Athens Triathlon Team : Νέος Χορηγός “Το Ποδήλατο – www.topoilato.gr”

Estimated read time 1 min read

Athens Triathlon Team : Νέος Χορηγός “Το Ποδήλατο – www.topoilato.gr”

Η Athens Triathlon Team στο πλαίσιο της αναβάθμισης των υπηρεσιών υποστήριξης προς τους αθλητές της θα προχωρήσει στην συνεργασία με συνεργασία με το κατάστημα “Το Ποδήλατο – www.topoilato.gr”,, εταιρεία παροχής υπηρεσιών και εμπορικής διακίνησης προϊόντων που αφορά την αγωνιστική ποδηλασία και το Τρίαθλο.

H Υπεύθυνη επικοινωνίας της Athens Triathlon Team Μαρία Ψαρέλη δήλωσε σχετικά : “Ευελπιστούμε σε μία εξαιρετική συνεργασία με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες & προϊόντα για τους αθλητές μας που θα τους βοηθήσει σημαντικά στην επίτευξη των αθλητικών μας στόχων. Εμείς από την πλευρά μας εγγυόμαστε την σωστή και συνεχή προβολή του Χορηγού μας.»

“Το Ποδήλατο – www.topoilato.gr” είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Cervelo στην Ελλάδα τα τελευταία 7 χρόνια. Είναι μία επιχείρηση με απόλυτη ειδίκευση στην αγωνιστική ποδηλασία και το τρίαθλο. Για το επόμενο ένα χρόνο η εταιρεία θα αναλάβει την υποστήριξη των τριαθλητών σε σημαντικούς τομείς όπως η μηχανική υποστήριξη, το bike fitting, η σωστή επιλογή ανταλλακτικών κ.λπ.

Ο υπεύθυνος του καταστήματος “Το Ποδήλατο” δήλωσε σχετικά : “Μας εμπιστεύονται καθημερινά οι περισσότεροι – σχεδόν όλοι – πρωταθλητές Ελλάδος, καθημερινοί αθλητές και χομπίστες, απλά για να κάνουμε αυτό που γνωρίζουμε καλύτερα: Μηδενικά μηχανικά προβλήματα! Με βάση την 25ετή μας εμπλοκή σε αγώνες ποδηλασίας, διάθλου και τριάθλου θα καταβάλουμε την μέγιστη προσπάθεια για την υποστήριξη της ομάδας Athens Triathlon Team”

Για περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες και τα ειδικευμένα προϊόντα ποδηλασίας και τριάθλου επικοινωνήστε με το : “Το Ποδήλατο”-Χαρίλαου Τρικούπη 5 – Άλιμος -Στάση ΜΕΤΡΟ Ηλιούπολη- 210.9913.510 -www.cervelo.gr

Για περισσότερες πληροφορίες για την Athens Triathlon Team επικοινωνήστε στο : 6937170260 η μέσω εμαιλ στοinfo@triathlonworld.gr.

 

You May Also Like

More From Author

4Comments

Add yours

+ Leave a Comment