Ποδηλατικός Εξοπλισμός : Rock & Roll by Kurt Kinetic

Η εταιρεία KASSIMATIS CYCLING ξεκίνησε επίσημα συνεργασία αντιπροσώπευσης για την Ελληνική Αγορά των Προπονητηρίων της Αμερικάνικης KURT KINETIC. Αξίζει να προσέξετε το μοναδικό στο είδος του “ROCK and ROLL” το οποίο προσομοιώνει με τον ιδανικότερο τρόπο την ποδηλατική κίνηση με όλα τα οφέλη κατά την άσκηση μας.

Ανοίγοντας το κουτί του Rock and Roll, αντιλαμβάνεσαι τον πραγματικό όγκο του. Η συναρμολόγηση του επιβλητικού πράσινου προπονητήριου χρειάζεται ελάχιστα λεπτά. Το πλατύ άνοιγμα των βραχιόνων στήριξης του αντέχουν δυνατά «πατήματα» και ακόμα και οι δυνατότερες προσπάθειες δε θα πτοήσουν το υδραυλικό Kinetic. Με τη βοήθεια του περιστροφικού ρυθμιστή πίσω από την υδραυλική μονάδα, επιτυγχάνεται η σωστή αντίσταση στον τροχό.

Η ονομασία “Rock and Roll” είναι λογοπαίγνιο που αφορά τη δυνατότητα του συγκεκριμένου Kinetic, ο αναβάτης να γέρνει ελαφρώς το ποδήλατο προς το πλάι (“Rock”), αποκομίζοντας έτσι μια πιο “φυσική” εμπειρία από την προπόνηση του (“Roll”). Γενικά, η άκαμπτη συμπεριφορά των συμβατικών προπονητηρίων συνήθως ενοχλεί πολύ, το Rock and Roll ήρθε να δώσει νέες προοπτικές. Σφίγγοντας τα δύο μπουλόνια στον κορμό του Rock and Roll, προφορτίζονται τα ελαστομερή που βρίσκονται εκεί και έτσι ο προπονούμενος μπορεί να ρυθμίσει με πόση ευκολία θα γέρνει το ποδήλατο του. Ο μοχλός απελευθέρωσης του ποδηλάτου είναι ειδικά σχεδιασμένος για τη χρήση αυτή και πολύ στιβαρός, με σαφές σημείο ασφάλισης.

 

Συνδυάζοντας την ήσυχη υδραυλική αντίσταση με την πλάγια κίνηση του ποδηλάτου, δίνεται περισσότερη ελευθερία στον άνω κορμό και οι ορθοπεταλιές βγαίνουν πολύ πιο αβίαστα. Απαραίτητο αξεσουάρ το Turntable Riser Ring που σηκώνει τον εμπρόσθιο τροχό στο ίδιο ύψος με τον οπίσθιο ενώ παράλληλα του επιτρέπει να στρίβει αριστερά-δεξιά. Επίσης, εκτός της περιστροφής, προσφέρει τρεις διαφορετικές ρυθμίσεις ύψους για τον εμπρόσθιο τροχό, ώστε να εξυπηρετεί διαφορετικά μεγέθη τροχών ή/και να εξομοιώνει ποδηλασία σε ελαφρώς ανηφορική κλίση.

Το Kurt Kinetic Rock and Roll επιτρέπει στον ποδηλάτη να βγάλει πιο εύκολα τις πολύωρες χειμερινές προπονήσεις που πολλές φορές του απαγορεύει ο καιρός ή η μικρή διάρκεια της ημέρας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Άλλο ένα αξεσουάρ του Rock and Roll είναι το Kinetic inRide κιτ για iPhone/iPad/iPod το οποίο αποτελείται από έναν αισθητήρα καρδιακών παλμών και τον αισθητήρα inRide που τοποθετείται στο προπονητήριο για τη μέτρηση ισχύος σε Watt, στροφών, απόστασης και ταχύτητας. Το πακέτο βασίζεται στην τεχνολογία Bluetooth 4.0 – επίσης θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε τη δωρεάν εφαρμογή inRide που μπορείτε να βρείτε στο App Store. Οι δύο αισθητήρες εντοπίζονται από την συσκευή σας ως κοινές συσκευές Bluetooth, όπως ακριβώς θα γινόταν και για ένα handsfree π.χ.

Εκτός από το Rock and Roll, την ναυαρχίδα της Kurt Kinetic, η υπόλοιπη γκάμα είναι η:

  • Trainer ROCK AND ROLL
  • Trainer KINETIC MAGNETIC 2.0
  • Trainer CYCLONE TRAINER
  • Trainer ROAD MACHINE

Γ. ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ Ε.Π.Ε
ΕΙΣΑΓΩΓΗ-ΕΜΠΟΡΙΑ
ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ
Fax 210 4119317 ΑΦΜ 095072933

1 thought on “Ποδηλατικός Εξοπλισμός : Rock & Roll by Kurt Kinetic”

  1. In accordance with my observation, after a foreclosed home is sold at a sale, it is common with the borrower in order to still have any remaining unpaid debt on the mortgage loan. There are many creditors who try to have all costs and liens cleared by the upcoming buyer. Nonetheless, depending on specified programs, restrictions, and state legal guidelines there may be many loans that are not easily solved through the transfer of lending products. Therefore, the obligation still remains on the customer that has acquired his or her property foreclosed on. Many thanks sharing your notions on this web site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *