Όλοι οι ερασιτέχνες ποδηλάτες έχουν την ευκαιρία τώρα να γίνουν Παγκόσμιοι πρωταθλητές!

Δελτίο Τύπου των Διοργανωτών. H Sports Promotion Hellas ανέλαβε από τη Παγκόσμια Ένωση Ποδηλασίας (UCI) τη τιμή να διοργανώσει τον πρώτο Προκριματικό αγώνα επί ευρωπαϊκού εδάφους από το UCI World Cycling Tour του 2012, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στο νησί της Κρήτης από τις 25.05.2012 – 27.05.2012. Η διοργάνωση φέρει την ονομασία “Cretan Cycling Challenge”.

Η διοργάνωση ενός τέτοιου αγώνα δίνει τη δυνατότητα σε όλους να απολαύσουν αφενός τη θάλασσα και αφετέρου τη Κρητική εξοχή, αφού η διαδρομή του αγώνα περνά μέσα από ελαιόδεντρα, πορτοκαλιές, πλατάνια και καστανιές. Ποδηλάτες από όλον τον κόσμο είναι ευπρόσδεκτοι να πάρουν μέρος σε αυτόν τον σημαντικό αγώνα.Την ίδια στιγμή, θα είναι μία ευκαιρία να δείξουμε σε όλους ότι το νοτιότερο σημείο της Ευρώπης, το νησί της Κρήτης, είναι το ιδανικό μέρος για ποδηλάτες.Εγραφείτε για τους προκριματικούς αγώνες της UCI για τους αγώνες του ατομικού χρονομέτρου στις 25 Μαϊου και για τον αγώνα αντοχής στις 27 του Μαϊου.Δύο επιπλέον αγώνες θα διοργανωθούν: Ο αγώνας με την επωνυμία “The Challenge Experience” απόστασης 59 χλμ., και ο αγώνας “Young Challenge” ένας αγώνας για μικρά παιδιά από την ηλικία κάτω των 5 ετών με τρίκυκλα ποδήλατα έως παιδιά 12 ετών.

Μη χάσετε την ευκαιρία να εγγραφείτε στον αγώνα της αρεσκείας σας συμμετάσχοντας σε αγώνες που πραγματοποιούνται πρώτη φορά στην Ελλάδα!Ο Steffen Wesemann δίνει το πάρων του στον αγώνα και σε δυο προπονήτικά καμπ

Ο Steffen Wesemann ήταν 16 χρόνια επαγγελματίας ποδηλάτης και τα περισσότερα χρόνια ήταν μέλος της ιστορικής ομάδας της Telekom και της T-Mobile.  Έχει νικήσει 49 αγώνες. Η μεγάλυτερες επιτυχίες του ήταν η νίκη στο Ronde van Vlaanderen 2004 και οι 5 συνολικές  νίκες  στο γύρο της ειρήνης.

Ο Steffen γνωρίζει την επαγγελματική ποδηλασία οπώς κανένας άλλος. Είναι μεγάλη τίμη για μας η συμμετοχή του στο UCI WORLD CYCLING TOUR 2012 στην Κρήτη.
Στα πλαίσια του αγώνα θα γίνουν δυο προπονητικά καμπ στα Χανιά με τον Steffen: 18.05. – 27.05.2012 και 25.05. – 03.06.2012. Οι συμμετέχοντες  θα λάβουν μέρος στον αγώνα . Πληροφορίες και αίτησεις θα υπάρχουν στη ιστοσελίδα μας  www.sphellas.com από  τις 15.10.2011. Ο αριθμός αθλήτων θα είναι περιορισμένος.

No comments yet.

Leave a Reply