Σε ετοιμότητα η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας.

Estimated read time 1 min read

Θανάσης Τερζής: Είμαστε πανέτοιμοι

για το Πανελλήνιο Ποδηλασίας Δρόμου

 

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΩΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ

 

 

«Είμαστε πανέτοιμοι για ένα ακόμα επιτυχημένο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου. Οι γενικότερες δυσκολίες είναι μεγάλες, αλλά η Ομοσπονδία μπορεί και συνεχίζει με επιτυχία να εκτελεί το αγωνιστικό της πρόγραμμα. Το Πανελλήνιο είναι μια διοργάνωση που δίνει την ευκαιρία και στους αθλητές πρώτης γραμμής να διακριθούν, αλλά και στους μικρότερους να δείξουν τις δυνατότητες τους και να ξεχωρίσουν».

 

Λόγια του προέδρου της Ομοσπονδίας Ποδηλασίας Θανάση Τερζή, που συνέχισε μιλώντας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου: «Επιλέξαμε την Καλαμπάκα, μια αγαπημένη για μας πόλη, για τρεις τουλάχιστον λόγους. Είναι μια ιδανική τοποθεσία για την διεξαγωγή του Πρωταθλήματος, η τοπική κοινωνία δίνει το παρόν σε κάθε μας εκδήλωση αγκαλιάζοντας τους ποδηλάτες, αλλά και επειδή ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υποστηρίζει με κάθε τρόπο την προσπάθειά μας και τον ευχαριστούμε για μια ακόμα φορά γι’ αυτό, όπως θέλουμε να τον συγχαρούμε και για την επανεκλογή του».

 

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ποδηλασίας Δρόμου 2014, Ανδρών, Γυναικών, Νέων Ανδρών, ξεκινάει σήμερα στην Καλαμπάκα και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή. Διοργανώτρια είναι η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας (Ε.Ο.Π.), σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και η συμμετοχή είναι 188 ποδηλάτες-ποδηλάτριες (128 Άνδρες, 28 Νέοι Άνδρες και 32 Γυναίκες), από 45 σωματεία όλης της χώρας.

 

Σήμερα, μέχρι το μεσημέρι έγινε η επικύρωση των συμμετοχών, η διανομή αριθμών των αγώνων Ατομικής Χρονομέτρησης και Αντοχής, όπως και το Τεχνικό Συνέδριο των Αρχηγών των Σωµατείων

 

Το αγωνιστικό πρόγραμμα ξεκινάει σήμερα Παρασκευή (27 Ιουνίου), στις 16:00 με την Ατομική Χρονομέτρηση Γυναικών (24,7 χλμ.), θα συνεχισθεί στις 16:30 με την Ατομική Χρονομέτρηση Νέων (39,6 χλμ.), στις 17:30 θα γίνει η Ατομική Χρονομέτρηση Ανδρών (39,6 χλμ.), ενώ στις 8:20 μ.μ. θα γίνουν οι απονομές.

 

Αύριο Σάββατο, από τις 15:30 έως τις 20:00 θα διεξαχθούν οι αγώνες ∆ρόµου Αντοχής Νέων Ανδρών (147,2 χλμ.) και Γυναικών (89,8 χλμ.), ενώ η μέρα θα τελειώσει με τις απονομές των επάθλων στις 8:00 μ.μ.

 

Το Πανελλήνιο Δρόμου θα ολοκληρωθεί μεθαύριο Κυριακή: 08:30-12:30 με τον αγώνας ∆ρόµου Αντοχής Ανδρών (147,2 χλμ.) και τις απονομές στις 12:45.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours