Η SPTableware στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας.

Από την σελίδα της ομάδας στο Facebook. Με όλους της τους αθλητές, πλην του Περικλή Ηλία ο οποίος θα αγωνιστεί την Κυριακή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Marathon MTB στην Νότια Αφρική, θα αγωνιστεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα η SPTableware.
Εκεί φυσικά θα βρίσκεται για να υπερασπιστεί τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδας ο Γιάννης Ταμουρίδης, πλαισιωμένος απο μια πανίσχυρη ομάδα αθλητών που αποτελείται απο τους: Γιώργο και Απόστολο Μπούγλα, Νεόφυτο Σακελλαρίδη Μάγκουρα, Γιώργο Καράτζιο και ο Βασίλη Σημαντηράκη όλοι τους ικανοί να κατακτήσουν την φανέλα του Πρωταθλητή Ελλάδας και στα δύο αγωνίσματα.
Ταυτόχρονα για την νίκη στην κατηγορία των Νέων θα αγωνιστούν οι Παναγιώτης Καραμπινάκης, Δημήτρης Αντωνιάδης και Παναγιώτης Σηφάκης.
Οι αγώνες ξεκινούν αύριο με το αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης και ολοκληρώνονται την Κυριακή με το αγώνισμα της Αντοχής Δρόμου ανδρών.
ΥΓ: Καλό θα ήταν η Ομοσπονδία όταν αποστέλλει δελτίο τύπου να χρησιμοποιεί φωτογραφίες που απεικονίζουν τον Έλληνα Πρωταθλητή με την φετινή φανέλα και όχι προ διετίας! Σε περίπτωση που δεν έχουν μπορούν να χρησιμοποιήσουν μια απο τις δυο αυτες…

You May Also Like

More From Author

4Comments

Add yours

+ Leave a Comment