Ευρωπαικό πρωτάθλημα ποδηλασίας πίστας : Χάλκινο στο σκρατς

Μεγάλη επιτυχία για τα Ελληνικά χρώματα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πίστας Εφήβων, Ανδρών U23 στην Anandia της Πορτογαλίας. Ο Έφηβος Πρωταθλητής του Π.Ο. Καρδίτσας Ζήσης Σούλιος με εκπληκτική εμφάνιση, κατάφερε σήμερα να ανέβει στο βάθρο των νικητών, κατακτώντας το Χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα του Σκράτς. Με την επιτυχία του αυτή ο Τρικαλινός – πρώτη χρονιά έφηβος  αθλητής – κατάφερε να αμβλύνει τις εντυπώσεις απο τη μέχρι τώρα συνολική εμφάνιση της Εθνικής μας ομάδας στο Πρωτάθλημα, που όμως πρέπει να σημειώσουμε ότι είναι πολύ υψηλού επιπέδου και κατά γενική ομολογία οι επιδόσεις των Ευρωπαίων αθλητών που μετέχουν σε αυτό είναι πολύ καλές και έχουν δυσκολέψει αφάνταστα τους άπειρους από τέτοιους αγώνες Έλληνες διεθνείς.

Κατά τα άλλα, από τη μέχρι σήμερα παρουσία της Εθνικής μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που συνεχίζεται σήμερα το απόγευμα και τελειώνει αύριο, μπορούμε να ξεχωρίσουμε την 3η θέση στο αγώνισμα μιας στροφής με φόρα του έφηβου Πρωταθλητή του Σπαρτιατικού Αναστάσιου Αντωνόπουλου, με το οποίο άνοιξε την αυλαία του αγωνίσματος Όμνιουμ. Η συνέχεια δεν ήταν όμως η ανάλογη (13ος στους πόντους  – 10ος στο elimination) και έτσι βρίσκεται στην 9η θέση στα μισά του αγωνίσματος (απομένουν 3 αγωνίσματα).

Από τους νέους άνδρες αξιόλογη μπορεί να χαρακτηριστεί η εμφάνιση του Αργύρη Σωτηρακόπουλου, που με καλή επίδοση στον προκριματικό του αγωνίσματος ταχύτητας (10΄΄424) προκρίθηκε στο 1/16, αλλά αποκλείστηκε στη συνέχεια, ενώ στο αγώνισμα του ομαδικού σπρίντ έκανε πολύ καλό πρώτο γύρο, που όμως δεν είχε την ανάλογη συνέχεια από τους συναθλητές του και έφερε την Εθνική μας στην 7η θέση (πέρασε την Ισπανία).

2 thoughts on “Ευρωπαικό πρωτάθλημα ποδηλασίας πίστας : Χάλκινο στο σκρατς”

  1. I have been looking for articles on these topics for a long time. baccarat online I don’t know how grateful you are for posting on this topic. Thank you for the numerous articles on this site, I will subscribe to those links in my bookmarks and visit them often. Have a nice day

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *