Ποδηλατικό Τριήμερο (28-30 Οκτωβρίου) στην Costa Navarino.

Λάβετε μέρος στις εκδηλώσεις ποδηλασίας που διοργανώνονται για ποδηλάτες όλων των ηλικιών και επιπέδων στις 28-30 Οκτωβρίου στην Costa Navarino και ανακαλύψτε την πλούσια ιστορία, τα παραδοσιακά χωριά και την ομορφιά της φύσης της Μεσσηνίας, απολαμβάνοντας παράλληλα τις εγκαταστάσεις και τις υπηρεσίες του The Westin Resort, Costa Navarino.

Ένα cocktail θα περιμένει για το καλωσόρισμα τους συμμετέχοντες ενώ στη συνέχεια, θα ακολουθήσει θεματική συζήτηση και BBQ. Την επόμενη ημέρα, θα λάβετε μέρος σε μια διαδρομή εύκολου / μεσαίου επιπέδου απολαμβάνοντας τις πλούσιες εναλλαγές του Μεσσηνιακού τοπίου.

Τέλος θα επισκεφθείτε ένα παραδοσιακό ελαιοτριβείο όπου και θα σας προσφερθεί ελαφρύ γεύμα.

Την τελευταία ημέρα, σας δίνεται η δυνατότητα να συμμετάσχετε σε e-bike tour της παραλίας της Βοϊδοκοιλιάς και της λιμνοθάλασσας της Γιάλοβας με τη βοήθεια ενός έμπειρου ορνιθολόγου, να μάθετε τεχνικές ΜΤΒ από ειδικευμένους εκπαιδευτές ή να εξερευνήσετε, μέσα από πρακτική εξάσκηση, τις δυνατότητες των ποδηλατικών διαδρομών με χρήση του GPS.

Τιμή ανά άτομο: 295 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η διαμονή σε δίκλινα δωμάτια στο The Westin Resort, Costa Navarino με πρωινό, δείπνο από μπουφέ, καθώς και όλες οι προαναφερθείσες δραστηριότητες.

Για κρατήσεις και περαιτέρω πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε 27230 97000 ή επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση reservations.navarino@westin.com

Παρακαλούμε όπως κάνετε την κράτησή σας το αργότερο μέχρι τις 19/10/2001

 

You May Also Like

More From Author

2Comments

Add yours

+ Leave a Comment