ΣΚΑΙ TV : «Φυσικά ασχολούμαστε με την μπάλα…Με την ποδηλασία θ’ασχοληθούμε;»

H διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ μας είχε πείσει ότι έχει ιδιαίτερη ευαισθησία σε περιβαλλοντολογικά ζητήματα μέσω πολλών σχετικών ενεργειών που έκανε, όπως αναδασώσεις, σχετικές εκπομπές κ.λπ. Ομως φαίνεται ότι αυτά είναι μόνο κόλπα μάρκετινγκ και δεν είναι η πραγματική κουλτούρα της εταιρείας και των εργαζομένων σε αυτή. Διαφορετικά πως να εξηγήσεις την στάση των Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Οικονόμου που στην σημερινή τους εκπομπή δήλωσαν τα ποδοσφαιρικά τους αισθήματα και στράφηκαν ανεξηγήτως εναντίον της ποδηλασίας : «Φυσικά με την μπάλα ασχολούμαστε…. Με την ποδηλασία θα ασχοληθούμε;». Στην συνέχεια προσπάθησαν να το διορθώσουν λέγοντας «ότι η ποδηλασία είναι μία χαρά».  Μία χαρά και δύο τρομάρες είστε εσείς με τις ανόητες τοποθετήσεις σας.  Το σχόλιό τους φυσικά ήταν γενικότερα απαξιωτικό για όλα τα αθλήματα πέρα του ποδοσφαίρου.

Για να τους απαντήσουμε να τους πούμε ότι για να ασχοληθεί κάποιος με την ποδηλασία πρέπει να μην είναι ποδοσφαιρικός κάφρος και να έχει οικολογική συνείδηση και να ενδιαφέρεται για τα πολιτιστικά δρώμενα. Δηλαδή όλα αυτά για τα οποία υποτίθεται ότι ο ΣΚΑΙ και η Καθημερινή ήθελαν να μας πείσουν ότι ενδειαφέρονται. Γιατί το ποδήλατο είναι και παράγει πολιτισμός. Είτε κάποιος το χρησιμοποιεί ως μέσο μετακίνησης, είτε κάποιος το χρησιμοποιεί ως μορφή άσκησης, είτε κάποιος παρακολουθεί αγώνα ποδηλασίας.Για να παρακολουθήσει όμως ποδηλασία θέλει γνώσεις και θέλει να έχεις κάνει ποδήλατο. Προφανώς για τον συγκεκριμένο ραδιοσταθμό εμείς που ασχολούμαστε με την ποδηλασία είμαστε ηλίθιοι και έξυπνοι είναι μόνο όσοι φανατίζονται με τα ποδοσφαιρικά δρώμενα.

Η διοίκηση του ραδιοσταθμού οφείλει μία έγγραφη συγνώμη από όλους τους ποδηλάτες και από όλους του έλληνες φιλάθλους που ασχολούνται με όλα τα αθλήματα πλην του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ, που όπως φάνηκε από την σημερινή εκπομπή υπάρχουν για τους δύο παρουσιαστές. Μέχρι τότε προτείνουμε σε όλους τους ποδηλάτες να βλέπουν ΝΕΤ, Mega, ANT1 … «με τον ΣΚΑΙ  θα ασχοληθούμε;»

You May Also Like

More From Author

1 Comment

Add yours

+ Leave a Comment