to show my thanks to this writer just for rescuing me from this type of challenge.
  After exploring throughout the internet and coming across views which were not pleasant, I assumed my life was over.
  Existing without the presence of answers to the problems you’ve solved through the write-up is a crucial case, and those which could
  have negatively affected my entire career if I had not discovered your website.
  Your main skills and kindness in maneuvering the whole thing was useful.
  I am not sure what I would’ve done if I had not discovered such a point like
  this. I can at this moment look ahead to my future. Thanks
  so much for this expert and result oriented guide.
  I won’t hesitate to suggest the website to anybody who needs to have guidance on this matter.

  Here is my web page: Renown CBD Gummies

 33. 120
  Re ViVium

  Excellent read, I just passed this onto a colleague who was doing a little research on that.
  And he actually bought me lunch as I found it for him smile Therefore
  let me rephrase that: Thanks for lunch!

  Feel free to visit my homepage – Re ViVium

 34. 124
  Renown CBD Gummies

  Everything typed made a ton of sense. But, think about this, suppose
  you were to write a awesome headline? I am not suggesting
  your content isn’t solid., however suppose you added a post
  title to possibly get folk’s attention? I mean Triathlon Training Camp – Cyclingworld.gr is a little plain. You should glance at Yahoo’s home page and note how they create article headlines to get people to
  open the links. You might try adding a video or a picture or two to grab readers excited about everything’ve got to say.
  Just my opinion, it would make your posts a little livelier.

  My blog post – Renown CBD Gummies

 35. 125
  Shiela

  Hey there this is somewhat of off topic but I was wondering if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML.
  I’m starting a blog soon but have no coding experience
  so I wanted to get advice from someone with experience.
  Any help would be greatly appreciated!

 36. 126
  moonlightmining.com

  We still cannot quite think that I could end up being one of those
  reading the important recommendations found on your website.
  My family and I are sincerely thankful for your generosity and for offering me the advantage to pursue our chosen profession path.
  Thank you for the important information I managed to get from
  your web page.

  Here is my blog post; moonlightmining.com

 37. 130
  Vigalix

  Does your blog have a contact page? I’m having problems
  locating it but, I’d like to send you an email.
  I’ve got some recommendations for your blog you might
  be interested in hearing. Either way, great
  blog and I look forward to seeing it develop over time.

  Here is my web site: Vigalix

 38. 131
  Primiene

  Hello there! This article couldn?t be written much
  better! Looking through this article reminds me of
  my previous roommate! He constantly kept preaching about this.
  I am going to forward this information to him.
  Fairly certain he’ll have a great read. I appreciate you for sharing!

  Feel free to surf to my site … Primiene

 39. 137
  Wowza Gummies

  Its like you read my mind! You seem to know a lot about this,
  like you wrote the book in it or something. I think that you could do with a few pics to drive the message home a
  bit, but other than that, this is great blog.
  An excellent read. I’ll definitely be back.

  Here is my site :: Wowza Gummies

 40. 144
  Keto Body Pills

  You really make it seem really easy along with your
  presentation but I find this topic to be actually something that I believe I’d never understand.
  It kind of feels too complicated and extremely huge for me.
  I’m taking a look forward for your next post, I will attempt to get the
  hold of it!

  Feel free to surf to my web site Keto Body Pills

 41. 145
  t.co

  Nice blog! Is your theme custom made or did you download it
  from somewhere? A theme like yours with a few simple tweeks would really
  make my blog jump out. Please let me know where you got your design. With thanks

 42. 146
  BioKeto Review

  Hello there, simply turned into aware of your blog via Google, and found
  that it’s truly informative. I’m going to watch out for brussels.
  I will be grateful if you happen to proceed this in future.

  A lot of folks shall be benefited out of your writing. Cheers!

  Here is my homepage … BioKeto Review

 43. 150
  Ardent Male Reviews

  hello there and thank you for your information ?
  I?ve certainly picked up anything new from right here.

  I did however expertise a few technical points using this web
  site, as I experienced to reload the site a lot of times previous to
  I could get it to load properly. I had been wondering if your web host is OK?
  Not that I am complaining, but slow loading instances times will sometimes affect your placement in google and
  can damage your high quality score if ads and marketing with Adwords.
  Well I am adding this RSS to my e-mail and could look out for a lot more of your
  respective interesting content. Make sure you update this again very soon..

  Feel free to surf to my web page … Ardent Male Reviews

 44. 152
  bit.ly

  Thank you, I’ve recently been searching for info
  approximately this topic for ages and yours is the greatest I’ve
  discovered so far. But, what about the bottom line?
  Are you sure about the source?

 45. 157
  http://tinyurl.com/

  Hello there, just became alert to your blog through Google,
  and found that it is really informative. I’m gonna watch out for brussels.
  I will be grateful if you continue this in future.

  Many people will be benefited from your writing. Cheers!

 46. 160
  Far East XL

  Magnificent beat ! I would like to apprentice at the same time as you amend your website, how could i subscribe for
  a blog website? The account helped me a applicable
  deal. I were tiny bit acquainted of this your broadcast offered shiny clear
  idea

  Take a look at my web page; Far East XL

 47. 168
  Semzia Brain Pills

  May I just say what a comfort to find somebody who truly understands what they’re discussing
  online. You definitely realize how to bring a problem to light and make it important.
  More people must check this out and understand this side of the
  story. It’s surprising you’re not more popular since you definitely have the gift.

  Feel free to visit my webpage Semzia Brain Pills

 48. 169
  Semzia Brain Pills

  I do not know whether it’s just me or if everyone else
  experiencing issues with your website. It seems
  like some of the text on your posts are running
  off the screen. Can someone else please provide feedback and let me know if this is happening to them
  as well? This could be a problem with my internet browser because I’ve
  had this happen previously. Many thanks

  my web page Semzia Brain Pills

 49. 170
  www.mhes.tyc.edu.tw

  I’m really enjoying the theme/design of your site. Do you
  ever run into any internet browser compatibility issues?
  A number of my blog audience have complained about my website not operating correctly in Explorer but looks great in Safari.
  Do you have any recommendations to help fix this problem?

  Also visit my web blog http://www.mhes.tyc.edu.tw

 50. 174
  kapagrop.com

  hey there and thank you for your info – I have definitely picked up anything new from right here.

  I did however expertise a few technical points using
  this web site, as I experienced to reload the site a lot of times previous to I could get it to load properly.
  I had been wondering if your web host is OK? Not that I’m complaining,
  but sluggish loading instances times will very frequently affect your placement in google and
  could damage your quality score if ads and marketing with Adwords.
  Well I’m adding this RSS to my e-mail and can look out for a lot more of
  your respective intriguing content. Make sure you update this again very soon..

  My webpage … kapagrop.com

 51. 176
  quest bars on

  It’s the best time to make a few plans for the future
  and it’s time to be happy. I’ve learn this publish and
  if I may I wish to recommend you few attention-grabbing issues or advice.
  Maybe you can write subsequent articles relating to this article.
  I wish to read more things about it! quest bars http://j.mp/3jZgEA2 quest bars

 52. 181
  aixindashi.org

  Greetings from Ohio! I’m bored to tears at work so I
  decided to browse your website on my iphone during lunch break.
  I enjoy the knowledge you provide here and can’t wait
  to take a look when I get home. I’m amazed
  at how quick your blog loaded on my mobile .. I’m not even using WIFI,
  just 3G .. Anyhow, very good blog!

  My webpage; aixindashi.org

 53. 184
  Twila

  We wish to thank you once more for the beautiful ideas you
  gave Janet when preparing a post-graduate research as
  well as, most importantly, for providing the many ideas within a blog post.
  Provided that we had known of your site a year ago, we will have been kept from the useless measures we
  were participating in. Thanks to you.

  my blog post: Twila

 54. 185
  SoundJoy Earbuds

  Greetings from Ohio! I’m bored at work so I decided to
  browse your site on my iphone during lunch break.

  I love the information you provide here and can’t wait to take a look when I get home.
  I’m surprised at how quick your blog loaded on my cell phone ..
  I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyways, fantastic site!

  Here is my blog … SoundJoy Earbuds

 55. 218
  fat burn

  I’m not certain where you are getting your info, however great topic.
  I must spend some time learning much more or working out
  more. Thanks for great info I used to be on the lookout for
  this info for my mission.

  Also visit my webpage :: fat burn

 56. 223
  MegaXL

  After I originally commented I appear to have clicked on the -Notify
  me when new comments are added- checkbox and from now on whenever a comment is added I receive 4 emails with
  the exact same comment. Perhaps there is a way you are able to remove me from that service?

  Thanks a lot!

  Visit my web site: MegaXL

 57. 228
  163.30.42.16

  Its like you read my mind! You appear to know so much about this,
  like you wrote the book in it or something. I think that you could do with some
  pics to drive the message home a bit, but instead of that, this is wonderful blog.
  A great read. I’ll definitely be back.

  Feel free to visit my blog post :: 163.30.42.16

 58. 231
  routine skin

  I would like to thnkx for the efforts you’ve put in writing this blog.

  I am hoping the same high-grade web site post from you
  in the upcoming also. Actually your creative writing skills has inspired
  me to get my own site now. Actually the blogging
  is spreading its wings fast. Your write up is a good example of
  it.

  Here is my page: routine skin

 59. 241
  www.consulenzaleonardo.com

  Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of any widgets I could add to my blog that automatically tweet my newest twitter updates.
  I’ve been looking for a plug-in like this for quite some time and was
  hoping maybe you would have some experience with something like this.
  Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading
  your blog and I look forward to your new updates.

  Review my website … http://www.consulenzaleonardo.com

 60. 244
  www.a913.vip

  I was honored to obtain a call from my friend as he discovered the important tips shared
  on your site. Examining your blog post is a real brilliant experience.
  Many thanks for taking into consideration readers just
  like me, and I hope for you the best of success like a professional in this
  topic.

  Here is my web-site http://www.a913.vip

 61. 247
  natural skin

  I would like to thank you for the efforts you’ve put in penning this site.
  I am hoping to check out the same high-grade
  content by you in the future as well. In truth, your
  creative writing abilities has inspired me to get my
  own site now 😉

  my site; natural skin

 62. 250
  eating low carb diet

  I became honored to receive a call from a friend when he discovered
  the important suggestions shared on your site. Looking at your blog publication is a real fantastic experience.
  Many thanks for taking into consideration readers
  just like me, and I wish you the best of achievements being a professional in this topic.

  Also visit my web blog; eating low carb diet

 63. 255
  www.meteoritegarden.com

  Thanks so much regarding giving me an update on this topic on your web site.
  Please realise that if a brand new post becomes available or in the event that any adjustments occur on the current submission, I would be
  thinking about reading more and knowing how to make good usage of those methods you reveal.
  Thanks for your efforts and consideration of
  other people by making this blog available.

  my homepage :: http://www.meteoritegarden.com

 64. 260
  atkins induction

  I wish to show my appreciation for your generosity for individuals
  that have the need for help with this idea. Your real dedication to passing the message
  all around has been especially helpful and have continuously helped others
  much like me to reach their objectives. Your amazing important guide means a whole lot to me and substantially more to my office colleagues.

  With thanks; from all of us.

  My web page … atkins induction

 65. 261
  weed seeds

  Excellent goods from you, man. I’ve keep in mind your stuff prior to
  and you are just too fantastic. I actually like what you have obtained right here, really like what you are saying and the best way
  in which you are saying it. You’re making it enjoyable and you still take care of
  to keep it sensible. I cant wait to learn much more from you.
  This is really a wonderful website.

  Feel free to visit my webpage weed seeds

 66. 265
  http://www.mi77b.cn/home.php?mod=space&uid=273012&do=profile&from=space

  We would like to thank you just as before for the wonderful
  ideas you offered Janet when preparing her post-graduate research and also, most importantly,
  for providing all of the ideas within a blog post. Provided that we had known of your web site a year ago, i’d have been rescued from the needless measures we were employing.
  Thank you very much.

  my web-site: http://www.mi77b.cn/home.php?mod=space&uid=273012&do=profile&from=space

 67. 268
  cannabis seeds

  My developer is trying to persuade me to move to .net from PHP.
  I have always disliked the idea because of the costs.
  But he’s tryiong none the less. I’ve been using WordPress on various websites
  for about a year and am nervous about switching to
  another platform. I have heard good things about blogengine.net.
  Is there a way I can import all my wordpress content into
  it? Any help would be greatly appreciated!

  Here is my homepage; cannabis seeds

 68. 271
  substance abuse treatment

  Wow, superb blog structure! How long have you ever been blogging for?
  you make blogging look easy. The overall look of your web site
  is wonderful, as neatly as the content material![X-N-E-W-L-I-N-S-P-I-N-X]I just couldn’t
  depart your web site before suggesting that I extremely loved the usual information a
  person provide to your visitors? Is going to be back steadily in order to
  investigate cross-check new posts.

  Feel free to surf to my website substance abuse treatment

 69. 274
  weight loss foods

  I am just commenting to let you understand what a excellent encounter my cousin’s child found reading through
  yuor web blog. She noticed a lot of things, most notably
  what it’s like to possess an excellent coaching spirit to get others without difficulty
  completely grasp a number of tortuous subject areas. You undoubtedly surpassed people’s expected results.
  Many thanks for offering such powerful, healthy, revealing and also
  easy guidance on the topic to Sandra.

  my web blog – weight loss foods

 70. 275
  healthy eating cookbook

  I’m also commenting to make you understand of the fine discovery my friend’s girl had studying your web site.
  She realized plenty of things, which included what it is like to have an excellent
  teaching character to let other people with no
  trouble thoroughly grasp various problematic matters.
  You really did more than her expectations. I appreciate you for
  supplying such valuable, trusted, revealing as well as easy thoughts on the topic to Jane.

  my page; healthy eating cookbook

 71. 277
  talk-video.com

  Hmm it appears like your blog ate my first comment (it was
  extremely long) so I guess I’ll just sum it up what I submitted and
  say, I’m thoroughly enjoying your blog. I as well am an aspiring blog writer but I’m
  still new to the whole thing. Do you have any suggestions for newbie blog writers?

  I’d really appreciate it.

  Here is my web blog: talk-video.com

 72. 280
  drug addiction

  I leave a response when I like a article on a website
  or if I have something to contribute to the discussion. It is triggered by the sincerness
  displayed in the article I looked at. And after this
  post Triathlon Training Camp – Cyclingworld.gr. I was excited enough to drop a thought 😛 I actually do
  have a couple of questions for you if it’s allright.
  Is it just me or do a few of these remarks come across as if they are left by brain dead
  individuals? 😛 And, if you are posting at additional places, I’d like to follow anything fresh you have to post.
  Could you list all of all your communal pages like your
  linkedin profile, Facebook page or twitter feed?

  my homepage: drug addiction

 73. 293
  easiest skin care

  An impressive share! I’ve just forwarded this onto a friend who had been doing a little research on this.
  And he in fact bought me dinner due to the fact that I discovered it for him…
  lol. So let me reword this…. Thanks for the meal!!
  But yeah, thanks for spending the time to discuss this issue here on your web page.

  My page … easiest skin care

 74. 308
  travel shoes

  Unquestionably believe that which you said. Your favorite justification seemed to be on the net the easiest thing to be aware of.
  I say to you, I definitely get annoyed while people think about worries that they just
  do not know about. You managed to hit the nail upon the top and defined out the whole thing without
  having side-effects , people could take a
  signal. Will likely be back to get more. Thanks

  my page … travel shoes

 75. 313
  multiple audio

  I’m excited to discover this great site. I want to to thank you for
  your time for this particularly wonderful read!! I definitely really liked every
  little bit of it and I have you saved as a favorite
  to see new stuff in your site.

  Stop by my website multiple audio

 76. 315
  flaxseed oil

  Having read this I believed it was extremely enlightening.

  I appreciate you finding the time and effort to put this informative
  article together. I once again find myself spending a significant amount of time both reading and commenting.
  But so what, it was still worthwhile!

  Feel free to surf to my page – flaxseed oil

 77. 320
  weed seeds

  The other day, while I was at work, my sister stole my iPad and tested
  to see if it can survive a twenty five foot drop, just
  so she can be a youtube sensation. My apple ipad
  is now broken and she has 83 views. I know this is totally off topic but I had to
  share it with someone!

  my homepage weed seeds

 78. 324
  sex gets better

  I have been surfing online more than three hours these days,
  but I by no means found any fascinating article like yours.
  It is beautiful worth sufficient for me. Personally, if all web owners and
  bloggers made just right content material
  as you probably did, the net might be much more helpful than ever before.

  my website: sex gets better

 79. 334
  7 keto weight loss

  I loved as much as you will receive carried out right
  here. The sketch is attractive, your authored subject matter stylish.
  nonetheless, you command get got an nervousness over that you wish
  be delivering the following. unwell unquestionably come more formerly again as exactly the same nearly very often inside case you shield this hike.

  my blog :: 7 keto weight loss

 80. 340
  www.fles.hlc.edu.tw

  I don’t know whether it’s just me or if everyone else encountering problems with your
  blog. It appears like some of the written text on your content are running off the screen.
  Can someone else please provide feedback and let me know if this
  is happening to them too? This could be a problem with my browser because I’ve had this happen previously.
  Appreciate it

  My blog – http://www.fles.hlc.edu.tw

 81. 341
  hemp oil

  Can I simply say what a comfort to uncover someone who actually understands what they’re talking about on the net.
  You actually know how to bring an issue to light and make it important.
  More and more people should look at this and understand this side of your story.
  It’s surprising you’re not more popular since you certainly possess the gift.

  my blog: hemp oil

 82. 344
  belly fat

  Great – I should definitely pronounce, impressed with your site.
  I had no trouble navigating through all the tabs as well as related information ended up
  being truly easy to do to access. I recently found what I hoped for before you know it at all.
  Reasonably unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or anything, site theme .
  a tones way for your client to communicate. Nice task.

  my blog; belly fat

 83. 353
  bbs.yunweishidai.com

  Hiya, I am really glad I’ve found this info. Today bloggers
  publish only about gossips and net and this is really frustrating.
  A good blog with exciting content, that’s what I need.
  Thanks for keeping this site, I will be visiting it.
  Do you do newsletters? Can’t find it.

  Also visit my web blog bbs.yunweishidai.com

 84. 358
  drug crime

  This is the perfect website for everyone who hopes to
  find out about this topic. You realize a whole lot its almost hard to argue with you (not that I
  really would want to…HaHa). You certainly put a fresh spin on a subject which has been discussed for years.
  Excellent stuff, just wonderful!

  Also visit my web page – drug crime

 85. 365
  how to improve lovemaking

  I together with my pals were going through the good items on your web page and so immediately got
  a terrible feeling I never thanked the website owner for
  those tips. The young men appeared to be joyful to read all of
  them and now have really been taking pleasure in these things.

  We appreciate you truly being well considerate and then for settling on this sort of useful issues millions of individuals are really eager how to improve lovemaking know about.
  Our own sincere apologies for not expressing gratitude to you sooner.

 86. 367
  Melba

  I feel this is among the most important information for me.
  And i’m satisfied reading your article. But wanna remark on some basic things, The website style is ideal, the articles is in point of fact nice
  :D. Just right activity, cheers.

  Here is my webpage :: Melba

 87. 368
  it ps4 games

  Howdy great website! Does running a blog such as this take a large amount of work?
  I’ve absolutely no expertise in programming however I was hoping to start my own blog
  soon. Anyway, should you have any recommendations or techniques for new blog owners
  please share. I understand this is off subject however I simply wanted to ask.
  Thanks!

 88. 369
  ps4 games for

  Nice post. I used to be checking continuously this blog and I’m inspired!
  Extremely helpful info particularly the closing phase :
  ) I deal with such information much. I used to be seeking this certain information for a very long time.
  Thanks and good luck.

 89. 371
  dovertoloperte

  I would like to thnkx for the efforts you have put in writing this blog. I am hoping the same high-grade blog post from you in the upcoming as well. In fact your creative writing abilities has inspired me to get my own blog now. Really the blogging is spreading its wings quickly. Your write up is a good example of it.

 90. 379
  АААjtlpkgt

  Некероване кохання 14 серія
  yunb ddnznz Смотреть онлайн сериал Некероване кохання / Любовь без тормозов 14 серия
  Некероване кохання / Любовь без тормозов: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16 СЕРИЯ (украина)