Enduro Mediterraneo 2014

Estimated read time 1 min read

Το Enduro Mediterraneo για το 2014 ταξιδεύει σε τρείς μοναδικούς προορισμούς. Η αυλαία ανοίγει στη βόρεια Ελλάδα στην Ξάνθη σε ένα φανταστικό δίκτυο μονοπατιών που έχει ανοιχτεί και συντηρείται από τους ντόπιους αναβάτες. Ο δεύτερος αγώνας θα γίνει στη «γενέτειρα» των αγώνων Enduro στο βουνό της Δίρφης στην Εύβοια, στα μονοπάτια που έγινε ο πρώτος αγώνας Enduro στην Ελλάδα το 2013. Η αυλαία θα πέσει στο Πήλιο σε έναν τελικό με διαδρομή 40 χιλιομέτρων. Μονοπάτια, καλντερίμια και περάσματα από 5 χωριά και κατάληξη στις παραλίες του Πηλίου σε μια ποδηλατική γιορτή που θα αναδείξει τον πρωταθλητή του 2014.

Οι αγώνες

Οι αγώνες θα περιλαμβάνουν τουλάχιστον τρείς  Ειδικές Διαδρομές (SP) κατάβασης στο σύνολό του, οι οποίες  θα είναι χρονομετρημένες, που μπορεί να περιλαμβάνουν και κομμάτια με κλίση μέχρι και 10% ανηφορικά. Ο χρόνος που οι αθλητές θα πραγματοποιήσουν τις τρείς ή πλέον ειδικές διαδρομές θα προστεθεί για να βγεί ο νικητής του κάθε αγώνα αφού ολοκληρωθεί το σύνολο της διαδρομής μέσα σε καθορισμένο χρόνο. Οι ποδηλάτες θα κινηθούν στις ενδιάμεσες συνδετικές  διαδρομές ποδηλατώντας σε σηματοδοτημένη μικτή διαδρομή που μπορεί να περιλαμβάνει χωματόδρομούς και ασφάλτινες διαδρομές. Οι διαδρομές μεταξύ των χρονομετρημένων καταβάσεων καλούνται  συνδετικές διαδρομές, στις οποίες, λόγω των χρονικών περιθωρίων οι αθλητές έχουν την δυνατότητα να κινούνται σε μικρά γκρούπ. Οι αθλητές  καθʼ  όλη την διάρκεια του αγώνα καλούνται να είναι αυτόνομοι σε υδροδοσία και διατροφή, ενώ θα υπάρχει τροφοδοσία σε κάποιο στάδιο των συνδετικών, όπου στον  σταθμό  θα υπάρχει υδροδοσία και διατροφή. Τυχόν λήψη βοήθειας θα γίνεται, είτε απο εξωτερικούς παράγοντες (προπονητές κλπ) μόνο με την παρουσία του Συντονιστή του αγώνα , είτε απο συναθλητές ανα πάσα στιγμή. Παρά την αναφορά των κανονισμών που διέπουν το Enduro Mountain Bike και  επιβάλουν την αυτονομία των αθλητών θα γίνουν μικρές προσαρμογές με τροποποιήσεις σε όφελος των αθλητών.  Ο ακριβής σχεδιασμός  και  οι  παροχές θα ανακοινωθούν σύντομα.

Απευθύνεται  σε ποδηλάτες με εμπειρία. Οι αγώνες περιλαμβάνουν όλα τα τερέν και προτείνονται ποδήλατα διπλής ανάρτησης. Για να συμμετέχουν οι αθλητές απαραίτητη  προϋπόθεση είναι  να έχουν κράνος, όχι απαραίτητα κλειστό και στα χρονομετρημένα μονοπάτια, επιγονατίδες και μακριά γάντια. Προαιρετικά, επικαλαμίδες, γυαλιά, θώρακας, σακίδιο ποδηλατικό, υδροδοχείο, κλειστό κράνος, μποτάκια, καθώς και άλλα προστατευτικά αξεσουάρ η άλλη εξάρτηση .

Δηλώσεις Συμμετοχής Οι δηλώσεις συμμετοχών αρχίζουν στις 20 Δεκεμβρίου, με 20% έκπτωση σε όσους δηλώσουν μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου.

Σκοπός  της σειράς αγώνων είναι να αναπτύξουμε το συγκεκριμένο άθλημα του endurο bike και μέσα από αυτό να αναδείξουμε μονοπάτια και  περιοχές της ευρύτερης Ελλάδος.

Παράλληλες δραστηριότητες  θα πραγματοποιηθούν κατά το διήμερο του αγώνα.  Θα ανακοινωθούν σύντομα.

Εκθέτες  θα μπορούν να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της εκκίνησης στην εκκίνηση των αγώνων.

Σας προσκαλούμε στα μονοπάτια της Ελλάδος να ζήσετε την περιπέτεια  που ετοιμάζουμε για εσάς στο Enduro Mediterraneo 2014

Συντονιστής : Στέφανος Κουνής

Τοπικοί Υπευθυνοι

Ξάνθη : Γεωργιάδης Βαγγέλης
Στενή, Εύβοια : Κουνής Στέφανος
Πήλιο, Βόλος : Πετρούτσος Αλέξανδρος

You May Also Like

More From Author

12Comments

Add yours
 1. 6
  german ingiliz juicy boynuzlamak

  Kendisine söylenen bir şeyi hemen başkalarına yaymak anlamında kullanılır.

  Ağzında Bakla Islanmamak Örnek Cümle İçinde Kullanımı Haberin Devamı Çevrenizdeki
  sır tutamayan bir kişi için şu şekilde bir
  cümle kurulabilir; Aman deyim ona sakın anlatma, onun ağzında bakla
  ıslanmaz. Haberle ilgili daha fazlası: #Ağzında Bakla Islanmamak.

 2. 9
  aşırı milf natural posing

  SELAM BEYLER BEN LEYLA 33 YAŞINDA DULUM KENDİNE GÜVENEN CİDDİ VEZAYIF BEYLERİNARAMASINI BEKLİYORUM:)NUMARAM:
  32. Büyük memeli olgun türbanlı twitter
  buyuk ysrrakli sikis resimleri sekreter porno çıtır gotten sikis videosu
  indirme hemşire sikiş hikayele.

+ Leave a Comment