Ανδρέας Κιλιγκαρίδης…

Δελτίο Τύπου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κανόε Καγιάκ. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την υγεία του αθλητή μας ΚΙΛΙΓΚΑΡΙΔΗ Ανδρέα θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα εξής:

Σήμερα 11/6/2013 και ώρα 14.00’ το ιατρικό συμβούλιο αποφάσισε ότι η κατάσταση του αθλητή κρίνεται ως μη αναστρέψιμη και σύμφωνα με την Πολωνική νομοθεσία θα προέβαιναν στην αποσύνδεση από τα μηχανήματα υποστήριξης.

Η Ομοσπονδία μας , η Πρεσβεία , το Προξενείο μας στην Βαρσοβία και το Υφυπουργείο αθλητισμού κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες προκειμένου να στηρίξουν την απόφαση της οικογένειας και να μην αποσυνδεθεί από τα μηχανήματα το αθλητής μας.

Την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή , πριν οι Πολωνοί ιατροί προβούν στην αποσύνδεση και ενώ ακόμη και οικείοι του πίστευαν ότι αυτοί θα το έκαναν πράξη  , η Πρέσβειρα μας στην Βαρσοβία κ-α ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ , κατάφερε και έλαβε παράταση μίας ημέρας και ο αθλητής μας παραμένει στην εντατική διασωληνομένος.

Αυτή την στιγμή γίνεται προσπάθεια να βρεθεί ιατρός ο οποίος θα μπορέσει να ταξιδέψει μέχρι το νοσοκομείο της Πολωνίας που νοσηλεύεται ο αθλητής μας.

You May Also Like

More From Author

1 Comment

Add yours

+ Leave a Comment