TRIMORE Multisports TOUR – Kastoria 2019

Συναρπαστικό, ξεχωριστό, αξέχαστο το 1ο TRIMORE Multisports TOUR – Kastoria 2019

Μια ξεχωριστή και φωτεινή σελίδα στην ιστορία των Multisport Events,γράφτηκε το διάστημα 21-23 Ιουνίου στην πανέμορφη πόλη της Καστοριάς.

Με επίκεντρο μια από τις ομορφότερες λίμνες της Ευρώπης, διοργανώθηκε με φαντασία και εξαιρετική επιτυχία από τον Δήμο Καστοριάς, το Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς και την TRIMORE–XTERRAGreece, το 1ο TRIMORE Multisports TOUR – Kastoria 2019.

Με τον πιο δυναμικό και θεαματικό τρόπο, η διοργάνωση που φιλοδοξεί να γίνει ένας ακόμη επιτυχημένος και περιζήτητος θεσμός, έβαλε την πόλη και την  λίμνη της Καστοριάς, στο επίκεντρο του αθλητικού τουρισμού.

Οι κορυφαίοι Έλληνες τριαθλητές και οι λάτρεις του Τριάθλου, του Ορεινού Τρεξίματος, της ποδηλασίας αλλά και του αθλητισμού γενικότερα.. έζησαν μια μοναδική εμπειρία στο ασύλληπτο τερέν της Καστοριάς, ενώ συμμετέχοντες και επισκέπτες, ένιωσαν την μαγεία του αθλητισμού μέσα από πολλές, ευφάνταστες και ξεχωριστές τελικά δράσεις.

Η διοργάνωση εναρμονισμένη με το υψηλό επίπεδο και την φιλοσοφία της TRIMORE Multisports TOUR αποτέλεσε ένα τριήμερο πλούσιο σε αθλητικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις.

Στην Πλατεία Ολυμπιακής Φλόγας  είχε στηθεί από την Παρασκευή ένα πανέμορφο σκηνικό, όπου από νωρίς οι αθλητές και θεατές είχαν την δυνατότητα να επισκεφθούν το Χωριό των Αθλητών και να ενταχθούν στο πνεύμα κα το ύφος μιας τόσο ξεχωριστής διοργάνωσης, με ομιλίες έμπνευσης και ένα ατμοσφαιρικό περπάτημα στα μονοπάτια της περιοχής με τη μαγική θέα της λίμνης λίγο πριν τη δύση του ηλίου.

Εντυπωσιακές μονομαχίες

Το αγωνιστικό μενού ξεκίνησε το Σάββατο με τον αγώνα τριάθλου σε Olympic και Half Olympic Distance.

Στην Olympic Distance στη πρώτη θέση τερμάτισε ο Παναγιώτης Πολύζος, δεύτερος ήταν ο Δημήτρης Λέκκος και στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Γιώργος ΑλυφαντήςΜια φανταστική διοργάνωση σε ένα μαγευτικό μέρος. Ελπίζω να γίνει θεσμός» δήλωσε ο πρώτος νικητής.

Στις γυναίκες στο πρώτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η Νίκη Σκλαβούνου, δεύτερη τερμάτισε η Λιάνα Χασιώτη και στη  τρίτη θέση η Βαλεντίνα Βελονίδου. «Είμαι χαρούμενη για τη νίκη μου και πιο χαρούμενη που συμμετείχα σε αυτή τη διοργάνωση. Μοναδικές οι διαδρομές και ξεχωριστή η κολύμβηση στη λίμνη. Ήταν μια απίστευτη διοργάνωση. Να γίνει θεσμός και να ερχόμαστε κάθε χρόνο στην Καστοριά» δήλωσε η Νίκη Σκλαβούνου.

Στη Half Olympic Distance πρώτος τερμάτισε ο Παναγιώτης Δημόπουλος, δεύτερος ο Ιωάννης Γιαταγάναςκαι στην τρίτη θέση ο Σπύρος Γκοτζιάς. «Πολλά συγχαρητήρια για τη διοργάνωση. Το μέρος είναι φανταστικό. Είχα κάποιους ενδοιασμούς για τη λίμνη αλλά αποδείχτηκα λάθος. Όλα ήταν άψογα. Και το 2020 θα είμαστε εδώ.» δήλωσε ο Παναγιώτης Δημόπουλος.

Στις γυναίκες νικήτρια ήταν η Στεφανία Πολυχρονιάδη, 2η η Εύα Μπέκα και στην τρίτη θέση η Ευθυμία Παπαδοπούλου.«Μοναδική και η διοργάνωση και η Καστοριά. Η κολύμβηση στη λίμνη μοναδική. Η διαδρομή του ποδηλάτου μαγευτική. Το τρέξιμο επίσης. Έβλεπα παντού εθελοντές. Όλα άψογα.» δήλωσε ηΣτεφανία Πολυχρονιάδη.

Ξεχωριστές ήταν οι μονομαχίες των αθλητών στην ατομική ποδηλατική χρονομέτρηση των 26χλμ. με πιο γρήγορο τον Χρήστο Γείτονα.

Στα μοναδικά ορεινά τεχνικά μονοπάτια της Καστοριάς έτρεξαν οι δρομείς στο XTERRA Trail running. Στα 7km νικητές ήταν ο Τάσος Ροβυθάκης και η Μαρία Αποστόλου. Στη διαδρομή των 12km στο πρώτο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν ο Ιωάννης Κουρκουρίκης και η Σοφία Λούλου.

Έγραψε ιστορία το ISOMAN presentedbyG

To 1ο TRIMORE Multisports TOUR – Kastoria 2019 έμεινε στην ιστορία με την πρεμιέρα στην Ελλάδα του ISOMAN Equalized Triathlon, που παρουσιάστηκε σε συνεργασία με τον Γερμανό. Το νέο τρίαθλο συνάρπασε τους αθλητές που βρέθηκαν στην γραμμή εκκίνησης και έγιναν οι πρώτοι ISOMANathletes στην Ελλάδα.

Πρώτοι το νήμα του τερματισμού έκοψαν στους άνδρες οι Παναγιώτης Δημόπουλος, Γιώργος Αλυφαντής και Νίκος Σημαντήρας. Στις γυναίκες στο βάθρο ανέβηκαν οι Εύα Μπέκα, Κέλλυ Μπίχτα, Νίκη Σκλαβούνου. « Ήταν δύσκολο και απαιτητικό. Σε κάθε σκέλος έπρεπε να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου. Όλα έγιναν με μια ανάσα» δήλωσαν οι νικητές.

Ξεχωριστή και δυναμική κατηγορία αποτέλεσαν οι Braves.Αθλητές που συμμετείχαν σε όλα σχεδόν τα αγωνίσματα (OlympicTriathlon, BikeChronoTT, ISOMANpresentedbyG), δοκιμάζοντας αντοχές και όρια. Η τριάδα των ανδρών που διακρίθηκε ήταν Γιώργος Αλυφαντής, Νίκος Μπελεγρίνος, Γεώργιος Καραγιάννης. Στις γυναίκες πρώτευσαν οι Νίκη Σκλαβούνου, Λιάνα Χασιώτη και Ελίνα Χριστοφόρου. «Ακόμα μια φορά μια διοργάνωση της TRIMORE ήταν εξαιρετική. Η πόλη που επέλεξαν ήταν μαγευτική. Το κολύμπι στη λίμνη πολύ όμορφη εμπειρία. Θα τους ακολουθούμε παντού γιατί τους εμπιστευόμαστε» δήλωσε ο Γιώργος Αλυφαντής.

Δείτε όλα τα αποτελέσματα: https://esportevents.gr/events/events.php?id=1016

Πανδαισία εκδηλώσεων

Πέρα από τον αγωνιστικό χαρακτήρα η διοργάνωση αποτέλεσε  ένα τριήμερο με αθλητικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις για το παιδί, την οικογένεια, την παρέα, πλούσιο σε εμπειρίες, δημιουργία και διασκέδαση. Δραστηριότητες γεμάτες δυναμισμό και φαντασία από την TRIMORE – XTERRAGreece, τον Ιστορικό Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς και Συλλόγους της περιοχής (Ποδηλατικός Σύλλογος, Σύλλογος Ορεινών Δραστηριοτήτων, Πολιτιστικός Σύλλογος κλπ) ξεσήκωσαν μικρούς και μεγάλους.

Ραντεβού για τη διοργάνωση του 2020 έδωσε ο επικεφαλής της TRIMORE Multisport TOUR Kωστής Μητρόπαπας. «Η Καστοριά κατάφερε πριν 2 χρόνια να μπει δυναμικά στην καρδιά μας και να αποτελέσει το επίκεντρο της πίστης και του ενθουσιασμού της ομάδος μας. Σήμερα, με πανηγυρικό τρόπο, η Καστοριά εγχαράχθηκε στο νου του συνόλου των τολμηρών που ήρθαν κοντά μας στην πρώτη αυτή διοργάνωση, κατάκτησε όμως το ενδιαφέρον και εκείνων που έδωσαν χρόνο στην πρώτη διοργάνωση να τους κερδίσει. Το Τρίαθλο έγραψε μια καινούρια σελίδα του, τόσο για την υπέροχη εμπειρία των αγώνων Olympicκαι HalfOlympic αποστάσεων όσο και για το ISOMAN presentedbyG που πρωτοέκανε την εμφάνισή του, ταρακούνησε λίγο τα νερά του Τριάθλου και ασφαλώς.. ήρθε για να μείνει. Θα συνεχίσουμε να κοιτάζουμε μακριά, θα επιμείνουμε να είμαστε ρομαντικοί και θα στοχεύουμε πάντα στο BeingMore” που πρεσβεύουμε».

Η TRIMORE M.T. ευχαριστεί πρώτα απο όλους τους συνδιοργανωτές της: Δήμο Καστοριάς και Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς για την συμβολή τους στο επιτυχές αποτέλεσμα που ενθουσίασε τους πάντες. Ευχαριστούμε επίσης προσωπικά την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Αθλητισμού Άννα Πετσάλνικου, την κυρία Βάσω Βάντα από το Δήμο που έκανε τη διοργάνωση προσωπική της υπόθεση, τους Αντιδημάρχους καθαριότητος, τεχνικών υπηρεσιών (και τον Μάκη Βαϊνά που εκπόνησε τη μελέτη κυκλοφοριακών ρυθμίσεων) και προγραμματισμού, καθώς επίσης τους Δημήτρη Φωτιάδη, Θοδωρή Νόνα, Χριστίνα Γιαζιτζίδου (Ολυμπιονίκης) και όλο το Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς που έθεσε τις δυνάμεις τους στον κοινό σκοπό.

Ευχαριστούμε επίσης, την Αστυνομία και Τροχαία Καστοριάς (και κάθε έναν προσωπικά από τη δύναμη που στάθηκε στο δρόμο προσφέροντας ασφάλεια στους αθλητές ή/και εργάστηκαν ακατάπαυστα εκπονώντας σχέδια διαχείρισης), το Νοσοκομείο Καστοριάς, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, την υπηρεσία διαχείρισης της λίμνης Ορεστιάδας, την Κτηματική υπηρεσία του Δημοσίου, τον Ποδηλατικό σύλλογο, την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, τις εθελοντικές ομάδες: ΕΤΑΚ Καστοριάς, Ερυθρός Σταυρός, το σύλλογο Ορεινών Δραστηριοτήτων Καστοριάς, τη Ραδιολέσχη Καστοριάς, το συνεταιρισμό γυναικών Αγίων Αναργύρων, τον πολιτιστικό Σύλλογο Αθανάσιος Χριστόπουλος, τους προσκόπους αλλά και προσωπικά τον κάθε έναν από τους μοναδικούς μας εθελοντές.

Ευχαριστούμε τους παρόχους Αιγίδος: ΕΟΤ, Ελληνική Ομοσπονδία Μοντέρνου Πεντάθλου, Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας.

Ευχαριστούμε  επίσης τον Στρατηγικό μας Συνεργάτη ΓΕΡΜΑΝΟ, τους  χορηγούς FORD, ΟΠΑΠ, OMNICRAFT-MOTORCRAFT, την ΕΤΕΜ, τις ασφάλειες ΜΙΝΕΤΤΑ, την Ευρωπαϊκή Ναυαγοσωστική Σχολή, τα ζυμαρικά ΜΕΛΙΣΣΑ για την προσφορά τους στα υπέροχα Pasta Parties, την Carglass, την Coco-matBikes, Marathon Bikes για την τεχνική υποστήριξη ποδηλάτων, τις μπανάνες Orsero, Ostracon αποκατάσταση και Counterpain, την Island Tribe και τον Σαράντη Κύρκο, τα φυσικά μεταλλικά νερά & αναψυκτικά Βίκος, την Maurten, την Microsports για το γρασίδι στη ζώνη αλλαγής, την WD-40, την OneZipper, 1ΜΑΤΙΟΝ, Davaris Creations (εταιρική ταυτότητα event).

Με ιδιαίτερη θέρμη ευχαριστούμε τις Μαρία Μαγκανάρη, Μαρία Μανωλάκη και Φωτεινή Λιάπη που έβαλαν τη γιόγκα στη ζωή μας ακόμη μια φορά.

Ευχαριστούμε τα ξενοδοχεία: Esperos Pallas, Enastron View, Limneon Resort & SPA, Anesis, Byzantium, Keletron, Calma Hotel & SPA, Europa, Anastassiou, Vissinokipos, Tsamis, το IRIS bakery, τη μεταφορική Ραυτόπουλου που στήριξαν τη διοργάνωση.

Ευχαριστούμε ακόμη όλα τα εθνικά και τοπικά ΜΜΕ που φρόντισαν ως Χορηγοί επικοινωνίας της διοργάνωσης, να διασπείρουν παντού τα νέα και την InNews να μετρά και αποδελτιώνει.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τους πολίτες της Καστοριάς, που φιλοξένησαν ένθερμα ένα τέτοιο δύσκολο event!»

Ακολουθήστε την TRIMORE Multisports Tour

Fb: TrimoreSportEvents

Web: www.trimore.gr

Instagram: trimoresportevents

 

 

ΓΕΡΜΑΝΟΣ, Στρατηγικός Συνεργάτης

 

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι πολυθεματικές δραστηριότητες στις ειδικά διαμορφωμένες τέντες του ΓΕΡΜΑΝΟΥ G TECH SHOWROOM και G FITNESS AND WELLBEING HUB στο πλαίσιο του TRIMORE MULTISPORTS TOUR Kastoria. Στην Καστοριά, παρουσιάστηκε για 1η φορά στην Ελλάδα από την TRIMORE και τον ΓΕΡΜΑΝΟ, το μεγαλύτερο retail δίκτυο προϊόντων τεχνολογίας στην Ελλάδα, ο αγώνας ISOMAN presentedby G. Πλήθος κόσμου, αθλητές και μη ήρθαν σε επαφή με κορυφαία προϊόντα τεχνολογίας και wellbeing, κερδίζοντας  πλούσια δώρα. Επιπλέον έλαβαν μέρος  σε μοναδικά workouts και workshops όπως yoga, pilates, kidsyoga, yogilates, σεμινάρια tech and fitness και lifecoach. Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ως strategicpartner της διοργάνωσης και η TRIMORE ανανεώνουν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά με περισσότερες εκπλήξεις και δράσεις.

 

Go Further με FORD

 

Παραμένοντας απόλυτα προσηλωμένη στη φιλοσοφία «Go Further», η Ford Motor Ελλάς αποτέλεσε μεγάλος και δυναμικός χορηγός της διοργάνωσης 1ο TRIMORE Multisports TOUR – Kastoria 2019 που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 21-23 Ιουνίου. Στo πλαίσιo της αθλητικής διοργάνωσης, η Ford Motor Ελλάς προσέφερε την εμπειρία οδήγησης των κορυφαίας τεχνολογίας μοντέλων της, παρέχοντας στα μέλη της οργανωτικής επιτροπής, σε δημοσιογράφους, σε νικητή διαγωνισμού και επιλεγμένους αθλητές, όλα τα απαραίτητα τετράτροχα “εφόδια” τόσο για τις μετακινήσεις τους, όσο και για τη μεταφορά του απαραίτητου εξοπλισμού τους, καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

 

 

ΟΠΑΠ, Ζήσε την Εμπειρία

Το 1ο TRIMORE Multisports TOUR – Kastoria 2019 πραγματοποιήθηκε 21-23 Ιουνίου και ο ΟΠΑΠ ως μεγάλος χοργηγός της διοργάνωσης έδωσε την ευκαιρία σε αθλητές και θεατές να Ζήσουν την Εμπειρία ενός μοναδικού event με επίκεντρο μια από τις ομορφότερες λίμνες της Ευρώπης. Μέσα από ένα πρωτότυπο διαγωνισμό 4 νικητές με τους συνοδούς τους ταξίδεψαν στην Καστοριά, συμμετείχαν και έζησαν όλα τα δρώμενα. Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η αγωνιστική επίδειξη σε κωπηλατικά εργόμετρα ενώ η Παγκόσμια Ημέρα Γιόγκα γιορτάστηκε στο Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας με τεράστια συμμετοχή.

 

 


432 thoughts on “TRIMORE Multisports TOUR – Kastoria 2019”

 1. Heya i am for the primary time here. I came across this board and I to find It truly helpful & it helped me out a lot.I am hoping to present one thing back andaid others like you helped me.

 2. Hey There. I found your blog using msn. This is a really well written article. I’ll make sure to bookmark it and return to read more of your useful information. Thanks for the post. I will definitely return.

 3. I like the helpful information you provide in your articles.I will bookmark your blog and check again here regularly.I’m quite certain I will learn many new stuff right here!Best of luck for the next!Here is my blog; Allura Fresh

 4. Hello There. I found your blog the use of msn. This is areally well written article. I will make sure to bookmark itand return to learn more of your helpful info. Thank you for the post.I will definitely comeback.

 5. It’s in reality a nice and helpful piece of information. I am happy that you shared this helpful information with us. Please stay us up to date like this. Thanks for sharing.

 6. industrial scientific pin block automotive fuel system carburetors home kitchen pedestal tables girls cold weather mittens 3 automotive tv tuners 1 industrial scientific kjeldahl flasks 2 yasimusic

 7. The Citizen Nighthawk CA295-58E does not take pride in elegant technology, in addition to Eco-Drive modern technology. If you are brand-new to this, the watch records any type of sort of light and also transforms it right into energy.

 8. I haven’t checked in here for a while as I thought it was getting boring, but the last several posts are great quality so I guess I will add you back to my everyday bloglist. You deserve it my friend 🙂

 9. After going over a few of the blog posts on your web site, I really appreciate your technique of blogging. I bookmarked it to my bookmark site list and will be checking back soon. Please check out my website too and tell me what you think.

 10. Wow that was odd. I just wrote an incredibly long commentbut after I clicked submit my comment didn’t appear.Grrrr… well I’m not writing all that over again. Anyway, just wanted to say fantastic blog!

 11. Aw, this was a really good post. Taking a few minutes and actual effort to produce a very good article… but what can I say… I hesitate a whole lot and don’t seem to get anything done.

 12. I’m extremely pleased to discover this website. I need to to thank you for ones time just for this fantastic read!! I definitely liked every little bit of it and I have you saved to fav to look at new information in your blog.

 13. Hi, i have a free wordpress blog. I have added the widgets that come in the widget section. But how do i add widgets that are from third parties such as clustrmaps? If free wordpress blogs don’t allow that, which free blog service allows that ? .

 14. Your style is really unique in comparison to other people I’ve read stuff from. Thank you for posting when you’ve got the opportunity, Guess I’ll just bookmark this site.

 15. Thanks for one’s marvelous posting! I definitely enjoyed reading it,you might be a great author.I will make sure to bookmark your blog and may come back down the road.I want to encourage one to continue your great posts, have a nicemorning!

 16. Oh my goodness! Impressive article dude! Thanks, However I am going through troubles with your RSS. I don’t understand why I am unable to join it. Is there anyone else having the same RSS issues? Anybody who knows the answer will you kindly respond? Thanks!!

 17. Hello! I could have sworn Iíve been to your blog before but after looking at some of the posts I realized itís new to me. Anyways, Iím definitely happy I came across it and Iíll be bookmarking it and checking back frequently!

 18. A motivating discussion is worth comment. There’s no doubt that that you should write more about this subject matter, it might not be a taboo subject but usually people don’t talk about these subjects. To the next! Kind regards!!

 19. I blog frequently and I truly appreciate your information. The article has really peaked my interest. I am going to bookmark your website and keep checking for new information about once per week. I subscribed to your Feed as well.

 20. Hi there, There’s no doubt that your blog could possibly be having web browser compatibility problems. Whenever I take a look at your website in Safari, it looks fine however, when opening in I.E., it’s got some overlapping issues. I merely wanted to provide you with a quick heads up! Besides that, wonderful blog!

 21. Yesterday, while I was at work, my sister stole my iphone
  and tested to see if it can survive a twenty five foot drop, just so she can be a
  youtube sensation. My iPad is now broken and she has 83 views.
  I know this is entirely off topic but I had to share it with someone!

 22. You really make it seem so easy with your presentation but I find this topic
  to be actually something that I think I would never understand.
  It seems too complicated and extremely broad for me.

  I’m looking forward for your next post, I’ll try to get the hang of it!

 23. I do not even know how I ended up here, but I thought this
  post was good. I don’t know who you are but definitely you are going to a famous blogger
  if you are not already 😉 Cheers!

 24. You’re so awesome! I do not suppose I have read a single thing like this before.

  So good to discover another person with some
  unique thoughts on this issue. Really.. thanks for starting this up.
  This site is one thing that is required on the web, someone
  with a bit of originality!

 25. I believe what you posted made a bunch of sense.
  However, consider this, suppose you were to create a awesome post title?
  I am not saying your content is not solid., but what if
  you added something to maybe get folk’s attention? I mean TRIMORE Multisports TOUR –
  Kastoria 2019 – Cyclingworld.gr is a little plain.
  You might glance at Yahoo’s front page and see how they
  create news titles to get viewers interested. You might try adding a video or a picture or two to grab people interested about what you’ve got to say.
  Just my opinion, it would bring your posts a little livelier.

 26. I am really impressed with your writing skills and also with the layout
  on your blog. Is this a paid theme or did you customize it yourself?
  Anyway keep up the nice quality writing, it is
  rare to see a nice blog like this one these days.

 27. When I originally commented I clicked the “Notify me when new comments are added” checkbox
  and now each time a comment is added I get four emails with the
  same comment. Is there any way you can remove people from that service?

  Bless you!

 28. Simply wish to say your article is as astounding.

  The clearness in your post is just nice and i could assume you’re an expert on this subject.

  Fine with your permission let me to grab your RSS feed to keep updated with forthcoming
  post. Thanks a million and please carry on the enjoyable work.

 29. When someone writes an article he/she retains the idea of a user in his/her mind that how a user can be aware of it.

  Thus that’s why this piece of writing is amazing.
  Thanks!

 30. Heya i’m for the first time here. I found this board and I
  find It truly useful & it helped me out a lot. I hope to give something back
  and aid others like you aided me.

 31. I’m not sure why but this blog is loading extremely slow for me.
  Is anyone else having this problem or is it a problem
  on my end? I’ll check back later on and see if the problem still
  exists.

 32. Hi! I know this is kinda off topic but I’d figured I’d ask. Would you be interested in trading links or maybe guest authoring a blog post or vice-versa? My site covers a lot of the same topics as yours and I feel we could greatly benefit from each other. If you happen to be interested feel free to shoot me an e-mail. I look forward to hearing from you! Superb blog by the way!

 33. Hi there, i read your blog occasionally and i own a similar one and i was just curious if you get a lot of spam remarks? If so how do you prevent it, any plugin or anything you can recommend? I get so much lately it’s driving me mad so any assistance is very much appreciated.

 34. Usually I do not learn article on blogs, but I would like to say that thiswrite-up very compelled me to try and do so!Your writing taste has been surprised me. Thanks, very great post.

 35. A fascinating discussion is worth comment. There’s no doubt that that you ought to write more on this topic, it might not be a taboo subject but usually people don’t speak about such issues. To the next! Cheers!!

 36. I like what you guys are up too. Such clever work and coverage!Keep up the great works guys I’ve added you guys to my own blogroll.

 37. Hey would you mind sharing which blog platform you’re using? I’m looking to start my own blog in the near future but I’m having a hard time deciding between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your layout seems different then most blogs and I’m looking for something completely unique. P.S Sorry for being off-topic but I had to ask!

 38. Hey there! I could have sworn I’ve been to this blog before but after reading through some of the postI realized it’s new to me. Anyhow, I’m definitely delightedI found it and I’ll be book-marking andchecking back frequently!

 39. Excellent post. I was checking continuously this blog and I’m impressed!Extremely useful info specially the last part 🙂 I care for such information much. I was seeking this particular information for a very long time.Thank you and good luck.

 40. When I originally commented I clicked the “Notify me when new comments are added” checkbox and now each time a comment isadded I get several emails with the same comment. Is there any way you can remove people from that service?Appreciate it!

 41. A fascinating discussion is definitely worth comment. There’s no doubt that that you ought to publish more on this topic, it might not be a taboo subject but generally people don’t discuss such subjects. To the next! All the best!!

 42. Macht es Ihnen etwas aus, wenn ich ein wenige Ihrer Posts zitiere, solange ich Ihre Weblog mit Quellenangaben und Quellenangaben füge? Meine Blog-Site befindet sich im genau gleichen Interessengebiet wie Ihres, und meine Besucher würden wirklich von profitieren viele der Informationen, die Sie hier präsentieren. Bitte lassen Sie mich wissen, ob dies für Sie in Ordnung ist. Danke!

 43. What’s Going down i am new to this, I stumbled upon this Ihave discovered It positively helpful and it hasaided me out loads. I’m hoping to contribute & aid other customers like its helped me.Great job.

 44. Thanks on your marvelous posting! I really enjoyed reading it, you’re a great author.I will make certain to bookmark your blog and may come back in the future. I want to encourage yourself to continue your great posts, have a nice afternoon!

 45. It’s appropriate time to make some plans for the future and it is time to be happy. I have read this post and if I could I want to suggest you some interesting things or suggestions. Maybe you could write next articles referring to this article. I wish to read even more things about it!

 46. שני גברים מזיינים בחורה צעירה ויפה בגאנג באנג אנאלי על הספה והיא גם מוצצת לשניהם יחד תוך כדינערות ליווי במרכז

 47. Pretty nice post. I simply stumbled upon your blog and wished tomention that I have truly enjoyed surfing around your blogposts. After all I’ll be subscribing in your rss feed and I’m hoping you write again soon!

 48. An interesting discussion is definitely worth comment. I do believe that you ought to publish more about this subject matter, it may not be a taboo matter but generally people don’t discuss these topics. To the next! Many thanks!!

 49. What’s Taking place i’m new to this, I stumbled upon this I have discovered It absolutely helpful and it has helped me out loads. I am hoping to contribute & assist other users like its helped me. Good job.

 50. I blog quite often and I seriously appreciate your content. This great article has truly peaked my interest. I will bookmark your blog and keep checking for new information about once per week. I opted in for your RSS feed too.

 51. excellent points altogether, you simply gained a brand new reader. What would you suggest in regards to your post that you made some days ago? Any positive?

 52. When I initially commented I clicked the «Notify me when new comments are added» checkbox and now each time a comment is added I get three emails with the same comment. Is there any way you can remove people from that service? Cheers!

 53. Hello! Do you know if they make any plugins to help with Search Engine Optimization? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good results. If you know of any please share. Thanks!

 54. ดู เปลี่ยน หรือแก้ไขคำสั่งซื้อของ Google Google Pay ความช่วยเหลือ โปรดติดต่อบริการของ Google หรือผู้ขายในกรณีต่อไปนี้ คุณต้องการสอบถามเกี่ยวกับคำสั่งซื้อ คุณต้องการคืนผลิตภัณฑ์หรือขอรับเงินคืน คุณต้องการยกเลิกคำสั่งซื้อ ซื้อของ

 55. An intriguing discussion is definitely worth comment. I believe that you need to write more about this issue, it may not be a taboo subject but usually people don’t talk about such issues. To the next! Cheers!!

 56. Hmm is anyone else experiencing problems with the pictures on this blogloading? I’m trying to determine if its a problem on my end or if it’s the blog.Any feed-back would be greatly appreciated.

 57. I’m not sure where you’re getting your info, but great topic.I needs to spend some time learning more or understanding more.Thanks for excellent information I was looking for this information for my mission.

 58. Family fun waits at the yearly DuQuoin Condition Honest. Following a couple of many years he received intrigued into poker games and began taking part in tournaments. Get into those pots, but know when to fold your hand.

 59. Aw, this was an extremely good post. Spending some time and actual effort to produce a top notch articleÖ but what can I sayÖ I put things off a lot and don’t manage to get nearly anything done.

 60. That is a very good tip particularly to those new to the blogosphere. Simple but very accurate info… Thanks for sharing this one. A must read post!

 61. transgender says:I take pleasure in, lead to I discovered exactly what I was having a look for. You’ve ended my 4 day long hunt! God Bless you man. Have a nice day. ByeReply 06/02/2020 at 8:01 pm

 62. Hello there! Do you know if they make any plugins to help with SEO?I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good results.If you know of any please share. Many thanks!

 63. When I initially commented I appear to have clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and now whenever a comment is added I get 4 emails with the same comment. There has to be a means you can remove me from that service? Cheers.

 64. A motivating discussion is definitely worth comment. I do believe that you should write more about this issue, it may not be a taboo matter but generally people do not discuss such topics. To the next! Kind regards!!

 65. Thank you for any other excellent article. The place else may just anybody get that kind of information in such a perfect way of writing? I’ve a presentation subsequent week, and I am on the search for such info.

 66. Hi there, just became aware of your blog through Google,and found that it is really informative. I’m gonna watch out for brussels.I’ll appreciate if you continue this in future. Lots of people will be benefited from your writing.Cheers!

 67. I do consider all of the ideas you’ve offered for your post. They are very convincing and will certainly work. Still, the posts are too brief for beginners. May just you please extend them a bit from next time? Thanks for the post.

 68. Attractive part of content. I just stumbled upon your blog and in accession capital to claim that I get in fact enjoyed account your blog posts. Anyway I will be subscribing to your feeds and even I success you get entry to constantly fast.

 69. Sınır Değer Hesaplama. İHALE DERGİSİ ÜYELİK GİRİŞİ.

  Kullanıcı adı ve şifrenizi yazıp, GİRİŞ butonuna
  basınız. Tüm kullanıcı işlemleri kayıt altında tutulmaktadır.
  Kullanıcı bilgilerinin 3. şahıslara verilmesi üyelik sözleşmesine aykırı
  olup, tespiti durumunda, üyeliğiniz iptal edilebilir.

 70. I am curious to find out what blog system you have been utilizing? I’m having some small security problems with my latest blog and I’d like to find something more safe. Do you have any recommendations?

 71. I do not even understand how I ended up here, however Iassumed this submit was great. I don’t know who you are but certainly you are going to a well-known blogger in the event youare not already. Cheers!

 72. 2 yıllık eczane hizmetleri taban puanları 2022 ve eczane hizmetleri başarı sıralamaları 2022.2022 tyt–ayt (yks)’ye
  girenler aşağıda yer alan önlisans (iki yıllık) 2022 eczane
  hizmetleri taban puanları,başarı sıralaması, başarı sıralamaları ve kontenjanları aşağıdan ızdaki verilerin tamamı ösym ve yök tarafından.

 73. Wow! This could be one particular of the most helpful blogs We have ever arrive across on this subject. Actually Magnificent. I’m also an expert in this topic therefore I can understand your effort.

 74. Neulich, als ich bei der Arbeit war, hat meine Schwester mein iPad gestohlen und getestet, ob es 40 Fuß hoch, nur damit sie eine YouTube-Sensation sein kann. Mein apple ipad ist jetzt zerstört und sie hat 83 Aufrufe. Ich weiß, das ist völlig Off-Topic, aber ich musste es mit jemandem teilen!

 75. Hello! I’m at work browsing your blog from my new iphone 4! Just wanted to say I love reading through your blog and look forward to all your posts! Keep up the outstanding work!

 76. I’m not sure where you are getting your info, butgreat topic. I needs to spend some time learning more orunderstanding more. Thanks for magnificent information I waslooking for this info for my mission.

 77. whoah this blog is great i really like reading your articles. Keep up the great paintings! You recognize, a lot of individuals are hunting around for this information, you can aid them greatly.

 78. Hello, you used to write great, but the last several posts have been kinda boring?I miss your tremendous writings. Past several posts are just a littlebit out of track! come on!my blog; kebe.top

 79. wonderful issues altogether, you simply won a new reader. What would you recommend in regards to your put up that you simply made a few days in the past? Any certain?

 80. Pembicaraan berkenaan laman taruhan online terunggul dapat anda temukan di strategi bermain bola gelinding yaitu tulisan dan tulisan sama bagusnya dengan konten ini.

 81. I will right away snatch your rss as I can’tto find your email subscription link or e-newsletter service.Do you have any? Kindly permit me recognize in orderthat I may subscribe. Thanks.

 82. I’m really impressed with your writing skills as well as with the layout on your blog. Is this a paid theme or did you customize it yourself? Anyway keep up the excellent quality writing, it is rare to see a nice blog like this one nowadays..

 83. Hello there, just became alert to your blog through Google, and found that it’s truly informative. I’m going to watch out for brussels. I will be grateful if you continue this in future. Many people will be benefited from your writing. Cheers!

 84. What’s Going down i’m new to this, I stumbled upon this I’ve discoveredIt absolutely helpful and it has aided me out loads. I’m hoping to give a contribution & help other users like its helped me.Good job.

 85. Phasellus suscipit libero ac justo molestie condimentum. Morbi fermentum volutpat urna, et hendrerit justo accumsan vel. Ut id dolor augue. Andrea Ross Ruvolo

 86. I work with computers bupropion reviews “The civil rights community wants to try to preserve” those precedents, he said. “Obviously, they’d like to win the case, but if you’re going to lose the case, at least don’t lose this line of precedents.”

 87. Mong Chang Cafe, a popular cafe in Pattaya Located in Pattaya Elephant Village near Nong Prue Municipality It is a unique cafe with good atmosphere in the midst of green areas.

 88. Hey there! This post couldn’t be written any better!Reading this post reminds me of my previous room mate!He always kept talking about this. I will forward this post to him.Pretty sure he will have a good read. Many thanks for sharing!

 89. Hello there! I know this is kind of off topic but I was wondering ifyou knew where I could find a captcha plugin for my comment form?I’m using the same blog platform as yours and I’m having problems finding one?Thanks a lot!

 90. It’s in point of fact a nice and helpful piece of info.I am glad that you simply shared this helpful information with us.Please stay us informed like this. Thanks for sharing.

 91. Oh my goodness! Impressive article dude! Thank you, However I am having troubles with your RSS. I donít understand why I can’t join it. Is there anybody having identical RSS issues? Anybody who knows the answer will you kindly respond? Thanx!!

 92. Whilst reading is nonetheless important, a coaching program provides you a strong foundation to function from. Put some of these poker coaching tools to use and you can quickly improve your game.

 93. Hi there i am kavin, its my first time tocommenting anyplace, when i read this posti thought i could also create comment due to this sensible piece of writing.

 94. Howdy are using WordPress for your blog platform? I’m new to the blog world but I’m trying to get started and set up my own.Do you need any html coding expertise to make your own blog?Any help would be greatly appreciated!

 95. Very nice post. I just stumbled upon your weblog and wanted to say that I’ve truly enjoyed surfing around your blog posts. After all I’ll be subscribing to your rss feed and I hope you write again very soon!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *