“1st Olympus Duathlon” Cycle & run with the Gods!

“1st Olympus Duathlon” Cycle & run with the Gods!

 

 

Την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018 η «Cycling Hellas»  ο  ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ  και ο Δήμος  Δίου Ολύμπου -Δημοτικό διαμέρισμα  Λεπτοκαρυάς συνδιοργανώνουν  τον  αγώνα διάθλου με την επωνυμία «1st Olympus Duathlon» στο Μυθικό  βουνό τον Όλυμπο.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι αφενός η ανάδειξη του αισθητικού κάλλους της περιοχής του Ολύμπου, αφετέρου η ανάδειξη και προώθηση της αθλήματος της ποδηλασίας και του ορεινού τρεξίματος.

Ημερομηνία: Κυριακή 9  Σεπτεμβρίου 2018

Τόπος: Ανατολικός  Όλυμπος

Αγώνισμα: Δίαθλο (ποδήλατο- ορεινό τρέξιμο)

Ηλικιακές κατηγορίες αγώνα: Για το ατομικό: Άνδρες έως 29, 30+ έως 49, 50+, Γυναίκες  μια κατηγορία. Για το ομαδικό  (ζεύγη ανδρών), (ζεύγη γυναικών), μικτές ομάδες (άνδρας- γυναίκα) χωρίς όριο ηλικίας.

Ώρα εκκίνησης: 11:00μμ όλων των κατηγοριών.

Αφετερία-τερματισμός: 

Προεκκίνηση από Λεπτοκαρυά  (30μ. υψ.)- Καφέ  “Velo” (Ι. Μεταξά 24)

Ζώνη αλλαγής στο Σταυρό ( 940μ. υψ.),

Τερματισμός στο Σταυρό (940μ.υψ.).

▪ O αγώνας διεξάγεται σε ανηφορική διαδρομή απόστασης  20χ λμ.  για το ποδήλατο και 17 χιλιομέτρων για το ορεινό τρέξιμο. Είναι αγώνας σκυταλοδρομίας, κάθε  αθλητή της ομάδας  κάνει από ένα σκέλος του διάθλου και ατομικός, ο αθλητής   ολοκληρώνει τον αγώνα τρέχοντας  και στα δύο αγωνίσματα. Στο σκέλος της ποδηλασίας θα επιτραπεί κάθε είδος ποδηλάτου  ΜΤΒ  ή Δρόμου ή ΤΤ, αρκεί φυσικά να πληροί τις προδιαγραφές ασφαλείας.

▪ Ο  αγώνας διεξάγεται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πεντάθλου.

▪ Στο ποδηλατικό μέρος ο αγώνας διεξάγεται σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και σύμφωνα με τους κανονισμούς εξοπλισμού των συμμετεχόντων.

 

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ-ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές άνω των 16 ετών που θα συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα συμμετοχής.

Οι αθλητές συμμετέχουν στον αγώνα  με δική τους ευθύνη.

Οι αγωνιζόμενοι  συμπληρώνοντας τη φόρμα εγγραφής, δηλώνουν ότι γνωρίζουν τους κινδύνους που υπάρχουν στο ορεινό περιβάλλον και βεβαιώνουν ότι η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή και τους επιτρέπει να αγωνιστούν, έχουν δε πρόσφατα εξεταστεί από γιατρό γι αυτό το θέμα.

Η διοργάνωση δεν ευθύνεται για τον τραυματισμό ή οποιαδήποτε βλάβη της υγείας των αγωνιζομένων ή  για τυχόν προβλήματα υγείας , οφειλόμενα σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου.

Η διοργάνωση αποποιείται κάθε ευθύνη σχετικά με τη σωματική ακεραιότητα των αθλητών, οι οποίοι θα πρέπει να συμπεριφερθούν υπεύθυνα σε σημεία της διαδρομής όπου ο κίνδυνος πτώσης με δυσάρεστα ή μοιραία αποτελέσματα είναι αυξημένος.

Η διοργάνωση δε φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιοδήποτε απώλεια ή καταστροφή υλικού και δε φέρει  ουδεμία ευθύνη για τραυματισμό  οποιουδήποτε   συμμετέχει στον αγώνα, με οποιαδήποτε ιδιότητα.

*Συστήνεται στους συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρική εξέταση. Από τους διοργανωτές  δε θα ζητηθεί  ιατρική βεβαίωση, αφού όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη και το δηλώνουν στη φόρμα εγγραφής.

*Οι  ανήλικοι κάτω των 18 ετών που επιθυμούν να συμμετέχουν, τρέχουν  με ευθύνη των κηδεμόνων τους προσκομίζοντας επιπλέον και υπεύθυνη δήλωση που το δηλώνουν, την οποία παραδίδουν στην Γραμματεία του αγώνα. Δεν θα γίνεται δεκτός αθλητής  ανήλικος  χωρίς υπεύθυνη δήλωση κηδεμόνα.

* Η διοργάνωση διατηρεί το δικαίωμα να αποβάλλει κάθε συμμετέχοντα που επιδεικνύει κακή συμπεριφορά πριν, κατά ή μετά την εκδήλωση.

* Αποκλεισμός θα επιβάλλεται στους αθλητές  οι οποίοι θα πετούν σκουπίδια εκτός των ζωνών τροφοδοσίας.

* Η διοργάνωση διατηρεί το δικαίωμα χωρίς πρόβλημα να χρησιμοποιήσει φωτογραφίες και βίντεο όπου εμφανίζεται οποιοσδήποτε συμμετέχοντας αθλητής.

*Οι μετέχοντες στον αγώνα (αθλητές – συνοδοί) αποδέχονται τους παρόντες κανονισμούς  και είναι υποχρεωμένοι να τους  τηρήσουν.

 

ΟΡΟΙ  ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ: Οι αθλητές με τη συμμετοχή τους συναινούν και έχουν γνώση ότι τα στοιχεία τους δηλαδή το ονοματεπώνυμο  η ηλικιακή κατηγορία και η ομάδα στην οποία ανήκουν, μπορούν και εμφανίζονται στην ιστοσελίδα: www.cyclinghellas.gr  .  Η Cyclinghellas δεσμεύεται ότι προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για την εξασφάλιση ταυτοπροσωπίας, τη σωστή ενημέρωση των επισκεπτών του ιστότοπου και την όσο το δυνατόν καλύτερη επικοινωνία. Άλλα στοιχεία όπως όνομα πατρός, ημερομηνία γέννησης, τηλέφωνα, και η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, δηλώνονται εθελοντικά και παραμένουν αποκλειστικά για εμπιστευτική χρήση της Cyclinghellas, δε δημοσιοποιούνται για οποιοδήποτε λόγο. Καμιά άλλη χρήση,  ή παραχώρηση ή μεταβίβαση ή διανομή, ή κοινοποίηση σε τρίτο πρόσωπο δεν πρόκειται να γίνει από την Cyclinghellas.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Οι δηλώσεις συμμετοχής όλων των κατηγοριών  ανοίγουν 20 Ιουλίου και θα πρέπει να έχουν κατατεθεί μέχρι  τις 20 Αυγούστου ώρα 23:00μμ.

 Οι ηλεκτρονικές εγγραφές γίνονται στο: https://cyclinghellas.gr/el/agones/agones-dromou/olympus-duathlon

ΕΓΓΡΑΦΗ -ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΑΚΕΤΩΝ: Στην Γραμματεία του αγώνα την Κυριακή από 9:00 π.μ. έως 10:30 μ.μ.

*Οι αθλητές που επιθυμούν να έχουν στο χώρο του τερματισμού κάποιο σακίδιο θα πρέπει να το παραδώσουν στη Γραμματεία έως τις 10:30πμ ώστε να μεταφερθεί στον τερματισμό στο Σταυρό.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

 

Τεχνικό Συνέδριο:

Για τους αθλητές που θα βρίσκονται από το Σάββατο στην περιοχή της Λεπτοκαρυάς  θα πραγματοποιηθεί   στις 7.00μμ Τεχνικό Συνέδριο στο καφέ

«VELO» Ιωάννη Μεταξά 24 όπου θα δοθούν οι φάκελοι με τα νούμερα των αθλητών και θα γίνει τεχνική ενημέρωση.

Την Κυριακή στις 10:45 πμ στο χώρο της εκκίνησης του αγώνα θα γίνει ξανά σύντομη τεχνική ενημέρωση.

Οι αθλητές μπορούν να αναλύσουν κ να μελετήσουν τη διαδρομή στη www.cyclinghellas.gr

Τεχνικές επισημάνσεις:

1)      Το κράνος στο σκέλος της ποδηλασίας είναι υποχρεωτικό για όλες τις κατηγορίες και για κάθε συμμετέχοντα..

2)      Μπορεί να υπάρξουν ομάδες 2 ατόμων (δρομέας και ποδηλάτης). Ο αρχηγός της ομάδας παραλαμβάνει από τη Γραμματεία το κοινό αγωνιστικό υλικό και για τους δύο αθλητές της ομάδας του.

3)      Τα ποδήλατα θα πρέπει να έχουν τοποθετηθεί στην περιοχή αλλαγών μέχρι και 15 λεπτά πριν την εκκίνηση του αγώνα.

4)      Ο αριθμός του αθλητή πρέπει να φαίνεται πίσω δεξιά κατά τη διάρκεια της ποδηλασίας και σε εμφανές σημείο στο μπροστινό μέρος του σώματος κατά τη διάρκεια του τρεξίματος. Ο αθλητής οφείλει να τερματίσει με τον αριθμό.

5)      Για τα μέλη της ομάδας: Ο ποδηλάτης τοποθετεί το αυτοκόλλητο με τον αριθμό στο κράνος, εμπρός,  δεξιά και τοποθετεί το νούμερο στο παλουκόσελο του ποδηλάτου. Ο αθλητής τρεξίματος τοποθετεί το τσιπάκι στο αθλητικό παπούτσι. Ομάδα που οποιοδήποτε μέλος της κινείται ή τερματίζει χωρίς αριθμό ή  το τσιπ χρονομέτρησης θα ακυρώνεται.

6)      Για το ατομικό(solo): Ο αθλητής τοποθετεί το αυτοκόλλητο με τον αριθμό στο κράνος, εμπρός δεξιά, τοποθετεί το νούμερο στο παλουκόσελο του ποδηλάτου και έχει έτοιμο στα αθλητικά παπούτσια το τσιπάκι του.  Στην περίπτωση  που κινείται χωρίς αριθμούς θα βγαίνει εκτός αγώνα.

7)      Κρατάτε την περιοχή αλλαγών καθαρή με όλα τα αντικείμενα σας μέσα στο καλάθι! Έχετε δικαίωμα να έχετε μόνο ένα ζευγάρι παπούτσια εκτός καλαθιού.

8)      Η αλλαγή από ποδηλασία στο τρέξιμο γίνονται εντός περιοχής αλλαγών δίπλα στο ποδήλατο του ποδηλάτη της ομάδας.

9)      Οι αθλητές περνούν υποχρεωτικά από όλα τα σημεία ελέγχου (στο Σταυρό και στη Κορομηλιά) και καταγράφονται.

Χιλιομετρικές Ενδείξεις:

Ανά τακτά χιλιόμετρα διαδρομής του αγώνα θα υπάρχει χιλιομετρική ένδειξη.

ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ:

* 5 σταθμοί υδροδοσίας: στην εκκίνηση, στα μισά της ποδηλατικής διαδρομής, στη ζώνη αλλαγής στο Σταυρό, στη μέση της διαδρομής τρεξίματος, στον τερματισμό.

4 σταθμοί ανεφοδιασμού: στην εκκίνηση, στη ζώνη αλλαγής στο Σταυρό, στη μέση της διαδρομής τρεξίματος, στον τερματισμό.

ΑΠΟΝΟΜΕΣ: Οι απονομέs των νικητών του αγώνα θα διεξαχθούν στον χώρο του Ναυτικού Μουσείου στο Λιτόχωρο. Απαραίτητη η παρουσία των νικητών στις απονομές.

ΕΠΑΘΛΑ: Στον 1ο νικητή κάθε κατηγορίας, θα απονεμηθούν κύπελλο, μετάλλιο και δίπλωμα , στους 2ο -3ο μετάλλιο και δίπλωμα.

ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

 1. αναμνηστικό  τεχνικό μπλουζάκι με λόγκο του αγώνα για όσους δηλώσουν μέχρι τις 20 Αυγούστου,
 2. αναμνηστικό μετάλλιο για όλους με τα διακριτικά του αγώνα,
 3. νούμερο του αγώνα ως αναμνηστικό,
 4. Ανεφοδιασμός υδροδοσία στην εκκίνηση,
 5. Υδροδοσία στα μισά χλμ της ποδηλατικής διαδρομής των 20χλμ,
 6. υδροδοσία και ανεφοδιασμός στη ζώνη αλλαγής στο  Σταυρό,
 7. υδροδοσία και ανεφοδιασμός στην διαδρομή τρεξίματος,
 8. υδροδοσία και φρούτο στον τερματισμό,
 9. παροχή ιατρικών υπηρεσιών όχημα και ιατρός  ΕΚΑΒ,
 10. όχημα για τη μεταφορά των σακιδίων από εκκίνηση στον τερματισμό,
 11. ειδική προσφορά σε ξενοδοχεία και δωμάτια στη Λεπτοκαρυά.

ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ: Ιατρός, όχημα ΕΚΑΒ και ομάδα Διάσωσης  θα βρίσκεται στο χώρο του αγώνα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ: Οι αθλητές  που θα συμπληρώσουν τη ηλεκτρονική φόρμα για την συμμετοχή τους στον αγώνα, για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους θα πρέπει να είναι οικονομικά τακτοποιημένοι. Το κόστος συμμετοχής για την ατομική συμμετοχή στις κατηγορίες Ανδρών – Γυναικών είναι 30 ευρώ και για την ομαδική συμμετοχή (σκυταλοδρομία) είναι 45 ευρώ/ζευγος Η κατάθεση των χρηματικών ποσών θα γίνει στην Τράπεζα Πειραιώς στο λογαριασμό: IBAN: GR30 0172 6080 0056 0806 2675 523 στο όνομα Δαλαβίκας Κώστας/ Τσεσμετζίδου Δέσποινα, αναγράφοντας το ονοματεπώνυμο καταθέτη και την επωνυμία του αγώνα.

*Σε περίπτωσης ακύρωσης της συμμετοχής από τον  αθλητή δεν επιστρέφεται το χρηματικό ποσό.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ: Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης της παρούσας προκήρυξης, για ότι δεν προβλέπεται ή και για οποιαδήποτε μεταβολή. Σε κάθε περίπτωση θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση των αθλητών από την ιστοσελίδα και τα social media της διοργάνωσης. Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την προκήρυξη, αποφασίζει επί τόπου η Οργανωτικής Επιτροπή η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης του  αγώνα.

ΜΑΤΑΙΩΣΗ-ΑΝΑΒΟΛΗ-ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ: Σε περίπτωση ιδιαίτερα ακραίων καιρικών συνθηκών, η διοργάνωση διατηρεί το δικαίωμα αναβολής ή και ματαίωσης του αγώνα. Σε περίπτωση ακύρωσης του αγώνα από τη διοργάνωση θα επιστραφεί το 100% του ποσού που καταβλήθηκε από τους συμμετέχοντες.

ΠΟΙΝΕΣ: Οι αγωνιζόμενοι που δεν θα έχουν περάσει από όλα τα σημεία ελέγχου θα ακυρωθούν και τα ονόματά τους θα αφαιρεθούν από τον πίνακα αποτελεσμάτων.

Αποκλεισμός προβλέπεται και για εκούσια ρίψη ανόργανων σκουπιδιών (συσκευασίες από μη ανακυκλώσιμο υλικό).

Ενστάσεις – Αποτελέσματα -Ενστάσεις γίνονται δεκτές εντός 15 λεπτών από τον τερματισμό, μόνο απ’ τον αθλητή αυτοπροσώπως, εγγράφως σε κάποιο από τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής.

-Τα επίσημα αποτελέσματα ανακοινώνονται άμεσα στο site www.cyclinghellas.gr

καθώς θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση,. Στο site  και στο https://www.facebook.com/Olympus.Duathlon/   θα αναρτηθεί φωτογραφικό υλικό διοργάνωσης και το δελτίο τύπου τύπου του αγώνα.

ΔΙΑΜΟΝΗ:  Όποιος επιθυμεί τη διαμονή σε ξενοδοχεία της περιοχής για το βράδυ του Σαββάτου 8 Σεπτεμβρίου μπορεί να επικοινωνήσει εγκαίρως στα παρακάτω τηλέφωνα για κράτηση:

Περιοχή Λεπτοκαρυά

*Velonis holidays τηλ.2352032045,

*Ζτανης Γεώργιος apartments to let τηλ.2352032088,

*Hotel Ifigenia τηλ.2352033447.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Η εταιρεία  Cyclinghellas  είναι χορηγός και έχει αναλάβει το συντονισμό της διοργάνωσης ,   www.cyclinghellas.gr. Στο site θα βρείτε τη ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής, όλες τις λεπτομέρειες και  συνεχής  ανακοινώσεις για  επιμέρους θέματα της διοργάνωσης.

Eπικοινωνία για  απορίες- διευκρινήσεις:

Τηλέφωνα επικοινωνίας 6944226876 Δαλαβίκας Κώστας,  6948808669 Γραμματικός Δημήτρης,  6984849366 Καρέλας Θανάσης, 6906126018 Μπαμπαράμος Ντίνος- Τεχνικοί του αγώνα, 6944255177 Τσεσμετζίδου Δαλαβίκα Δέσποινα – Υπεύθυνη Γραμματείας. Επικοινωνήστε: με e-mail: info@cyclinghellas.gr .FB: https://www.facebook.com/cyclinghellashttps://www.facebook.com/Olympus.Duathlon/

 

Πρόγραμμα

 Κυριακή  9 Σεπτεμβρίου

9:00-10:30μμ Εγγραφές στην Γραμματεία

11:00πμ        Εκκίνηση του αγώνα

6:00-6:30μμ Κλείσιμο του αγώνα

6:30μμ          Απονομές νικητών.

Η διοργάνωση των αγώνων εμπνεύστηκε και στηρίζεται από έμπειρους αθλητές και διοργανωτές του χώρου που έχουν άμεση σχέση με τον αθλητισμό και τη φύση.

Η Cyclinghellas ανυπομονεί να σας φιλοξενήσει και να σας προσφέρει μία άρτια αγωνιστική  εμπειρία!

 

 

257 thoughts on ““1st Olympus Duathlon” Cycle & run with the Gods!”

 1. I’m really enjoying the design and layout of your website.
  It’s a very easy on the eyes which makes it much more pleasant
  for me to come here and visit more often. Did you hire out a designer
  to create your theme? Exceptional work!

 2. I love your blog.. very nice colors & theme. Did you create
  this website yourself or did you hire someone to do it for you?
  Plz respond as I’m looking to create my own blog and would like to know where u got this from.
  many thanks

 3. I think what you wrote was actually very logical.
  However, what about this? suppose you typed a catchier title?
  I mean, I don’t wish to tell you how to run your website,
  however what if you added a post title that grabbed people’s attention?
  I mean “1st Olympus Duathlon” Cycle & run with the Gods!
  – Cyclingworld.gr is kinda boring. You ought to look at Yahoo’s home page
  and see how they create news titles to get viewers to open the links.

  You might add a video or a picture or two to grab readers excited about everything’ve got to say.

  In my opinion, it would make your blog a little bit more interesting.

  Also visit my website … Total Pure CBD Gummies

 4. I truly love your site.. Very nice colors & theme. Did you create this site yourself?
  Please reply back as I’m looking to create my own personal blog and want
  to learn where you got this from or exactly what the theme is called.
  Appreciate it!

  Feel free to visit my web blog … ntc33 pc

 5. you’re truly a just right webmaster. The website loading speed is amazing.
  It kind of feels that you’re doing any unique trick.
  Moreover, The contents are masterpiece. you have
  performed a great job in this subject!

  my blog :: Gail

 6. Hi there! Quick question that’s completely off topic.
  Do you know how to make your site mobile friendly?
  My web site looks weird when viewing from my iphone 4. I’m trying to
  find a template or plugin that might be able to resolve
  this issue. If you have any suggestions, please share.
  Cheers!

  Here is my web site … pusay888

 7. Excellent beat ! I would like to apprentice at the same time
  as you amend your site, how could i subscribe for a blog website?
  The account aided me a applicable deal. I had been tiny bit familiar of this your broadcast provided
  brilliant transparent concept

  Feel free to surf to my web-site … lpe88 vip (https://pussy888sg.com/)

 8. A lot of thanks for all your effort on this site.
  My mother delights in doing investigations and it’s really
  easy to understand why. A lot of people hear all regarding the compelling method you offer
  invaluable tricks via the website and in addition increase response
  from the others about this situation then our daughter is now studying a great deal.
  Take pleasure in the rest of the new year. You are always performing a brilliant job.

  Feel free to surf to my homepage: Natural Alpha XL Reviews

 9. Hi there, I found your web site via Google even as looking for a similar topic, your web site got
  here up, it looks good. I’ve bookmarked it in my google bookmarks.

  Hi there, simply turned into alert to your weblog through
  Google, and found that it’s really informative. I am gonna be careful for brussels.
  I will be grateful should you proceed this in future. Numerous
  other folks can be benefited out of your writing. Cheers!

  Here is my blog post i ntc33 [sg918kiss.com]

 10. I’ve been exploring for a bit for any high-quality articles or blog posts
  in this kind of area . Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this site.
  Studying this information So i am glad to express that I
  have a very excellent uncanny feeling I came upon exactly what I needed.
  I such a lot without a doubt will make certain to don?t fail to remember this website and give
  it a look regularly.

  my blog Jolt Alpha Review

 11. Greetings from Florida! I’m bored to death at work so
  I decided to browse your site on my iphone during lunch break.

  I love the knowledge you present here and can’t wait to take
  a look when I get home. I’m shocked at how quick your blog loaded on my mobile ..
  I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyhow, superb site!

  Also visit my blog: Gorges Cream Review

 12. We’re a group of volunteers and opening a brand new scheme in our community.

  Your website provided us with helpful info to work on. You have performed a formidable job and our entire group shall be grateful to you.

  Here is my website Pellamore Cream

 13. Basically to follow up on the up-date of this issue on your blog and want
  to let you know how much I prized the time you took to create this
  beneficial post. In the post, you spoke of how to actually
  handle this matter with all convenience. It would be my own pleasure to build up some more thoughts from
  your website and come up to offer other people what I have benefited from you.
  Many thanks for your usual excellent effort.

  Also visit my web blog … Anton

 14. Thanks for the auspicious writeup. It in truth was a amusement account it.

  Glance complicated to far brought agreeable from you! By the way, how can we keep up a correspondence?

  My page – Lucretia

 15. you are in reality a excellent webmaster. The web site loading pace is incredible.
  It seems that you’re doing any distinctive trick.
  Also, The contents are masterwork. you have performed a magnificent process in this subject!

  My site :: Rhino Spark

 16. Right here is the right blog for anybody who wants to find out about this topic.
  You know a whole lot its almost tough to argue with you (not that
  I really would want to?HaHa). You certainly put a fresh
  spin on a topic that has been written about for years.

  Excellent stuff, just wonderful!

  Feel free to surf to my web site – ViagRx Pills

 17. Great ? I should certainly pronounce, impressed with your web site.
  I had no trouble navigating through all tabs as well as related info ended up being truly simple to do to access.
  I recently found what I hoped for before you
  know it in the least. Reasonably unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or something, site theme .
  a tones way for your client to communicate. Nice task.

  my page … Gorges Cream Reviews

 18. My spouse and i were absolutely fulfilled Louis could carry out his basic research from the ideas
  he had through the weblog. It is now and again perplexing to simply happen to be
  offering key points which often a number of people could have been selling.
  Therefore we fully grasp we need the website owner to
  appreciate because of that. Those illustrations you made,
  the straightforward site navigation, the friendships you can help to promote – it’s all unbelievable, and it’s
  aiding our son and us do think the article is
  awesome, and that’s extraordinarily indispensable.
  Many thanks for the whole lot!

  Also visit my web blog :: CoolEdge Portable AC

 19. Great ? I should certainly pronounce, impressed
  with your web site. I had no trouble navigating through all tabs as well as
  related information ended up being truly simple to do to access.
  I recently found what I hoped for before you know it in the least.
  Quite unusual. Is likely to appreciate it for those who
  add forums or something, website theme . a tones way for your customer to communicate.
  Excellent task.

  Feel free to surf to my web blog – Nitro Strive Nitric Oxide

 20. I do consider all of the ideas you’ve introduced for your
  post. They’re very convincing and will definitely work. Still, the
  posts are very brief for novices. May just you please extend them a little
  from next time? Thank you for the post.

  Also visit my homepage :: Follipur Review

 21. I’m no оnger sսre the place you’гe getting your information,
  Ƅut goߋd topiⅽ. I must speend some time finding out mucһ
  morte or figuring out mߋre. Thank yoᥙ for exсeplent information I was on the lookout for this info
  for my mission.

 22. After I originally left a comment I appear to have clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox
  and now each time a comment is added I get four emails with
  the same comment. Is there an easy method you can remove me from that
  service? Many thanks!

  Here is my blog post; Rhino Spark Pills

 23. Thank you so much for giving everyone remarkably breathtaking opportunity to read critical reviews from this website.
  It’s usually very pleasing and jam-packed with fun for me personally and my office
  fellow workers to visit your site not less than 3 times per week to find out the newest stuff you will
  have. Of course, I’m usually astounded with all the staggering
  strategies you serve. Selected 2 points in this post are surely the most beneficial
  we’ve ever had.

  Also visit my web page: Reyna

 24. Howdy just wanted to give you a quick heads up. The text in your content
  seem to be running off the screen in Opera.
  I’m not sure if this is a formatting issue or something
  to do with web browser compatibility but I figured I’d post to let you know.
  The design and style look great though! Hope you get the problem fixed soon.
  Cheers

  Stop by my site – Ultra Cut Keto Review

 25. I know this web site gives quality dependent posts and other
  material, is there any other website which provides these kinds of information in quality?

  Here is my page :: Janell

 26. You ɑre so awesome! I dⲟn’t suppose I’ve trսly read througһ something liuke this before.
  So great t᧐ discover another person with a few original thoughtѕ on this
  topic. Really.. thank you fοrr staring this up. This website is one thing that is needed on the internet,
  someone ѡith a lіttle originality!

 27. I’m amazed, I have to admit. Seldom do I come across a blog that’s equally educative and engaging, and without
  a doubt, you have hit the nail on the head.

  The problem is something which too few men and women are speaking
  intelligently about. Now i’m very happy that I found this in my search for something concerning this.

  Feel free to surf to my homepage: Total Pure CBD Reviews

 28. Tһanks , I’ve just been looking foг іnformation approximately ths topic fоr a long tіme and yours is the greatest I have came upon tilll now.

  But, what in regards to the bottom line? Are you positive in regards tⲟ the suⲣply?

 29. Howdy I am so thrilled I found your blog page, I really found you by accident, while I was browsing on Bing for something else, Anyhow I am here now and would just like to say many thanks for
  a tremendous post and a all round enjoyable blog (I also
  love the theme/design), I don’t have time to browse it all at the moment but I have book-marked it and also added
  in your RSS feeds, so when I have time I will be back to read more, Please do keep up the awesome work.

  Here is my web page; Frio Breeze

 30. We stumbled over here by a different web page and thought
  I might as well check things out. I like what I see so now i’m
  following you. Look forward to finding out about your web page yet again.

  Also visit my page – Robbie

 31. Good day very cool website!! Guy .. Excellent ..

  Amazing .. I’ll bookmark your web site and take the feeds additionally…I’m happy
  to find so many helpful information here within the submit,
  we want work out extra strategies on this regard, thanks for
  sharing.

  Here is my website; Frio Breeze Review

 32. Simply want to say your article is as surprising.
  The clearness for your put up is just great and that i can assume
  you are an expert on this subject. Fine together with your permission allow me to grab
  your RSS feed to stay up to date with forthcoming post.
  Thanks 1,000,000 and please keep up the rewarding work.

  Here is my page: Compoise 360X CBD

 33. Just wish to say your article is as amazing. The clearness in your
  publish is simply cool and i could suppose you’re
  an expert on this subject. Fine together with your permission allow me to snatch your feed
  to stay updated with forthcoming post. Thanks 1,000,000 and please keep up the
  rewarding work.

  My web-site Compoise 360X CBD

 34. Hey There. I discovered your blog the usage of msn. This is a really smartly written article.
  I’ll be sure to bookmark it and return to learn extra of your useful
  information. Thank you for the post. I will definitely comeback.

 35. Do you mind if I quote a couple of your articles as long as I provide credit and sources
  back to your website? My blog is in the very same area of interest as yours and my visitors would really benefit from some of the information you provide here.
  Please let me know if this okay with you.
  Thanks!

 36. naturally like your web-site but you have to check the spelling on several of your posts.
  Many of them are rife with spelling problems and I find it
  very bothersome to inform the reality however I will certainly come again again.

  Review my homepage: Frio Breeze Air Cooler – http://www.social-work.ipt.pw/out/forum-%7C-canadian-association-of-government-finance-officers-2/

 37. Hello there, just became alert to your blog through Google, and found
  that it is really informative. I am gonna watch out for brussels.
  I’ll appreciate if you continue this in future. Lots of people will be benefited from
  your writing. Cheers!

  Feel free to visit my web page – Kathrin

 38. I’m impressed, I have to admit. Seldom do I come across a blog that’s equally
  educative and interesting, and let me tell you, you’ve
  hit the nail on the head. The problem is something
  which not enough people are speaking intelligently about.
  I’m very happy that I found this during my search for something concerning this.

  Also visit my blog post; ViagRx

 39. I’m commenting to let you understand of the beneficial experience
  my cousin’s daughter had reading through your webblog.
  She discovered a good number of pieces, with the inclusion of how it is
  like to possess a very effective teaching character to let the mediocre
  ones quite simply fully understand chosen tortuous topics.
  You undoubtedly did more than my expectations.
  Thanks for supplying those productive, trusted, explanatory as well as fun tips on the topic to Julie.

  Check out my web-site – FrioBreeze Review

 40. Heya i am for the primary time here. I came across this board and I
  in finding It truly useful & it helped me out much.
  I am hoping to provide something again and aid others like you aided me.

 41. Howdy superb blog! Does running a blog like this take a large amount of work?
  I have virtually no knowledge of programming but I was hoping to
  start my own blog in the near future. Anyways, should you have any suggestions or tips for new
  blog owners please share. I know this is off topic nevertheless
  I just had to ask. Appreciate it!

  Review my site – ecs300.net

 42. Wonderful blog! Do you have any helpful hints for aspiring writers?
  I’m planning to start my own site soon but I’m a little lost on everything.

  Would you suggest starting with a free platform like WordPress or go for
  a paid option? There are so many choices out there that I’m completely confused ..
  Any ideas? Many thanks!

  my page Keto 3DS Reviews

 43. Fantastic website you have here but I was wondering if you
  knew of any discussion boards that cover the same topics talked about in this article?

  I’d really love to be a part of community where
  I can get responses from other knowledgeable people
  that share the same interest. If you have any recommendations, please let me know.
  Appreciate it!

  Review my web site; Erorectin Pills

 44. Needed to send you a little note to finally thank you so much once
  again over the amazing suggestions you have documented on this website.
  This is certainly seriously generous of you to give openly all that
  a few people would have advertised for an e book to help with making some money for their own end,
  even more so seeing that you might well have tried it if you
  ever wanted. The advice also served like a great way
  to be certain that many people have the same dreams the same as mine to figure out significantly more with respect to this
  issue. I know there are a lot more enjoyable instances up front for folks who
  scan your website.

  My web page http://forum.hostpoco.com

 45. My wife and i got very fortunate when Jordan managed to finish up his research because of the ideas he
  was given in your site. It’s not at all simplistic to simply be offering information
  the rest may have been making money from.
  And we consider we need you to be grateful to
  for that. The main illustrations you’ve made, the straightforward site menu, the relationships you can aid to
  instill – it’s got all incredible, and it’s really making our
  son and our family imagine that the subject matter is cool, which
  is exceedingly essential. Thank you for all!

  Look into my website: 360X CBD

 46. I happen to be commenting to let you be aware of of the amazing
  encounter my child found going through your web page.
  She noticed some details, which included how it is like
  to have a marvelous teaching style to let a number of people without difficulty grasp
  several tortuous subject matter. You actually surpassed her desires.
  I appreciate you for giving these good, safe, revealing and also easy thoughts
  on that topic to Janet.

  Look at my webpage; Green Flame CBD Review

 47. I wanted to thank you once more for the amazing web site you have
  made here. It truly is full of ideas for those who are truly interested in this kind of subject, especially this very post.

  Your all actually sweet along with thoughtful of others and reading your website posts is a great delight in my opinion.
  And that of a generous reward! Mary and
  I are going to have enjoyment making use of
  your recommendations in what we have to do in the near future.
  Our record is a mile long which means your tips will definitely be put to good use.

  Also visit my web page Coastal Hemp CBD Review

 48. Do you mind if I quote a couple of your posts as long as I provide credit and sources back to your website?
  My website is in the exact same niche as yours and my visitors would genuinely benefit from
  some of the information you present here. Please let me know if
  this alright with you. Thank you!

  my site; FrioBreeze Reviews

 49. I’m curious to find out what blog platform you happen to be
  working with? I’m experiencing some small security
  problems with my latest site and I’d like to find something more safeguarded.
  Do you have any solutions?

  my blog: shihan.com.ru

 50. I think what you typed made a bunch of sense. But, what about this?
  suppose you composed a catchier post title? I am not suggesting your information is not good, however suppose you added a title that grabbed a person’s
  attention? I mean “1st Olympus Duathlon” Cycle & run with
  the Gods! – Cyclingworld.gr is kinda plain. You should glance at
  Yahoo’s front page and note how they create news headlines to grab viewers interested.
  You might add a video or a pic or two to get people excited about
  what you’ve written. In my opinion, it could bring
  your posts a little livelier.

  My web site: https://forums.talktaiwan.org/

 51. Nice post. I learn something totally new and challenging on websites I stumbleupon on a daily basis.
  It will always be interesting to read through articles from other authors and use something from their websites.

  Look into my site Keto Speed

 52. Hey! Do you know if they make any plugins to help with Search Engine Optimization?
  I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but
  I’m not seeing very good gains. If you know of any please share.
  Many thanks!

  my blog post :: aniene.net

 53. My partner and I absolutely love your blog and find
  almost all of your post’s to be exactly what I’m looking for.
  Would you offer guest writers to write content for you personally?
  I wouldn’t mind composing a post or elaborating on a number of the subjects you write
  in relation to here. Again, awesome web site!

  Feel free to surf to my site :: pansionat.com.ru

 54. Excellent weblog right here! Additionally your
  web site rather a lot up very fast! What web host are you the usage of?

  Can I am getting your affiliate hyperlink in your
  host? I desire my web site loaded up as fast
  as yours lol.

  Here is my page :: Vigalix Review

 55. Unquestionably imagine that which you said. Your favorite reason seemed to be at the web the
  easiest factor to consider of. I say to you, I definitely get
  irked even as other folks consider issues that they plainly
  don’t understand about. You controlled to hit the nail upon the
  highest as neatly as defined out the entire thing with no
  need side-effects , other folks can take a signal.
  Will likely be back to get more. Thank you

  Have a look at my web-site: Jeffrey

 56. Greate pieces. Keep writing such kind of information on your blog.
  Im really impressed by your site.[X-N-E-W-L-I-N-S-P-I-N-X]Hey there, You’ve done an excellent job.
  I will certainly digg it and for my part recommend to my friends.

  I am sure they’ll be benefited from this site.

  my web-site http://www.1stanapa.ru

 57. Can I just say what a relief to uncover somebody that truly understands what they’re talking about over the internet.

  You actually know how to bring an issue to light and make it important.
  More people must look at this and understand this side of the story.
  It’s surprising you aren’t more popular since you most
  certainly possess the gift.

  My website Semzia Brain

 58. My brother recommended I would possibly like
  this web site. He was entirely right. This post actually
  made my day. You cann’t believe just how much time I had spent for
  this information! Thanks!

  Review my web blog :: Aleisha

 59. I don’t leave a response, however I browsed a few comments on “1st Olympus Duathlon” Cycle &
  run with the Gods! – Cyclingworld.gr. I
  actually do have a few questions for you if it’s okay. Could
  it be only me or do a few of these comments look like they are coming from brain dead individuals?
  😛 And, if you are writing at other sites, I would like to follow everything new you have to post.
  Would you make a list of the complete urls of all your social networking
  sites like your linkedin profile, Facebook page or twitter feed?

  My blog; http://www.meteoritegarden.com

 60. hello there and thank you for your info – I have
  certainly picked up anything new from right here.
  I did however expertise several technical issues using this site,
  as I experienced to reload the website lots of times previous to I could get it
  to load properly. I had been wondering if your web
  host is OK? Not that I am complaining, but slow loading instances times will
  sometimes affect your placement in google and can damage your
  high-quality score if advertising and marketing with Adwords.
  Anyway I’m adding this RSS to my email and can look out for much more of your respective interesting content.

  Make sure you update this again soon..

  Also visit my homepage Skye

 61. What i do not realize is in truth how you are now not
  really a lot more well-preferred than you
  might be right now. You are so intelligent.
  You already know thus considerably in the case of this subject,
  produced me personally consider it from so many numerous angles.
  Its like men and women are not interested except it’s something to accomplish with Woman gaga!
  Your personal stuffs nice. Always care for it
  up!

  my website Malorie

 62. This is the right site for everyone who really wants to find out about this topic.
  You know so much its almost tough to argue with you (not that I personally would want to?HaHa).
  You definitely put a brand new spin on a subject which has been written about
  for ages. Wonderful stuff, just excellent!

  Feel free to visit my web site :: Vi-Alpha Reviews

 63. Hello just wanted to give you a quick heads up. The text in your post seem to be running off the screen in Chrome.
  I’m not sure if this is a formatting issue or something to do with internet browser compatibility but
  I thought I’d post to let you know. The design and style look great though!
  Hope you get the issue resolved soon. Cheers

  Visit my webpage: http://www.58chinese.com/

 64. Hello! I realize this is sort of off-topic but I needed to ask.
  Does managing a well-established website like yours require a
  massive amount work? I’m completely new to operating a blog however
  I do write in my diary every day. I’d like to start a blog so I will
  be able to share my own experience and thoughts online.
  Please let me know if you have any kind of ideas or tips for
  brand new aspiring blog owners. Thankyou!

  Also visit my site Son

 65. Great ? I should definitely pronounce, impressed with your site.

  I had no trouble navigating through all tabs
  and related information ended up being truly simple to do to access.
  I recently found what I hoped for before you know it at all.
  Reasonably unusual. Is likely to appreciate it for
  those who add forums or anything, web site theme .
  a tones way for your client to communicate. Excellent task.

  Look at my blog post: iemarcelianopolo.edu.co

 66. Fascinating blog! Is your theme custom made or did you download it from
  somewhere? A theme like yours with a few simple adjustements would really make my blog
  shine. Please let me know where you got your design. Thanks

  Feel free to visit my page – nootropic pill

 67. Hey There. I found your blog using msn. This is a very well written article.

  I’ll make sure to bookmark it and return to read more of your useful information. Thanks for the post.
  I’ll definitely return.

  Review my page :: Rafael

 68. You can definitely see your expertise in the paintings you
  write. The world hopes for more passionate writers like you who are not afraid to mention how they
  believe. Always follow your heart.

  Have a look at my web-site: Shantell

 69. Hello there! Quick question that’s totally off topic.
  Do you know how to make your site mobile friendly? My web
  site looks weird when viewing from my iphone. I’m trying to find a template or
  plugin that might be able to fix this issue.
  If you have any recommendations, please share. Many thanks!

  Feel free to visit my blog; central air conditioning

 70. Howdy! Someone in my Myspace group shared this website with us so I came to look it over.
  I’m definitely enjoying the information. I’m book-marking and will
  be tweeting this to my followers! Excellent blog and great design and style.

  Look at my web page … male orgasm

 71. Hello! I know this is kind of off topic but I was wondering which blog platform are you using for this site?
  I’m getting tired of WordPress because I’ve had issues with hackers and I’m looking at alternatives
  for another platform. I would be fantastic if
  you could point me in the direction of a good platform.

  Feel free to surf to my web page :: mtasa-forum.com

 72. Hi, I think your site might be having browser
  compatibility issues. When I look at your website in Safari, it looks fine but when opening in Internet Explorer,
  it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up!
  Other then that, amazing blog!

  my web site … teenager smoking

 73. I was just searching for this information for
  a while. After 6 hours of continuous Googleing, at last I got
  it in your web site. I wonder what is the lack of Google strategy that
  don’t rank this kind of informative sites in top of the list.
  Normally the top sites are full of garbage.

  my homepage :: dark teeth

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *