Kalamos Multisports Festival 2017: Κυριακή 23 Απριλίου 2017 (Κολύμβηση, Ποδηλασία & Τρέξιμο)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Kalamos Multisports Festival 2017: Μια διοργάνωση για όλους με Energy Triathlon, Aquathlon, Relay και Fitness events!

 

* Οι εγγραφές συνεχίζονται στο link
www.energyraces.gr/register/kalamos-multisport

 

 

Η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου και ο Δήμος Ωρωπού διοργανώνουν την Κυριακή 23 Απριλίου 2017 την αθλητική εκδήλωση “Energy Triathlon AttikiKalamos Multisports Festival 2017” στην περιοχή Καλάμου-Αγίων Αποστόλων του Δήμου Ωρωπού.

 

Την Τεχνική Επιμέλεια της διοργάνωσης έχει αναλάβει η Energy Races, ενώ Συνδιοργανωτές των αγώνων είναι η Επιτροπή Τουριστικής Αναπτυξης του Δήμου Ωρωπού (ΕΤΑΔΩ) και οι αθλητικοί οι σύλλογοι: Ναυτικός Όμιλος Αγίων Αποστόλων και Α.Ο. Θησέας Ζωγράφου.

 

Σκοπός της διοργάνωσης είναι η η τουριστική ανάπτυξη και προβολή του Δήμου Ωρωπού. Η ανάπτυξη οικολογικής συνείδησης και η προώθηση του λαικού μαζικού αθλητισμού.

 

Το Kalamos Multisport Festival φιλοξενείται σε μια από τις ομορφότερες τοποθεσίες του Δήμου Ωρωπού, λίγα μόνο χιλιόμετρα από την Αθήνα, που εξελίχθηκε μέσα στους αιώνες σε ένα διαμάντι της Βορειοανατολικής Αττικής. Οι Άγιοι Απόστολοι του Καλάμου, απέχουν μόλις 45 χιλιόμετρα από την Αθήνα.

 

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στον αγώνα Τριάθλου, είτε sprint απόστασης (750μ κολύμβηση – 20χλμ ποδηλασίας – 5χλμ τρέξιμο) είτε semi long (1.500μ κολύμβηση – 60χλμ ποδηλασία – 15χλμ τρέξιμο), όσο και στο πολύ προσιτό Aquathlon (750μ κολύμβηση – 5χλμ τρέξιμο), τα οποία θα διεξαχθούν μία εβδομάδα μετά το Πάσχα. Η διοργάνωση, πέρα από τους λάτρεις των multisports, θα «αγκαλιάσει» και τους fitness lovers γενικότερα, προσφέροντάς τους την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια γκάμα από fitness δραστηριότητες.

 

Μια διοργάνωση για όλους!

 

Το “Energy Triathlon Attiki – Kalamos Multisport Festival 2017” είναι ανοιχτό προς όλους τους αθλητές και αθλούμενους και που θέλουν να απολαύσουν τα αγαπημένα τους αθλήματα. Οι λάτρεις του Τριάθλου θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν για πρώτη φορά στον Κάλαμο Αττικής, με φόντο τον Ευβοϊκό, είτε ατομικά είτε σε ομάδες σκυταλοδρομίας. Οι πιο αρχάριοι αθλούμενοι, εκτός από το Τρίαθλο, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο ακόμα πιο προσιτό Aquathlon, που περιλαμβάνει μόνο κολύμβηση και τρέξιμο. Τόσο οι συμμετέχοντες στους αγώνες όσο και οι φίλοι τους, θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν και τα fitness προγράμματα που θα πλαισιώσουν το φεστιβάλ.

 

To Aquathlon είναι η πιο προσιτή επιλογή για τους νέους φίλους των multisport, ειδικά αν έχουν εμπειρία σε ένα από τα δυο αθλήματα που περιλαμβάνει, την κολύμβηση και το τρέξιμο. Στον Κάλαμο, το “φορμάτ” θα είναι το πιο απλό με 750 μέτρα κολύμβησης στην αρχή και 5χλμ τρέξιμο στη συνέχεια, μέχρι τον τερματισμό. Δεν χρειάζεται τον ποδηλατικό εξοπλισμό του τριάθλου, μόνο τον σωστό ρουχισμό (μαγιώ-μπλουζα) και παπούτσια τρεξίματος. Είναι fun , είναι αγωνιστικό, είναι για όλους, είναι ο ιδανικός τρόπος για να μπει κάνεις στον μαγικό κόσμο των Multisposrts!

 

 

Πάρε μέρος με την παρέα σου στην σκυταλοδρομία τριάθλου!

 

Το fun απογειώνει η συμμετοχή στο αγώνισμα της Σκυταλοδρομίας (Team Relay)! Στον αγώνα σκυταλοδρομίας η κάθε ομάδα μπορεί να αποτελείται από δύο ή τρεις αθλητές, με κάθε αθλητή της να κάνει από ένα σκέλος του τριάθλου. Έχεις στην παρέα σου κάποιον «καλό» στο ποδήλατο, ενώ για παράδειγμα εσύ είσαι καλύτερος στο τρέξιμο; Ή μήπως «έχεις» το κολύμπι καλύτερα; Η σκυταλοδρομία είναι ο πιο fun αγώνας του τριάθλου, με το feeling της ομάδας σου να σε πωρώνει ακόμα περισσότερο και, εν τέλει, να περνάτε καλά!

 

 

 

Η ομαδική εγγραφή στα ατομικά αγωνίσματα επιβραβεύεται με έκπτωση!

 

Στο “Energy Triathlon Attiki – Kalamos Multisports Festival 2017, ακόμα όμως κι αν θέλεις να συμμετάσχεις σε ατομικό αγώνισμα μπορείς να έχεις προνόμια με ομαδική εγγραφή οι οποίες επιβραβεύονται με έκπτωση. Με την προϋπόθεση ότι η ομάδα αποτελείται από τουλάχιστον 10 συμμετέχοντες, μπορούν οι αθλητές να έχουν το bonus της έκπτωσης, στα πλαίσια ομαδικής εγγραφής του συλλόγου, της ομάδας ή …της παρέας τους.

 

 

Οι διαδρομές του αγώνα, χάρτες, υψομετρικά, όρια χρόνου και τεχνικές επισημάνσεις

Η διοργάνωση δημοσίευσε στην ιστοσελίδα της www.energyraces.gr και συγκεκριμένα στο link

http://www.energyraces.gr/?event=energy-triathlon-attiki-2017

τους χάρτες των διαδρομών, τις υψομετρικές κλίσεις, τα όρια χρόνου που θα ισχύσουν αλλά και κάποιες τεχνικές επισημάνσεις που συμπεριλαμβάνονται στους κανονισμούς θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι οι συμμετέχοντες.

 

 

Η κολύμβηση θα γίνει στο κομμάτι της θάλασσας μπροστά από το πάρκινγκ των Αγίων Αποστόλων με εκκίνηση αριστερά της εγκατάστασης της περιοχής αλλαγών, ενώ οι αθλητές θα εξέλθουν μπροστά από την περιοχη αλλαγών. 1 γύρος για τη sprint απόσταση και 2 γύροι για την μεγάλη απόσταση.

 

Η ποδηλασία θα γίνει στο πανέμορφο κομμμάτι επί της Παραλιακής οδού Αγίων Αποστολων – Σκάλα Ωρωπού, ώς τη θέση «Κτήμα Λάτση» και επιστροφή. Η συνολική απόσταση της συγκεκριμένης διαδρομής είναι 12,5χλμ. Η άσφαλτος είναι πολύ καλής ποιότητας και η διαδρομή πάρα πολύ γρήγορη καθώς έχει ελάχιστα υψομετρικά και απαλές στροφές. Οι συμμετέχοντες στη σπριντ απόσταση θα κάνουν 2 γύρους (ακριβής απόσταση 25χλμ), ενώ οι συμμετέχοντες στη μεγάλη απόσταση θα κάνουν 5 γύρους (ακριβής απόσταση 62χλμ)

Το τρέξιμο θα γίνει επί της δημοσίας οδού προς την παραλία «Ανκόνα» και επιστροφή (απόσταση στροφής 5χλμ). Η διαδρομή είναι σχεδόν επίπεδη χωρις δυσκολίες. Οι συμμετέχοντες στη σπριντ απόσταση θα κάνουν 1 στροφή (5χλμ), ενώ οι συμμετέοντες στη μεγάλη απόσταση θα κάνουν 3 στροφές (15χλμ).

 

Το αγώνισμα Semi Long Distance Triathlon απευθύνεται σε έμπειρους και προπονημένους αθλητές και θα εφαρμοστούν όρια χρόνου κατά τη διεξαγωγή του. Στο Sprint Triathlon η διαδρομή της ποδηλασίας και του τρεξίματος θα κλείνει παράλληλα με τα όρια της Semi Long απόστασης.

 

 

 

Όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες, τους χάρτες, τα υψομετρικά και την αναλυτική προκήρυξη μπορείτε να τα δείτε στο link:

www.energyraces.gr/event/energy-triathlon-attiki-2017.

 

 

Οι εγγραφές συνεχίζονται στο link
www.energyraces.gr/register/kalamos-multisport

 

Ακολουθείστε την Ε.Ο.ΤΡΙ.

 

στο web
http://triathlon-hellas.com/

 

στο facebook
https://www.facebook.com/TriathlonHellas

 

στο Instagram
https://www.instagram.com/triathlon_hellas/

 

2,011 thoughts on “Kalamos Multisports Festival 2017: Κυριακή 23 Απριλίου 2017 (Κολύμβηση, Ποδηλασία & Τρέξιμο)”

 1. These are in fact wonderful ideas in about blogging.
  You have touched some pleasant points here. Any way keep up wrinting.

 2. Hello, i think that i saw you visited my site thus i came to “return the favor”.I am trying to find things to enhance my site!I
  suppose its ok to use a few of your ideas!!

 3. Thank you for your website post. Thomas and I are saving for just a
  new e book on this subject and your writing has made us all to save our own money.
  Your thinking really answered all our questions. In fact,
  over what we had acknowledged ahead of the time we stumbled on your excellent blog.

  My spouse and i no longer have doubts including a troubled mind because you have totally attended to each of our needs here.
  Thanks

  Review my webpage … Eggplant Explosion Male Enhancement Review

 4. I enjoy you because of your whole efforts on this website.
  Debby takes pleasure in setting aside time for internet research and it’s easy to understand why.
  Most people hear all regarding the powerful manner
  you render simple strategies via this web blog and in addition inspire response from website visitors on the
  situation so our simple princess is starting to learn a whole lot.
  Enjoy the rest of the year. You are doing a tremendous
  job.

  Feel free to surf to my blog :: Gentille Cream Review

 5. Whats up are using WordPress for your blog platform? I’m new to
  the blog world but I’m trying to get started and set up my
  own. Do you require any coding knowledge to make your own blog?
  Any help would be greatly appreciated!

  Here is my web page – Bitcoin Srush

 6. Pretty section of content. I just stumbled upon your website and in accession capital to assert that I get in fact enjoyed
  account your blog posts. Any way I will be subscribing to your feeds and even I achievement you access consistently fast.

  Feel free to surf to my web blog … Gentille Derma

 7. I believe that is one of the most important information for me.

  And i’m happy reading your article. But should observation on some basic things, The website
  taste is wonderful, the articles is in point of fact
  nice :D. Just right job, cheers.

  Feel free to surf to my webpage … Mili-Tac

 8. Unquestionably believe that which you said. Your favorite reason seemed to be on the internet the easiest thing to be aware of.
  I say to you, I definitely get annoyed while people consider worries that they
  plainly do not know about. You managed to hit the
  nail upon the top and defined out the whole thing without having side-effects , people could take a signal.
  Will likely be back to get more. Thanks

  Look at my web blog forum.adm-tolka.ru

 9. continuously i used to read smaller articles or reviews which as well clear their motive, and that is also happening with
  this article which I am reading at this time.

  Also visit my web blog – Freda

 10. I and my buddies came analyzing the nice ideas located on the
  website while at once I got an awful suspicion I never thanked
  you for those secrets. Most of the boys came very interested to see all of them and have honestly been loving them.
  Many thanks for getting well kind as well as for choosing varieties of decent ideas millions of individuals are really desirous to
  be aware of. Our sincere apologies for not saying thanks to you earlier.

  Feel free to visit my web page … Spark Aura Skin Serum

 11. After looking at a number of the articles on your site, I really appreciate
  your technique of blogging. I bookmarked it to my bookmark site list and
  will be checking back in the near future.
  Please visit my web site as well and let me know how you feel.

  Also visit my web-site – Far East XL Reviews

 12. What i don’t understood is in truth how you’re no longer
  actually much more well-appreciated than you
  might be now. You’re so intelligent. You recognize therefore considerably on the
  subject of this matter, made me individually believe it from numerous various angles.
  Its like women and men are not interested except it’s one thing to do with Lady gaga!

  Your personal stuffs great. Always care for it up!

  Feel free to visit my blog: Neo Bio Keto Reviews

 13. I was recommended this website through my cousin. I’m now not positive whether or not this put
  up is written by him as no one else know such special approximately my difficulty.
  You are incredible! Thank you!

 14. Nice blog here! Also your website loads up fast!
  What web host are you using? Can I get your affiliate link to your host?
  I wish my website loaded up as fast as yours lol

 15. I believe everything said made a great deal of sense.

  But, consider this, what if you added a little information? I mean, I don’t
  want to tell you how to run your website, however what if you added something that grabbed folk’s attention? I mean Kalamos Multisports Festival 2017:
  Κυριακή 23 Απριλίου 2017 (Κολύμβηση, Ποδηλασία & Τρέξιμο)
  – Cyclingworld.gr is kinda plain. You could peek at Yahoo’s front page
  and note how they create post headlines to get viewers to open the links.
  You might add a video or a related picture
  or two to get readers interested about everything’ve got to say.
  Just my opinion, it might bring your blog a little livelier.

 16. I appreciate, cause I found just what I used to
  be looking for. You have ended my 4 day long hunt! God Bless
  you man. Have a nice day. Bye

 17. Fantastic beat ! I wish to apprentice while you amend your website, how can i subscribe for a blog
  website? The account helped me a acceptable
  deal. I had been a little bit acquainted of this your
  broadcast offered bright clear concept

  Look into my blog … Phil

 18. You can certainly see your expertise within the work
  you write. The world hopes for even more passionate writers like you who aren’t
  afraid to say how they believe. At all times go after your heart.

  Stop by my blog post; MegaXL

 19. My programmer is trying to convince me to move to .net from
  PHP. I have always disliked the idea because of the expenses.
  But he’s tryiong none the less. I’ve been using Movable-type
  on various websites for about a year and am nervous about switching to
  another platform. I have heard excellent things about blogengine.net.
  Is there a way I can import all my wordpress content into it?

  Any kind of help would be really appreciated!

  Stop by my web blog; Sparkling Pure CBD Gummies

 20. I wanted to draft you this little bit of observation to be able to thank you
  so much once again just for the marvelous guidelines you’ve documented above.
  It was quite tremendously open-handed with you to make extensively all that a
  lot of people might have offered for sale for an ebook to get some cash for themselves, mostly given that you could possibly have tried
  it in the event you desired. These things additionally worked to provide a
  easy way to understand that the rest have the same dream
  just like my personal own to grasp a lot more on the
  topic of this issue. I am sure there are lots of more pleasurable sessions ahead for those
  who read carefully your blog post.

  Also visit my blog post … http://www.aniene.net/modules.php?name=Your_Account&op=userinfo&username=ScammellBrady

 21. I needed to create you one very small note in order to thank you so much
  the moment again about the wonderful knowledge you have discussed at this time.
  It’s really incredibly generous with you in giving openly precisely
  what many of us could possibly have made available as an electronic book to generate some bucks for
  their own end, primarily seeing that you might well have
  done it if you considered necessary. These
  strategies in addition acted to become fantastic way
  to comprehend other people online have a similar eagerness really like my personal
  own to see lots more in terms of this issue. I know there are millions of
  more pleasurable periods up front for individuals
  that read through your blog post.

  Feel free to surf to my homepage; Summer Valley CBD Gummies

 22. I just couldn’t depart your site before suggesting that I actually enjoyed the usual information a person provide for your visitors?

  Is going to be back incessantly to check up on new posts

 23. Cool blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere?
  A design like yours with a few simple adjustements
  would really make my blog shine. Please let me know where you got your
  design. Kudos

 24. We wish to thank you yet again for the beautiful ideas you offered Jeremy when preparing her own post-graduate research and also, most importantly, pertaining to providing the many ideas within a blog post.
  In case we had been aware of your blog a year ago,
  we may have been saved the needless measures we were participating in. Thanks
  to you.

  Look into my web blog – https://prettypeople.club

 25. Hiya! I know this is kinda off topic however , I’d figured I’d
  ask. Would you be interested in trading links or maybe guest authoring a blog article or
  vice-versa? My blog discusses a lot of the same subjects as
  yours and I think we could greatly benefit from each other.
  If you’re interested feel free to send me an email.
  I look forward to hearing from you! Great blog
  by the way! scoliosis surgery https://0401mm.tumblr.com/ scoliosis surgery

 26. Wonderful goods from you, man. I have be mindful your stuff previous to and you
  are just extremely fantastic. I actually like what you have received here, really like what you’re stating and the best way
  wherein you assert it. You are making it entertaining and you
  still take care of to stay it sensible. I can’t wait to learn far more from
  you. This is actually a great website. quest bars https://www.iherb.com/search?kw=quest%20bars quest bars

 27. Fascinating blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere?
  A design like yours with a few simple adjustements would really make my blog stand out.
  Please let me know where you got your theme. Thanks a lot

  My webpage … Felicia

 28. This is really interesting, You are a very professional blogger.
  I’ve joined your rss feed and stay up for seeking more of
  your magnificent post. Additionally, I have shared your website in my social networks!

  Feel free to surf to my site; lose fa

 29. Many thanks for kinds marvelous publishing! I absolutely appreciated examining it, you’re an incredible author.I will make sure to bookmark your blog and may usually come back extremely quickly. I need to stimulate you to carry on your terrific composing, have a wonderful getaway weekend!

 30. This is the right webpage for anybody who hopes to find out about this topic.
  You know a whole lot its almost hard to argue with you
  (not that I actually will need to?HaHa). You certainly put a fresh spin on a subject
  that has been discussed for years. Wonderful stuff, just wonderful!

  Also visit my webpage holiday weight loss

 31. Hiya very cool site!! Man .. Excellent .. Superb .. I’ll
  bookmark your site and take the feeds additionally?
  I’m happy to search out a lot of helpful information right here in the put up,
  we’d like work out more techniques in this regard, thank you for sharing.
  . . . . .

  my web site; http://www.comptine.biz

 32. hey there and thank you for your info ? I’ve definitely picked up something
  new from right here. I did however expertise some technical points using this web site, since I experienced to reload the
  site a lot of times previous to I could get it to load
  correctly. I had been wondering if your web hosting is OK?
  Not that I am complaining, but slow loading instances times
  will often affect your placement in google and could damage your high-quality score if
  ads and marketing with Adwords. Anyway I am adding this RSS to
  my email and can look out for much more of your respective exciting content.

  Make sure you update this again very soon.

  my blog post :: blast belly fat

 33. I’m amazed, I have to admit. Rarely do I encounter a blog that’s both educative and interesting, and
  without a doubt, you’ve hit the nail on the head. The problem is something which
  not enough men and women are speaking intelligently about.
  Now i’m very happy that I came across this during my search for something relating
  to this.

  My homepage … cannabis vodka

 34. With havin so much content and articles do you ever run into any issues of plagorism or copyright infringement?
  My site has a lot of exclusive content I’ve either created
  myself or outsourced but it looks like a lot of it is popping
  it up all over the internet without my permission. Do you know any solutions to help reduce
  content from being stolen? I’d truly appreciate it.

 35. Thanks for finally writing about > Kalamos Multisports Festival 2017: Κυριακή 23 Απριλίου 2017
  (Κολύμβηση, Ποδηλασία & Τρέξιμο) – Cyclingworld.gr < Loved it!

 36. Hi there! This post couldn’t be written any better! Reading through this post reminds me of my previous room mate! He always kept talking about this. I will forward this article to him. Pretty sure he will have a good read. Thank you for sharing!

 37. Hi there! This post couldn’t be written any better! Reading through this post reminds me of my previous room mate! He always kept talking about this. I will forward this article to him. Pretty sure he will have a good read. Thank you for sharing!

 38. Thanx for the effort, keep up the good work Great work, I am going to start a small Blog Engine course work using your site I hope you enjoy blogging with the popular BlogEngine.net.Thethoughts you express are really awesome. Hope you will right some more posts.

 39. I would like to thnkx for the efforts you have put in writing this blog. I am hoping the same high-grade blog post from you in the upcoming as well. In fact your creative writing abilities has inspired me to get my own blog now. Really the blogging is spreading its wings quickly. Your write up is a good example of it.

 40. This blog is definitely rather handy since I’m at the moment creating an internet floral website – although I am only starting out therefore it’s really fairly small, nothing like this site. Can link to a few of the posts here as they are quite. Thanks much. Zoey Olsen

 41. Forget about spam and advertising mailings.Keep your real inbox clean and secure. 10 Minute Mail provides temporary, secure, anonymous, free, disposable email address for 10 minutes.

 42. ip adresleri kullanıcıların kullanarak internette gezinebilmelerine imkan tanıyan ve numaralardan meydana gelen , internet servis sağlayıcısı tarafından sağlanan bir hizmettir.İp adresinin takibi çok kolaydır.Bu yüzden VPN , proxy ve dns değiştirme gibi yöntemleri sizlere öneriyoruz.0 güvenli hale gelmeyeceksiniz ancak takiniz zorlaşacaktır.VPN hizmetleri ücretli yada ücretsiz 3. taraflar tarafından sağlandığı için güvenli sayılmazsınız ve bu hizmet ile birlikte başka sitelere giriş yaptığınız şifreler görülebilir giriş yaptığınız sitelerin bir listesi yada aktiviteleriniz başkaları tarafından görülebilir.

 43. I love your blog.. very nice colors & theme. Did you create this website yourself? Plz reply back as I’m looking to create my own blog and would like to know wheere u got this from. thanks

 44. Hey there! Would you mind if I share your blog with my myspace group? There’s a lot of folks that I think would really appreciate your content. Please let me know. Thank you|

 45. Hi, I think your site might be having browser compatibility issues. When I look at your website in Safari, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, fantastic blog!

 46. Hi, I think your site might be having browser compatibility issues. When I look at your website in Safari, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, fantastic blog!

 47. Hi, just required you to know I he added your site to my Google bookmarks due to your layout. But seriously, I believe your internet site has 1 in the freshest theme I??ve came across. It extremely helps make reading your blog significantly easier.

 48. Your style is so unique in comparison to other folks I’ve read stuff from. Thanks for posting when you’ve got the opportunity, Guess I’ll just book mark this web site.|

 49. Hello! I could have sworn I’ve been to this blog before but after browsing through some of the post I realized it’s new to me. Anyways, I’m definitely happy I found it and I’ll be book-marking and checking back frequently!

 50. Hi, just required you to know I he added your site to my Google bookmarks due to your layout. But seriously, I believe your internet site has 1 in the freshest theme I??ve came across. It extremely helps make reading your blog significantly easier.

 51. Hello! I could have sworn I’ve been to this blog before but after browsing through some of the post I realized it’s new to me. Anyways, I’m definitely happy I found it and I’ll be book-marking and checking back frequently!

 52. Hi there! This post couldn’t be written any better! Reading through this post reminds me of my previous room mate! He always kept talking about this. I will forward this article to him. Pretty sure he will have a good read. Thank you for sharing!

 53. Hi, I think your site might be having browser compatibility issues. When I look at your website in Safari, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, fantastic blog!

 54. I would like to thnkx for the efforts you have put in writing this blog. I am hoping the same high-grade blog post from you in the upcoming as well. In fact your creative writing abilities has inspired me to get my own blog now. Really the blogging is spreading its wings quickly. Your write up is a good example of it.

 55. Hi, I think your site might be having browser compatibility issues. When I look at your website in Safari, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, fantastic blog!

 56. I would like to thnkx for the efforts you have put in writing this blog. I am hoping the same high-grade blog post from you in the upcoming as well. In fact your creative writing abilities has inspired me to get my own blog now. Really the blogging is spreading its wings quickly. Your write up is a good example of it.

 57. I would like to thnkx for the efforts you have put in writing this blog. I am hoping the same high-grade blog post from you in the upcoming as well. In fact your creative writing abilities has inspired me to get my own blog now. Really the blogging is spreading its wings quickly. Your write up is a good example of it.!!!

 58. Those are yours alright! . We at least need to get these people stealing images to start blogging! They probably just did a image search and grabbed them. They look good though!

 59. Nice blog here! Additionally your website loads up very fast! What web host are you the usage of? Can I am getting your associate link on your host? I wish my website loaded up as quickly as yours lol!!

 60. It is rare to discover a specialist in whom you might have some faith. In the world these days, nobody genuinely cares about showing others exactly how in this issue. How fortunate I am to have now found such a wonderful website as this. It is people like you that make a genuine difference currently through the suggestions they discuss.!!

 61. The camera work heightens this loss of individuality by filming everyone from the back or side whenever there is action, so close you can’t tell who is doing what, or were in relation to other people they are doing anything with.!!!

 62. Sahabet bahis sitesi içerisinde yer alacak olan spor müsabakaları; futbol, basketbol, voleybol, hentbol, tenis, buz hokeyi ve rugby gibi branşları içerip

 63. Bahis haberleri, son dakika Bahis haber ve gelişmeleri burada. Son Dakika: Şehit yakınına küfreden Lütfü Türkkan’ın dokunulmazlığının kaldırılması için

 64. 2013 yılında bahis siteleri arasında hizmete başlayan Goldenbahis sitesi tasarımının şık yapısı, Pronetgaming altyapısıyla kaliteli bahsi oyunculara sunmaktadır

 65. JokerBet, oynaması çok kolay olan ve günün 24 saati canlı modda mevcut benzersiz bir kart oyunudur. Oyun, desteden bir sonraki kartı tahmin etmeyi önerir.

 66. Hi, just required you to know I he added your site to my Google bookmarks due to your layout. But seriously, I believe your internet site has 1 in the freshest theme I??ve came across. It extremely helps make reading your blog significantly easier……!:

 67. Simply desire to say your article is as amazing. The clarity to your publish is simply great and i can think you are an expert in this subject. Well along with your permission allow me to snatch your RSS feed to stay updated with drawing close post. Thank you one million and please continue the rewarding work.|…

 68. Hello! I could have sworn I’ve been to this blog before but after browsing through some of the post I realized it’s new to me. Anyways, I’m definitely happy I found it and I’ll be book-marking and checking back frequently!

 69. This is a very good tips especially to those new to blogosphere, brief and accurate information… Thanks for sharing this one. A must read article.

 70. I love your blog.. very nice colors & theme. Did you create this website yourself? Plz reply back as I’m looking to create my own blog and would like to know wheere u got this from. thanks

 71. I would like to thnkx for the efforts you have put in writing this blog. I am hoping the same high-grade blog post from you in the upcoming as well. In fact your creative writing abilities has inspired me to get my own blog now. Really the blogging is spreading its wings quickly. Your write up is a good example of it.

 72. Restbet giriş yapacak kullanıcıların tercih ettiği firma onaylı bir siteyiz. Öncelikle site adresinden bahsetmek gerekirsek 2015 yılında açılmış bir bahis ve

 73. This blog is definitely rather handy since I’m at the moment creating an internet floral website – although I am only starting out therefore it’s really fairly small, nothing like this site. Can link to a few of the posts here as they are quite. Thanks much. Zoey Olsen

 74. Hi, just required you to know I he added your site to my Google bookmarks due to your layout. But seriously, I believe your internet site has 1 in the freshest theme I??ve came across. It extremely helps make reading your blog significantly easier.

 75. Hi there! This post couldn’t be written any better! Reading through this post reminds me of my previous room mate! He always kept talking about this. I will forward this article to him. Pretty sure he will have a good read. Thank you for sharing!!……

 76. Hi there! This post couldn’t be written any better! Reading through this post reminds me of my previous room mate! He always kept talking about this. I will forward this article to him. Pretty sure he will have a good read. Thank you for sharing!

 77. Hi there! This post couldn’t be written any better! Reading through this post reminds me of my previous room mate! He always kept talking about this. I will forward this article to him. Pretty sure he will have a good read. Thank you for sharing!

 78. Having read this I thought it was very informative. I appreciate you taking the time and effort to put this article together. I once again find myself spending way to much time both reading and commenting. But so what, it was still worth it!

 79. Hi, just required you to know I he added your site to my Google bookmarks due to your layout. But seriously, I believe your internet site has 1 in the freshest theme I??ve came across. It extremely helps make reading your blog significantly easier.

 80. I’d have to examine with you here. Which is not one thing I usually do! I take pleasure in reading a post that may make folks think. Additionally, thanks for permitting me to comment!

 81. Having read this I thought it was very informative. I appreciate you taking the time and effort to put this article together. I once again find myself spending way to much time both reading and commenting. But so what, it was still worth it!

 82. I would like to thnkx for the efforts you have put in writing this blog. I am hoping the same high-grade blog post from you in the upcoming as well. In fact your creative writing abilities has inspired me to get my own blog now. Really the blogging is spreading its wings quickly. Your write up is a good example of it.

 83. İnsan yaşamı bugüne dek türlü hastalık geçirmiş ve artık evrimleşme sonucu birçok hastalığa bağışıklık kazanmıştır. Geçmişte bu hastalıkların çoğu insan ölümlerine sebep olurken; bugün artık adaptasyon sayesinde insan bedeni kendini bu hastalıklara karşı bağışık hale getirmiştir. Sağlımıza önem vermek uzun ömürlü bir yaşamın ilk ve en önemli maddesidir. Bunun için güncel sağlık bilgileri hakkında okumalar yapmak gerekiyor. Ancak her bilginin doğruluğunun teyide muhtaç olduğu günümüz dünyasında karşılaştığımız bilgilere ihtiyatlı yaklaşmak gerekiyor. Diğer yandan insan hayatını düşünen ve etik doğrulara önem veren yayın kuruluşları da bulunmuyor değil. Bunlardan belki de en önemlisi Sağlık Ajandası diyebiliriz. Sağlık Ajandası, insan yaşamında fayda sağlayacak, insana hayatına önem veren sağlık bilgileri derleyip paylaşan bir online yayın platformudur. Bugüne kadar onlarca konuda önemli makaleler paylaşan internet sitesi, sağlık konusunda meraklı ve araştırmayı seven okurlar için kıymetli mecralardan birisi konumunda. Bilimsel veriden uzak ve doğruluğu tartışılan bilgileri paylaşmak yerine, bilimle beraber kanıtlanmış ve otoriteler tarafından onaylı içerikleri paylaşan platform, uzun yıllar yayın faaliyetlerine devam etmek istiyor.

 84. İçinde bulunduğumuz son dönemde pandemi yaşanmasıyla beraber artık dijital mecralar üzerinden sağlık hakkında içeriğe ulaşma güdüsü artmış durumda. Yani her insan artık akıllı telefonuyla tıbbi ve medikal araştırmalar yapıyor ve bu konularda onlarca içerik okuyor. Fakat birçok kişi de bu tür içeriğe olan rağbeti bildiği için bu konuda niteliğe değil, niceliğe önem vererek yüzlerce sağlık haberleri yayınlıyor. Bu gibi siteleri ayıklayamayan okuyucu da maalesef yanlış kaynaklarla doluyor. Bu nedenle size takip etmeniz için güzel bir site öneriyoruz. Sağlık Ajandası isimli internet sitesi, sağlık hakkında kaynağından güncel ve doğru içerik sunuyor. Yukarıdaki kötü örneklerde olduğu gibi sayıya değil, kaliteye önem veriyorlar. Bu nedenle sadece güvenilir sağlık haberleri yayınlıyor ve önemli analizleri paylaşıyorlar. İnsanlar için sağlığın ne derece önemli olduklarını bildikleri için panik ortamı oluşturacak komplo teorisi içeren bilgilerden uzak duruyor ve daima bilimsel makalelerle kanıtlanmış bilgileri aktarıyorlar. Bu noktada sağlık haberleri takip etmek ve dünyada olup biten tıbbi gelişmelerden haberdar olmak için güzel bir ortam olduğunu söyleyebiliriz.

 85. Thanx for the effort, keep up the good work Great work, I am going to start a small Blog Engine course work using your site I hope you enjoy blogging with the popular

 86. Betist, düzenleme kurumu tarafından sağlanan resmi bir lisansa sahip güvenilir bir casino platformudur. Şirket, 2017’den beri şaşırtıcı ve canlı spor bahis .

 87. Dünyayı kasıp kavuran kripto para piyasasında Müslümanların kripto para yatırımı konusundaki soru işaretlerini gidermek için ortaya çıktığını iddia eden Caizcoin nedir? Müslümanların kripto para piyasasında helal/haramlık noktasında bazı endişeleri olduğunu fark eden birileri (Birileri diye nitelendiriyorum; çünkü projenin arkasında kimler olduğu şeffaf değil.), Caizcoin adında bir kripto para birimi çıkardı.