Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου Εφήβων, Νεανίδων, Παίδων και Κορασίδων στη Σπάρτη

Ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Σπάρτης , έχει εξασφαλίσει ειδικές μειωμένες τιμές για τη διαμονή και διατροφή της Παρασκευής 4/7 στα Ξενοδοχεία ‘’MENELAION’’ τηλ. 27310 22161-5 και ‘’MANIATHΣ’’ τηλ. 27310 22665, τα οποία προσφέρουν διαμονή με 21 ευρώ το άτομο και αθλητικό μενού με 11 ευρώ.

Σημειώνουμε ότι στα παραπάνω ξενοδοχεία θα φιλοξενηθούν από τον Αθλητικό  Οργανισμό  του Δήμου Σπάρτης οι αθλητές και συνοδοί από το Σάββατο το μεσημέρι έως και την Κυριακή το μεσημέρι (γεύμα και δείπνο του Σαββάτου, καθώς και πρωϊνό της Κυριακής στο ξενοδοχείο). Μετά το πέρας των Δηλώσεων Συμμετοχής η Ε.Ο.Π. θα ανακοινώσει σε ποιο ξενοδοχείο θα διαμένουν οι ομάδες, έτσι ώστε να έχουν τη δυνατότητα να κλείσουν και την διαμονή της Παρασκευής στο ίδιο ξενοδοχείο.

Την Κυριακή 6/7 το μεσημέρι, μετά το πέρας του αγώνα αντοχής των Εφήβων, η Τοπική Κοινότητα Γκοριτσάς και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γκοριτσάς θα προσφέρουν γεύμα στους αθλητές και συνοδούς των ομάδων, στην Πλατεία του χωριού .

3 thoughts on “Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου Εφήβων, Νεανίδων, Παίδων και Κορασίδων στη Σπάρτη”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *