Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου : Ο Γιώργος Μπούγλας κέρδισε τον αγώνα αντοχής.

Estimated read time 1 min read

Πρωταθλητής ο Γιώργος Μπούγλας ακολούθησαν

Απόστολος Μπούγλας και Γιάννης Ταμουρίδης

 

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΔΡΟΜΟΥ

 

Ο Γεώργιος Μπούγλας ήταν ο μεγάλος νικητής της τρίτης και τελευταίας ημέρας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδηλασίας Δρόμου. Ο αθλητής της Ολυμπιάδας Ν.Λ. αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδος στο αγώνισμα της αντοχής ανδρών, με το οποίο ολοκληρώθηκε η διοργάνωση στην Καλαμπάκα.

 

Το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε ο αδελφός του πρώτου Απόστολος Μπούγλας (επίσης της Ολυμπιάδα Ν.Λ. και το χάλκινο ο Ιωάννης Ταμουρίδης (ΠΑΟΚ) που ανέβηκε για δεύτερη φορά στο βάθρο μετά την 2η θέση στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του αγώνα αντοχής ανδρών, χλμ., όπου η συμμετοχή έφθασε τους 107 αθλητές:

 

1) Μπούγλας Γεώργιος (Ολυμπιάδα ΝΛ) 3:46:47,

2) Μπούγλας Απόστολος (Ολυμπιάδα ΝΛ) 3:46:47,

3) Ταμουρίδης Ιωάννης (ΠΑΟΚ) 3:50:09,

4) Καστραντάς Χαράλαμπος (CCVSG Saissons Aisne) 3:51:01, 5) Τζωρτζάκης Πολυχρόνης (TUN Atlantique) 3:51:13, 6) Καράτζιος Γεώργιος (ΠΣ Κρόνος) 3:51:13, 7) Σακελλαρίδης-Μάγκουρας Νεόφυτος (ΠΣ Κρόνος) 3:51:18, 8) Σημαντιράκης Βασίλειος (Π.Σ. Κρόνος) 3:55:46, 9) Γεώργιος Δάντος (ΠΕΣΑ Αστέρας) 3:56:43, 10) Αλέξανδρος Μπαξεβάνος (ΠΓΣ Λάρισας) 3:56:45.

 

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου διοργανώθηκε στην Καλαμπάκα με απόλυτη επιτυχία από την Ομοσπονδία του αθλήματος (ΕΟΠ), που είχε σημαντική υποστήριξη και βοήθεια από τον Δήμο Καλαμπάκας και την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

 

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours