Ενημέρωση της ελληνικής ομάδας ποδηλασίας για τις εθνικές πίστας.

Estimated read time 1 min read

Στο πλαίσιο της τακτικής πληροφόρησης που αφορά στην πορεία των εθνικών μας ομάδων και ειδικότερα της πίστας, μετά από αντίστοιχες εισηγήσεις και προτάσεις του αντίστοιχου εφόρου και του προπονητή, και την σύμφωνη γνώμη της Τεχνικής Επιτροπής, σχετικά με την συγκρότηση, τις προετοιμασίες και την συμμετοχή στις διεθνείς διοργανώσεις, σας ενημερώνουμε για τα παρακάτω:

1. Η συγκρότηση και η προετοιμασία της ομάδας σπρίντ Ελίτ, θα αρχίσει αμέσως μετά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας Ελίτ.

2. Αυτό το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, θα αποτελέσει ένα από τα βασικά κριτήρια της επιλογής και στελέχωσης της Εθνικής Ομάδας Σπρίντ για την έναρξη της προετοιμασίας ενόψει του Διεθνούς Grand Prix Πίστας, χωρίς να αναιρούνται και τα υπόλοιπα κριτήρια
επιλογής που σας έχουν ήδη αποσταλεί στο παρελθόν.

3. Στο Διεθνές Grand Prix Πίστας, σε επίπεδο εθνικών ομάδων ελίτ, η χώρα μας θα συμμετέχει με μια Εθνική Ομάδα Ελίτ αποτελούμενη από 8 αθλητές σπρίντ και 2 – 4 αθλητές αντοχής (ένα από τα βασικά κριτήρια και για τους αθλητές αντοχής θα είναι το Πανελλήνιο Πίστας, χωρίς να αναιρούνται και τα υπόλοιπα κριτήρια, που σας έχουν ήδη αποσταλεί στο παρελθόν).

Επίσης στο εν λόγω Grand Prix σε επίπεδο εθνικών ομάδων εφήβων, η χώρα μας θα συμμετέχει με μια Εθνική Ομάδα Εφήβων αποτελούμενη από 4 – 6 αθλητές σπρίντ και 2 – 4 αθλητές αντοχής. Βασικά κριτήρια για τους αθλητές αυτούς θα είναι το αντίστοιχο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας καθώς και το Πανευρωπαϊκό Πίστας της Anadia, χωρίς να αναιρούνται και τα υπόλοιπα κριτήρια, που σας έχουν ήδη αποσταλεί στο παρελθόν).

4. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και το Διεθνές Grand Prix Πίστας, θα αποτελέσουν ένα από τα βασικά κριτήρια της επιλογής και στελέχωσης της Εθνικής Ομάδας σπρίντ, για την συνέχιση της προετοιμασίας ενόψει των επομένων διεθνών διοργανώσεων
(Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πίστας, Παγκόσμια Κύπελλα, κλπ). Εκκρεμεί μία απόφαση για τους αθλητές αντοχής και ειδικότερα για το Ολυμπιακό αγώνισμα του Ομνιουμ.

Ενημέρωση σχετικά με την συμμετοχή Ελλήνων αθλητών στο Διεθνές Grand Prix Πίστας

Πέραν των συμμετοχών που αναγράφονται στην παράγραφο 3, σχετικά με την συμμετοχή των Εθνικών Ομάδων στο Διεθνές Grand Prix Πίστας, σύμφωνα με την προκήρυξη του αγώνα, που είναι ήδη αναρτημένη στο διαδίκτυο, μπορούν να λάβουν μέρος και
ομάδες Τοπικών Επιτροπών και Ενώσεων καθώς και Σωματεία.

Για τις ομάδες αυτές, λόγω του Πανελληνίου Πρωταθλήματος και του συστήματος της επιλογής των Εθνικών Ομάδων, που περιγράφεται παραπάνω, οι δηλώσεις συμμετοχής για το Διεθνές Grand Prix Πίστας, θα πρέπει να αποσταλούν λεπτομερώς συμπληρωμένες με όλα τα στοιχεία των αθλητών, αθλητριών και συνοδών με λατινικούς χαρακτήρες, το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 14:00.

Μετά το πέρας των Δηλώσεων Συμμετοχής και εφόσον οι συμμετοχές υπερβαίνουν τα όρια πού αναγράφονται στην Προκήρυξη, θα γίνει επιλογή των συμμετοχών από την Ομοσπονδία, με κριτήριο τις συμμετοχές και τα αποτελέσματα των αντιστοίχων αγωνισμάτων των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων.

You May Also Like

More From Author

2Comments

Add yours

+ Leave a Comment