Έκκληση για τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Estimated read time 1 min read

Παρακαλούνται οι αθλητές/ -τριες  καθώς και οι εθελοντές/ -ντριες του 2ου Μητροπολιτικού Αγώνα να διαβάσουν το παρακάτω μήνυμα της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης και εάν μπορούν να φέρουν τρόφιμα  και προιόντα γενικότερα το πρωί του αγώνα.

Οι αθλητές που θα φέρουν τρέφιμα θα έχουν ειδική έκπτωση (της τάξης του 20%) στον επόμενο αγώνα που θα διοργανωθεί από το TriathlonWorld.

Επίσης οι 30 προσκλήσεις για την έκθεση αυτοκινήτου θα διατεθούν κατά πρωτεραιότητα σε όσους φέρουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης

 

 

ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

Κοινωνική Υπηρεσία

Αλεξιουπόλεως 27 (α ΄όροφος) Αργ/λη

τηλ. 210 9961973 & 210 9904205 φαξ 210 9904206

email ygeia@0100.syzefxis.gov.gr

 

ΕΚΚΛΗΣΗ

για συγκέντρωση Τροφίμων και Ειδών Πρώτης Ανάγκης

 

Στις δύσκολες μέρες που όλοι βιώνουμε, με την ανεργία και την φτώχεια να πλήττουν σχεδόν κάθε σπίτι, τα αιτήματα για ενίσχυση συμπολιτών μας που στερούνται τα απαραίτητα αγαθά για την επιβίωσή τους είναι πλέον πολλαπλάσια σε σχέση με το παρελθόν, υπερβαίνοντας συχνά τις δυνατότητες ανταπόκρισης μας.

Ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης αναγνωρίζοντας αυτή την διογκούμενη ανάγκη έθεσε σε λειτουργία μια Εθελοντική Τράπεζα Τροφίμων που προσφέρει ήδη από τον Δεκέμβριο του 2011 τακτική υλική υποστήριξη σε δεκάδες συνανθρώπους μας που υποφέρουν. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι ο αριθμός των υποστηριζόμενων οικογενειών αυξάνεται κάθε μέρα και ότι μέχρι τον Σεπτέμβριο 2012 ο συνολικός καταγεγραμμένος αριθμός ανέρχονταν στις 196 οικογένειες, περισσότερα δηλαδή από 600 άτομα.

 

Η πρόσκληση για παροχή βοήθειας, με σύνθημα ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ απευθύνεται σε όλους, ελπίζοντας ότι πάρα τις οικονομικές δυσκολίες, ο καθένας μας μπορεί να συμβάλει στο μέτρο των δυνατοτήτων του.

Τα είδη που συγκεντρώνουμε στην Αποθήκη Τροφίμων της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου (Αλεξιουπόλεως 27, ισόγειο στην Αργυρούπολη) χάρη στην δική σας συνεισφορά είναι τα ακόλουθα:

 

  1. Βασικά είδη διατροφής μακράς διαρκείας κατά σειρά προτεραιότητας, όπως ελαιόλαδο, γάλα, ζάχαρη, είδη πρωινού, ντοματοχυμό, μπισκότα, όσπρια, αλεύρι, ρύζι, ζυμαρικά, καφέ, κ.α.
  2. Είδη καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής όπως σαμπουάν, καθαριστικά δαπέδου, χλωρίνη, σκόνη πλυντηρίου, οδοντόκρεμες, σερβιέτες, πάνες ενηλίκων και βρεφών κ.α.

 

Η όποια μικρή βοήθεια έχει τεράστια αξία.

Σας ευχαριστούμε θερμά.

You May Also Like

More From Author

4Comments

Add yours
  1. 4
    baccarat online

    I’m writing on this topic these days, baccarat online, but I have stopped writing because there is no reference material. Then I accidentally found your article. I can refer to a variety of materials, so I think the work I was preparing will work! Thank you for your efforts.

+ Leave a Comment