Αφού έλυσε όλα τα προβλήματα του ελληνικού αθλητισμού η ΓΓΑ ασχολείται με το κρίκετ.

Στην αρχή νομίζαμε ότι είναι αστείο. Διαβάστε την παρακάτω ανακοίνωση, δελτίο τύπου της ΓΓΑ. Ο γενικός γραμματέας αθλητισμού αφού έλυσε όλα τα προβλήματα του ελληνικού αθλητισμού σε συνάντηση με τον κ. Στήβενς έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο κρίκετ. Εδώ δεν υπάρχει κολυμβητήριο ανοιχτό, λόγω έλλειψης πετρελαίαου, το προπονητήριο των εθνικών μας ομάδων το ΕΑΚ  Αγιου Κοσμά είναι υπό διάλυση, οι υπάλληλοι απλήρωτοι και ο ΓΓΑ ασχολείται με το κρίκετ…και μάλιστα βγάζει και ανακοίνωση πανηγυρίζοντας γι’αυτό!!!

http://www.gss.gov.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1025:bitsaksis-sinantisiaustralo-deltio-tipou&catid=118:2010-02-04-08-20-45&Itemid=721

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 26 Οκτωβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του με τον βουλευτή του Κόμματος των Φιλελευθέρων του Πολιτειακού Κοινοβουλίου της Νότιας Αυστραλίας Τέρρυ Στήβενς, σκιώδη Υπουργό Αθλητισμού & Αναψυχής Τουρισμού και Τυχερών Παιχνιδιών.
Συζήτησαν θέματα αθλητισμού και αθλητικού τουρισμού. Ιδιαίτερη έμφαση έδωσαν στο άθλημα του Κρίκετ και την υφιστάμενη συνεργασία μεταξύ της Ελληνικής Ομοσπονδίας του αθλήματος και της Ελληνικής Ομογένειας της Αυστραλίας.

You May Also Like

More From Author

3Comments

Add yours

+ Leave a Comment