Γιορτή Ποδηλάτου – Ημέρα Νεολαίας 2011

Την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011, στις 10:00 το πρωί, στον εσωτερικό δρόμο μεταξύ Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων και ΣΕΦ του Φαληρικού Όρμου, ο Ποδηλατικός Σύλλογος ΚΡΟΝΟΣ Νικαίας με την αρωγή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας [ΕΟΠ], διοργανώνει ποδηλατικούς αγώνες για αθλητές και αθλήτριες των κατηγοριών Mini Μικρά, Mini Μεγάλα, Παμπαίδων και Παγκορασίδων με την επωνυμία ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ – ΗΜΕΡΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ 2011.

Βρισκόμαστε για μοναδι…κή φορά σε τροχιά πρόκρισης στην Ολυμπιάδα του 2012 με αθλητές σε όλα τα αγωνίσματα [δρόμο, πίστα, ορεινή ποδηλασία]. Με αφορμή αυτό, πρέπει να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο στη βάση έτσι ώστε η πρόκριση μας στο Λονδίνο να μην αποτελέσει τυχαίο γεγονός. Οι μικροί μας αθλητές τούτη τη φορά θα είναι οι πρωταγωνιστές της γιορτής που θα κάνουμε, με την ελπίδα στο εξής να είναι για κάθε φορά.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 30.10.2011

08:00-09:45 Λειτουργία Γραμματείας στο parking [Κατάθεση Δελτίων, Παραλαβή Αριθμών].

09:45 Τεχνικό Συνέδριο. Η παρουσία των εκπροσώπων των Σωματείων είναι υποχρεωτική.

10.15 Αγώνες Ατομικής Χρονομέτρησης για όλες τις κατηγορίες με σειρά εκκίνησης Mini Μικρά, Mini Μεγάλα, Παγκορασίδων και Παμπαίδων.

Αμέσως μετά τη λήξη της Ατομικής Χρονομέτρησης ακολουθεί ο Αγώνας Αντοχής για όλες τις κατηγορίες με σειρά εκκίνησης Mini Μικρά, Mini Μεγάλα, Παγκορασίδων και Παμπαίδων στη διαδρομή που φαίνεται στο συνημμένο σκαρίφημα:

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours