2ος Αγώνας Τριάθλου Σαρωνικού

Estimated read time 1 min read

2ος Αγώνας Τριάθλου Σαρωνικού για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Οι Δημοτικές Κοινότητες Αναβύσσου και Π. Φώκαιας του Δήμου Σαρωνικού – σε συνεργασία με τα Περιοδικά Triathlon World & Cycling World και την Market Blink καθώς και αθλητικά σωματεία -διοργανώνουν το Σάββατο 25 Μαίου 2013 και ώρα 10:00π.μ. τον 2ο Αγώνα Τριάθλου Σαρωνικού στην παραλία Αναβύσσου, με στόχο την προαγωγή του αθλητισμού, την ανάδειξη της περιοχής και την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου.
Η περιοχή έχει ιδιαίτερη ιστορική σημασία για τον ελληνικό αθλητισμό και το τρίαθλο καθώς έχουν διεξαχθεί πολλοί διεθνείς & εθνικοί αγώνες: Ranking Races για την Ολυμπιακή, Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια κατάταξη, Βαλκανικοί Αγώνες, Πανελλήνια Πρωταθλήματα, Κριτήρια Εθνικών Ομάδων, Πανελλήνια Στρατιωτικά, Διασυλλογικοί αγώνες κ.λ.π.

Προκήρυξη Αγώνα
Τοποθεσία : Εκκίνηση και τερματισμός στην παραλία της Αναβύσσου.

Ώρα Εκκίνησης : 10:00

 

Κολύμβηση
Μήκος διαδρομής – 750 μέτρα
Μορφή διαδρομής – Μία στροφή
Εκκίνηση – Από την παραλία

Ποδηλασία
Μήκος διαδρομής – 21,5 χιλιόμετρα
Μορφή διαδρομής -5 στροφές των 4,1 (περιμετρικός δρόμος του οικοπέδου των Αλυκών)

Τρέξιμο
Μήκος διαδρομής -5 χλμ
Μορφή διαδρομής -2,5 χλμ και επιστροφή (περιμετρικός δρόμος τους οικοπέδου των Αλυκών)

Απαραίτητα έγγραφα
Όλοι οι αθλητές θα πρέπει να προσκομίσουν ιατρική βεβαίωση από καρδιολόγο καθώς και υπογεγραμμένη την υπεύθυνη δήλωση που θα αναρτηθεί στο Ιντερνετ.

Κατηγορίες.

1)Ατομικό Ανδρών
16-23 (U23) ,24-29,30-34,35-39,40-44,45-49,50-54,55-59,60+
2) Ατομικό Γυναικών
16-23 (U23),24-39,40+
3)Σκυταλοδρομία
Ένας αθλητής ολοκληρώνει ένα άθλημα.

4) Αγώνας Κολύμβησης- Ποδηλασίας και Τρεξίματος
Όποιος επιθυμεί μπορεί να συμμετάσχει στον αγώνα κολύμβησης ποδηλασίας & τρεξίματος. Θα γίνει βράβευση για τους καλύτερους χρόνους στα 3 αθλήματα, ανεξάρτητα εάν αυτοί οι χρόνοι επιτευχθούν από αθλητές που θα ολοκληρώσουν ένα άθλημα ή και τα τρία

Έπαθλα – Βραβεύσεις
Στους 3 πρώτους της γενικής κατάταξης της κατηγορίας αντρών και γυναικών καθώς και της κάθε κατηγορίας θα γίνει απονομή κυπέλλων. Στους νικητές θα δοθούν και δώρα από τους χορηγούς του αγώνα.
Όλοι όσοι τερματίσουν θα λάβουν μετάλλιο τερματισμού.
Θα γίνει επίσης βράβευση των καλύτερων χρόνων στην κολύμβηση, ποδηλασία και τρέξιμο.

Entry Fee- Ατομικό

 • Μέχρι 30 Απριλίου 2013 – 25 Ευρώ
 • Μέχρι Δευτέρα 13 Μαίου 2013 – 30 Ευρώ
 • Από 14/5 έως 24/5 – 35 Ευρώ
 • Την Ημέρα του αγώνα 40 Ευρώ

Σκυταλοδρομία

 • Μέχρι 30 Απριλίου 2013 – 50 Ευρώ
 • Μέχρι Δευτέρα 13 Μαΐου 2013 – 60 Ευρώ
 • Από 14/5 έως 24/5 – 70 Ευρώ
 • Την Ημέρα του αγώνα 80 Ευρώ

Η πληρωμή γίνεται με κατάθεση χρημάτων στον εξής Τραπεζικό Λογαριασμό, όπου ως αιτιολογία κατάθεσης πρέπει να αναφέρεται “Αγώνας Σαρωνικού” και το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα.

 

Τράπεζα Πειραιώς: 5063 058448 869

IBAN: GR90 0172 0630 0050 6305 8448 869

Η αίτηση συμμετοχής αποστέλλεται μέσω εμαιλ στο info@triathlonworld.gr

H Υπεύθυνη Δήλωση, η ιατρική βεβαίωση καθώς και το καταθετήριο στην Τράπεζα πρέπει να παραδίδονται στην γραμματεία του αγώνα.

 

 

 

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΕΠΩΝΥΜΟ………………………………………

ΟΝΟΜΑ………………………….

ΗΛΙΚΙΑ………..

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ……………………………………………………..

ΤΗΛ………………………

ΥΠΟΓΡΑΦΗ

 

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

Δηλώνω υπεύθυνα ότι συμμετέχω στον αγώνα με προσωπική μου ευθύνη και γνωρίζω ότι η συμμετοχή μου δημιουργεί κινδύνους για τη σωματική μου ακεραιότητα από ασθένεια, τραυματισμό έως και θάνατο. Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία άλλη υποχρέωση πέρα από ό,τι προβλέπεται στους Κανονισμούς. Ακόμη, δηλώνω ότι διάβασα προσεκτικά τους Kανονισμούς του αγώνα και δεν πρόκειται να διεκδικήσω οποιαδήποτε αποζημίωση από πιθανές βλάβες που ενδεχομένως υποστώ από ατύχημα κατά τη διάρκεια του αγώνα ή από οτιδήποτε άλλο μπορεί να προκληθεί πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά το τέλος του

2ος Αγώνας Τριάθλου Σαρωνικού

Απαλλάσσω τους διοργανωτές από οποιαδήποτε ευθύνη κι από οποιεσδήποτε διεκδικήσεις μου που ενδεχόμενα θα προκύψουν στη

διάρκεια του 1ου Αγώνα Τριάθλου Σαρωνικού.

 

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

________________________________________

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ________________________

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ______________________

 

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

 

Τροποποίηση της προκήρυξης

Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης της παρούσας προκήρυξης. Για οποιαδήποτε μεταβολή θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση των αθλητών

 

Πληροφορίες

Για  πληροφορίες επικοινωνείστε με το περιοδικό TriathlonWorld στο info@triathlonworld.gr

 1ος Αγώνας Τριάθλου ΣαρωνικούEvent & Race Report

 

Στο πιο ιστορικό σημείο για το ελληνικό Τρίαθλο, την Ανάβυσσο, έλαβε χώρα την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου αγώνας Τριάθλου με την επωνυμία «1ος αγώνας Τριάθλου Σαρωνικού».

Στην Ανάβυσσο- Παλαιά Φώκαια – Σαρωνίδα έχουν διεξαχθεί περισσότεροι από 50 αγώνες Τριάθλου & Διάθλου.

Πρώτος αγώνας (δοκιμή για την καταλληλότητα της διαδρομής) στην περιοχή  διοργανώθηκε τον Ιανουάριο του 1993, ένα δίαθλο με εκκίνηση και τερματισμό το Λιμενικό σταθμό της Παλαιάς Φώκαιας και διαδρομή τρεξίματος την περιφερειακή οδό των Αλυκών.

Από τότε έχουν διεξαχθεί αρκετά πανελλήνια πρωταθλήματα, βαλκανικά πρωταθλήματα, πανελλήνια πρωταθλήματα ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας, σχεδόν όλα τα κριτήρια εθνικών ομάδων, καθώς επίσης και αγώνες για την παγκόσμια, ευρωπαική και ολυμπιακή κατάταξη. Τελευταίος αγώνας τριάθλου στην Ανάβυσσο ήταν το 2004.

Με βάση την ιστορία του αθλήματος η κοινότητα της Παλαιάς Φώκαιας και πιο συγκεκριμένα ο αναπληρωτής Δήμαρχος Σαρωνικού ,Μανώλης Τσαλικίδης, ήταν αυτός που πίστεψε στην ανάγκη καθιέρωσης ενός  αγώνα Τριάθλου στην περιοχή. Ο αγώνας ήταν συνδιοργάνωση των Κοινοτικών Διαμερισμάτων Αναβύσσου και Π. Φώκαιας καθώς και των ηλεκτρονικών ιστοσελίδων Triathlon World & Cycling World.

Ήδη μετά το τέλος του αγώνα προανήγγειλε το δεύτερο αγώνα Τριάθλου Σαρωνικού που θα γίνει τον Μάιο του 2013.

 

Τροχαία Κερατέας : Παράδειγμα προς μίμηση

Ο αγώνας της Κυριακής ήταν ταυτόγχρονα και ο πρώτος αγώνας Τριάθλου που γίνεται στην Ελλάδα τα τελευταία 15 χρόνια σε δημόσιο δρόμο, με εντελώς κλειστή διαδρομή, απαγορεύοντας τη διέλευση μηχανοκίνητων οχημάτων.

Η τροχαία Κερατέας έκανε εκπληκτική δουλειά έχοντας πολυπληθή ομάδα (περισσότερα από 12 άτομα)  : 5-6 αυτοκίνητα (περιπολικά) και 2 μοτοσικλετιστές.

Όμως πέρα από την ύπαρξη αρκετών ατόμων, αυτό που μας έκανε εντύπωση, ήταν ο σωστός σχεδιασμός κάτι που φάνηκε στον αγώνα καθώς και η σοβαρότητα του ανθρώπινου δυναμικού που δεν έδωσε απλά το παρόν αλλά έδειξαν επαγγελματισμό και ευσυνειδησία από την αρχή έως το τέλος του αγώνα.

 

Εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού

Εκτός από την Τροχαία Κερατέας ειδική μνεία πρέπει να γίνει και για τους εθελοντές- διασώστες του Ερυθρού Σταυρού, γνωστούς και ως Σαμαρείτες.

23 άτομα έδωσαν το παρόν σε όλο το μήκος της διαδρομής του τρεξίματος κάτω από την επίβλεψη της πολύ έμπειρης Νατάσσας Βλαχοπούλου. Στη θάλασσα ο Ερυθρός Σταυρός είχε κατεβάσει επίσης Ναυαγοσώστες που σε συνεργασία με τους Ναυαγοσώστες της ΠΑΣΧΝΑ (επικεφαλής ήταν η Βάνια Βήχου) εξασφάλισαν το ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα στο κολυμβητικό σκέλος.

Χορηγοί και Υποστηρικτές

Ο αγώνας δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί εάν δεν υπήρχε η Χορηγία της ZipVit καθώς το entry fee δεν ήταν ικανό να καλύψει το κόστος ανά αθλητή (Ηλεκτρονική Χρονομέτρηση, T-Shirt, έπαθλα, αθλητικός εξοπλισμός κ.λπ.)

Εκτός από την Zip Vit η Specialized, η Asics, η Ribena, η ΠΑΣΧΝΑ, Ο Βασίλης Κουράκος και κυρίως οι εθελοντές του αγώνα δημιούργησαν τις προυποθέσεις.

 

Φωτογραφίες

Την Φωτογραφική κάλυψη είχε το Racephoto.gr. Oι αθλητές μπορούν να αγοράσουν ηλεκτρονικά τις φωτογραφίες τους.

http://www.racephoto.gr/search.asp?search_cat=529

 

Αγωνιστικό μέρος

Η εκκίνηση δόθηκε από την παραλία και ήταν πολύ εντυπωσιακή με τρέξιμο, δελφινισμούς και κολύμβηση στα πρώτα μέτρα.

Η διαδρομή της κολύμβησης ήταν σηματοδοτημένη με μικρές σημαδούρες κάθε 5 μέτρα και υπήρχε σχοινί στο βυθό της θάλασσας (το οποίο έπρεπε να ακολουθούν) ώστε να μην έχουν προβλήματα προσανατολισμού καθώς υπήρχε έντονος κυματισμός (5 bft).

Ο Σπύρος Γκοτζιάς βγήκε πρώτος από το νερό και λίγο πιο πίσω ήταν ο Χρήστος Γαρέφης και η Κική Λιόση.

H ποδηλατική διαδρομή περιελάμβανε 5 στροφές των 4 χλμ με τον αέρα και μία μικρή ανηφόρα να δυσκολεύει τους αθλητές σημαντικά

Στην ποδηλασία ο Σπύρος Γκοτζιάς και ο Χρήστος Γαρέφης πήγαιναν μαζί ενώ λίγο πιο πίσω ήταν οι : Βασίλης Μπαμπανίκας, Παναγιώτης Σαρρής, Σπύρος Νικλολούζος, Απόστολος Ζορμπάς και Αλέξης Αθανασόπουλος.

Το τρέξιμο ήταν ακόμα πιο δύσκολο από την ποδηλασία με 2 μικρές ανηφόρες να δυσκολεύουν τους αθλητές.

Στο τρέξιμο ο Σπύρος Γκοτζιάς πήρε διαφορά ενός λεπτού από τον Χρήστο  Γαρέφη ενώ στην Τρίτη θέση τερμάτισε ο Σπύρος Νικολούζος, στην τέταρτη ο Βασίλης Μπαμπανίκας, στην Πέμπτη ο Απόστολος Ζορμπάς, στην έκτη ο Αλέξης Αθανασόπουλος.

Για τον Σπύρο Γκοτζιά είναι η 4η Νίκη σε 5 εμφανίσεις του σε αγώνες σπριντ και πλέον έχει δείξει ότι ωριμάζει τριαθλητικά. Για τον Χρήστο Γαρέφη ότι και να πούμε είναι λίγο «εξαιρετικός αθλητής που αποτελεί διαφήμιση για το Τρίαθλο».

Στις γυναίκες στην πρώτη θέση πρώτη τερμάτισε η παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2011 στην υδατοσφαίρηση Κική Λιόση, στην δεύτερη η Αγγελική Θωμά και στην Τρίτη η Αγγελική Κεραμιδά.

Στην σκυταλοδρομία την πρώτη θέση έλαβε όπως αναμενόταν η ομάδα του Bikeme.gr με τους Λευτέρη Παρασκευά και Μηνά Μαλάτο.

Δηλώσεις Διοργανωτών

Ο Γιάννης Ψαρέλης, διοργανωτής του αγώνα δήλωσε σχετικά : «Είμαστε πολύ συγκινημένοι που το Τρίαθλο επέστρεψε στην Ανάβυσσο και κυρίως που επέστρεψε με αυτές τις προυποθέσεις. Κλειστή διαδρομή και εξαιρετικά μέτρα ασφαλειας σε έναν αγώνα τεχνικά άρτιο με κοινωνικό χαρακτήρα. Εμείς καταθέσαμε την δική μας άποψη για το πως πρέπει να είναι διοργανωμένοι οι αγώνες. Η ασφάλεια και ο γενικότερος σεβασμός προς τους αθλητές είναι το κεντρικό σημείο της φιλοσοφίας μας.

Είναι κρίμα που δεν είχαμε μεγαλύτερη συμμετοχή αθλητών. Εμείς ως TriathlonWorld συνεχίζουμε και για το 2013 ετοιμάζουμε αρκετές εκπλήξεις.

Προσωπικά ευχαριστώ τη διοίκηση της Τροχαίας Κερατέας και τον Ερυθρό Σταυρό. Επίσης οφείλω να ευχαριστήσω το Μανώλη Τσαλικίδη, τη Βασιλική Συροπούλου, την συνεργάτη και υπεύθυνη μάρκετινγκ & επικοινωνίας του TriathlonWorld και του αγώνα την Ευτυχία Φιλαλήθη, την market blink, το Φίλιππο Αθανασίου, το Δημήτρη Μπακόπουλο, τον Αλέξη Αθανασόπουλο, τον Κώστα Ανατολίτη και φυσικά τον Χορηγό την Zip Vit καθώς και όλους τους υποστηρικτές του αγώνα :Specialized, Pulse 100, Βάνια Βήχου, Βασίλη Κουράκο, Race Photο, Asics, Ribena.

Τέλος οφείλω να ευχαριστήσω την οικογενειά μου που ήταν σύσσωμη για να βοηθήσουν στην διοργάνωση του αγώνα : το Θανάση Χαραλαμπόπουλο- που από τις 4 το πρωί έστηνε τη διαδρομή της ποδηλασίας και τρεξίματος-, τη Μπέτυ Χαραλαμποπούλου, τη Μαρία Ψαρέλη, τον Παναγιώτη Κουλουβάρη, το Δημήτρη Κοτσιφόπουλο και τη  Νικολέττα Περτέση και φυσικά τη γυναίκα μου.».

Τί δήλωσαν οι συμμετέχοντες και οι θεατές του αγώνα

Εντυ Αλεξίου : «Ενας πραγματικά οργανωμένος και ασφαλής αγώνας Τριάθλου. Ωραία Τοποθεσία και οι διοργανωτές πολύ επαγγελματίες. Εύχομαι και στο μέλλον να ξαναγίνει. Συμμετείχα και είχα τις καλύτερες εντυπώσεις».

Θωμάς Παπαβασιλείου : «Συγχαρητήρια στο Γιάννη Ψαρέλη για έναν πολύ καλά οργανωμένο, ασφαλή και ευχάριστο αγώνα. Στις δύσκολες εποχές που διανυουμε τέτοιες προσπάθειες αξίζουν τη συμπαράστασή μας. Θα συμμετέχω και στο μέλλον»

 

Αποτελέσματα – Γενική κατάταξη – Ατομικό

RANK   bib          ATHLET                 SWIM    BIKE       RUN       Total Time

1              2              Γκοτζιάς Σπύρος               00:09:34               00:34:57               00:22:28               01:06’59″478

2              38           Γαρέφης Χρήστος            00:10:07               00:34:18               00:23:41               01:08’07″508

3              4              Νικολούζος Σπύρος        00:11:52               00:35:21               00:22:20               01:09’33″488

4              5              Μπαμπανίκας Βασίλης                 00:10:33               00:36:21               00:23:44               01:10’38″748

5              6              Ζορμπάς  Απόστολος     00:13:23               00:36:43               00:21:08               01:11’14″293

6              3              Αθανασόπουλος Αλέξης              00:12:41               00:37:27               00:22:07               01:12’15″998

7              7              Σαρρής Παναγιώτης       00:11:53               00:38:50               00:26:31               01:17’14″878

8              67           Μιχάλης Στέφανος         00:11:51               00:40:22               00:25:47               01:18’00″930

9              29           Δημουλέας  Παναγιώτης              00:11:56               00:43:52               00:22:19               01:18’07″835

10           53           Πανταζίδης  Αύγουστος                00:10:24               00:43:29               00:24:30               01:18’23″385

11           19           Ιωσηφίδης  Γρηγόριος   00:12:47               00:41:54               00:24:45               01:19’27″321

12           11           Λέκκας  Δημήτρης           00:12:43               00:44:24               00:23:37               01:20’44″390

13           75           Γιαννίμπας Γιώργος        00:16:59               00:39:47               00:24:53               01:21’40″282

14           58           Λυμπέρης Ηλίας               00:13:11               00:41:02               00:28:03               01:22’16″015

15           20           Ευθυμίου Ορέστης          00:11:49               00:43:14               00:28:40               01:23’43″523

16           69           Ορφανός Αλέξανδρος   00:16:05               00:42:03               00:26:23               01:24’31″415

17           23           Μιχελάκης Γιώργος        00:15:31               00:43:48               00:26:17               01:25’36″054

18           65           Παλιατσάρας Μηνάς     00:14:02               00:43:03               00:28:48               01:25’54″128

19           68           Καβαλιεράτος Τάσος     00:15:13               00:42:50               00:27:51               01:25’54″168

20           28           Μπίλης  Δημήτριος         00:13:20               00:48:27               00:24:40               01:26’27″357

21           45           Λαμπρόπουλος Σταμάτης            00:14:42               00:47:57               00:24:09               01:26’48″717

22           1              Λιόση Κική          00:09:50               00:48:25               00:29:07               01:27’22″465

23           14           Τσαγκάρης Αριστοτέλης              00:13:52               00:46:54               00:26:36               01:27’22″526

24           60           Διαμαντόγλου Ιωάννης                00:14:28               00:45:20               00:27:54               01:27’41″727

25           43           Αναγνόπουλος Βασίλης                00:14:40               00:46:00               00:27:23               01:28’03″282

26           13           Θωμά  Αγγελική               00:12:21               00:49:37               00:26:08               01:28’07″274

27           59           Αλεξίου Χρήστος             00:18:42               00:43:39               00:26:48               01:29’09″990

28           9              Παπαδόπουλος Αθανάσιος        00:16:38               00:45:39               00:27:21               01:29’38″980

29           10           Κωνσταντάκης Μάνος 00:13:30               00:46:53               00:29:29               01:29’52″360

30           33           Σακελλαρίου Ανδρέας 00:14:35               00:47:27               00:27:58               01:30’00″113

31           52           Κοράλης Κυριάκος          00:14:25               00:48:31               00:27:18               01:30’14″526

32           8              Αλεξίου Εντυ     00:12:44               00:47:13               00:30:25               01:30’22″590

33           22           Ταχμαζογλου Ηλίας        00:16:05               00:43:17               00:31:07               01:30’29″497

34           73           Χατζής Τάσος    00:15:29               00:45:06               00:30:08               01:30’43″270

35           36           Γιαννής Γιώργος               00:14:11               00:49:11               00:27:44               01:31’06″677

36           46           Κατσιίρος  Αλέξανδρος                 00:15:40               00:47:40               00:27:52               01:31’12″074

37           17           Κώστας Ευστάθιος          00:16:13               00:45:02               00:30:02               01:31’17″450

38           35           Κεραμιδά Αγγελική        00:12:45               00:50:31               00:28:35               01:31’51″838

39           48           Χαρπαλης Πέτρος           00:16:05               00:46:45               00:29:41               01:32’32″057

40           78           Γιαννίκος Στέλιος             00:16:41               00:45:19               00:30:33               01:32’33″277

41           37           Βελιώτης Βασίλης            00:17:18               00:46:08               00:30:17               01:33’43″872

42           42           Νταφαλιάς  Κωνσταντίνος          00:17:15               00:49:21               00:27:42               01:34’19″231

43           40           Σπουρδαλάκης Γρηγόριος           00:17:30               00:45:36               00:31:45               01:34’51″841

44           47           Δρόσου  Γεωργία             00:15:47               00:51:34               00:27:39               01:35’01″105

45           39           Χαραμής Κώστας             00:16:30               00:48:10               00:30:44               01:35’23″995

46           55           Ρήγας Αγγελος                 00:12:56               00:55:16               00:27:19               01:35’30″923

47           54           Αλεβιζάκη Κατερίνα      00:15:51               00:52:24               00:27:16               01:35’31″108

48           57           Κουλουβάρης Παναγιώτης         00:15:45               00:52:30               00:27:16               01:35’31″646

49           30           Χατζηκώστας Αχιλλέας                 00:17:03               00:49:50               00:29:47               01:36’39″966

50           51           Παπαδόπουλος Νίκος   00:16:56               00:54:52               00:27:26               01:39’15″114

51           21           Πoντζής Ευθύμιος            00:15:30               00:59:14               00:24:36               01:39’20″595

52           24           Χατζής  Φοίβος                 00:15:03               00:59:04               00:26:03               01:40’10″407

53           41           Πεφάνης  Δημήτρης       00:23:35               00:43:44               00:33:33               01:40’51″723

54           44           Μιμιλίδου  Αλίκη             00:16:10               00:51:30               00:35:53               01:43’32″351

55           25           Καιταλίδης  Δημήτρης   00:16:57               00:54:22               00:32:25               01:43’45″026

56           56           Σκαρμέας Νίκος               00:16:36               00:58:13               00:29:38               01:44’28″099

57           16           Θωμάς  Δημήτρης           00:19:20               00:51:40               00:34:18               01:45’18″326

58           50           Tρύφος Δημήτρης           00:20:08               00:53:25               00:32:48               01:46’21″063

59           76           Στάμου Αγγελική             00:14:09               00:52:27               00:43:19               01:49’55″247

60           77           Ισαακίδης Ισαάκ              00:19:35               00:49:44               00:40:37               01:49’55″889

61           63           Γρίσπος Δημήτρης           00:16:08               01:05:05               00:30:28               01:51’41″906

62           27           Λύκος  Βαλεντίνος          00:16:27               01:03:22               00:34:11               01:54’01″483

63           66           Υφαντίδης Ιωακείμ         00:24:52               01:01:10               00:29:52               01:55’54″344

64           31           Ευθυμίου Κωνσταντίνος               00:24:00               01:00:43               00:31:29               01:56’12″313

0              12           Παπαβασιλείου Θωμάς                00:13:44                                               Only Swim

0              74           Ζώγλη Αννα-Μαρία                       00:36:32                               Only Bike

0              79           Σούμπασης Θεόδωρος 00:11:48               RET

 

Σκυταλοδρομία

RANK    BIB         TEAM    ATHLETS               CAT        SWIM    BIKE       RUN       TOTAL TIME

1              72           Bike Me               Παρασκευάς Ελευθέριος / Μαλάτος Μηνάς / – –              R             00:10:08               00:35:27                00:22:51               01:08’26″657

2              71           ΚΞΧ        Καγκελίδης – / Ξιφώλης – / Χουβαρδάς –               R             00:09:54               00:41:54               00:21:32                01:13’20″409

You May Also Like

More From Author

71Comments

Add yours
 1. 4
  АААfgiqxpg

  Некероване кохання 14 серія
  yunb ddnznz Смотреть онлайн сериал Некероване кохання / Любовь без тормозов 14 серия
  Некероване кохання / Любовь без тормозов: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16 СЕРИЯ (украина)

+ Leave a Comment